Duracell Alkalin AAAA 2'li Pil

143,17 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Duracell Alkalin AAAA 2'li Pil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nepal Bilişim Satıcı Ünvanı: ALİ METİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3690716152000011 Vergi Kimlik Numarası: 6190432331
    Bu ürün Nepal Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip 23 A Pil
Geri Bildirim Ver

Duracell Alkalin AAAA 2'li Pil

Duracell alkalin AAAA 2’li pil elektrikli aletlerin çalışması için birinci koşul olan enerjiyi sağlar. Duracell AAAA pilin üretiminde kimyasal enerjinin depolanması, taşınması ve aygıta aktarılması gibi süreçlerden geçilir. Bu noktada dikkat çekici olan ise pilin ortaya koyduğu yüksek performanstır. Müşterilerin enerji ihtiyaçlarının giderilmesi ve hayatlarının kolaylaştırılması noktasında etkili rol oynar. Hafif ve küçük yapısı sayesinde istenilen her yere kolayca taşınır. Pratik bir şekilde uyumlu olduğu elektronik cihaza takılır. Sağladığı yüksek performansın uzun süre kullanılması ise tatmin edici özelliklerinden biridir. Uzun süreli enerji desteği sayesinde aynı zamanda bütçe dostudur. Ürünün alkalin pil teknolojisine sahip olması ise önemli bir kullanım avantajıdır. Siz de Duracell tarafından yapılan kaliteli üretim ile maksimum verim ve rahat kullanım fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

  • Uzun ömürlü kullanım
  • Maksimum verim
  • Üst düzey üretim teknolojisi

Duracell Alkalin AAAA 2’li Pil ile Maksimum Güç

Duracell Alkalin AAAA 2’li Pil ile Maksimum Güç

Duracell’in sektörde adından söz ettirmesini sağlayan birçok kriter mevcuttur. Bunların başında da benimsenen üretim teknolojileri gelir. İnsan sağlığına ve çevreye zarar vermemek adına büyük bir titizlikle hareket edilir. Bu doğrultuda da pillerin sahip oldukları yüksek performans ve kullanım ömrü oldukça etkilidir. Uzun süreli kullanım imkanı enerji ve üretim tasarrufu sağlar. Duracell alkalin pil, manganez dioksit ve çinko reaksiyona dayalı olarak üretilir. Benimsenen bu teknoloji sayesinde hücrelerin yeniden kullanılmasına olanak sağlanır. Aynı zamanda enerji yoğunluğunu ve raf ömrünü maksimuma çıkarılır. Güvenilirlik ve performans konusunda sağladığı avantajlar sebebiyle de müşteriler tarafından öncelikli pil tercih olur. Yüksek güç ve kalite tek bir üründe birleştirilir. Siz de nitelikli materyaller tercih edilerek üretilen ve uzun süreli kullanım desteği sağlayan pilleri satın alabilirsiniz.

Öne Çıkan Duracell Alkalin AAAA 2’li Pil Yorumları

Öne Çıkan Duracell Alkalin AAAA 2’li Pil Yorumları

Duracell alkalin AAAA 2’li pil yorumları genelde memnuniyet içerir. Oluşan memnuniyet üzerinde ürünün boyutu, performansı, verimliliği ve kullanışlı olması gibi birçok kriter etkili olur. Tek kullanımlık tasarım oldukça pratiktir. Ürün içerisine depolanan enerji, tükenene kadar hizmet etmeye devam eder. Seyahatlerde, kamplarda veya günlük kullanımda tercih edilir. 1,5 volt gerilime sahip olan piller işlevsellik özellikleriyle ön plana çıkar. Kimyasal enerjinin elektrik enerjisine dönüştürülmesi prensibiyle çalışır. Müşterilerin yaptıkları yorumlar değerlendirildiğinde birçok cihazın enerji ihtiyacının karşılanması noktasında sağlanan güç performansı takdir edilir. Pillerin sahip oldukları yüksek verimlilik, çalışırken fazla enerjiye ihtiyaç duyan cihazlar da dahi sunulan kaliteden taviz vermez. Bu özellik müşteri memnuniyetinin oluşmasının nedenlerinden biridir. Siz de tüm beklentilerinizi karşılayacak piller sayesinde konforlu bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Avantajlı Duracell Alkalin AAAA 2’li Pil Fiyatı

Avantajlı Duracell Alkalin AAAA 2’li Pil Fiyatı

Duracell’in müşterilerin ihtiyaçlarının giderilmesi için tasarladığı piller enerji miktarları farklı cihazlarla sağladıkları uyum ve volt değerleri ile dikkat çekerler. Üretim aşamasında kullanılan yüksek mühendislik, birinci sınıf işçilik ve kaliteli materyaller göz önüne alındığında Duracell Alkalin AAAA 2'li pil fiyatı oldukça avantajlı kalır. Bu avantajın oluşmasında etkili olan önemli sebeplerden biri de uzun kullanım süresidir. Yeniden alım yapmaya gerek kalmadan uzun ömürlü performans fırsatından faydalanılır. Markanın sunduğu enerji tasarrufu aynı zamanda bütçe dostudur. Müşterilerin tercihlerini Duracell’den yana kullanmaları günlük hayatlarında istenmeyen kesintilerle etkili bir şekilde mücadele edileceği anlamına gelir. Çağın ilerisinde konumlanan üretim teknolojilerinin aynı zamanda doğal dengeyi bozmayan özelliğe sahip olmaları da dikkat çekicidir. Siz de kesintisiz ve uzun ömürlü enerji desteği sağlayan bu ürünü incelemek ve satın almak için Trendyol’a bakabilirsiniz.