3
Pil Şarj Cihazları kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Duracell Basic Aaa Alkalin Ince Kalem Piller, 1,5 V Lr03/mn2400 10’lu

219,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL229,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.8
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Duracell Basic Aaa Alkalin Ince Kalem Piller, 1,5 V Lr03/mn2400 10’lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Duracell Satıcı Ünvanı: YESES TEKNOLOJİ İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950082732500001 Vergi Kimlik Numarası: 9500827325
    Bu ürün Duracell tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip AAA İnce Kalem
Geri Bildirim Ver

Duracell 5000394134287 Alkalin Aaa 10'lu Paket İnce Kalem Pil

Duracell alkalin AAA ince kalem piller 10’lu paket ürün geniş kullanım yelpazesiyle müşteri karşısına çıkar. Güvenlik açısından bu ürünü çocuklarınızın erişemeyeceği yüksek ortamlara muhafaza etmeniz önerilir. Aynı zamanda kullanmadığınız pilleri güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde saklamanız iyi bir deneyim yaşamanıza da yardımcı olur. Bu pil modelini çok amaçlı olacak şekilde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Duracell aaa ince kalem pil 10’lu paket üretim aşamasında gerekli tüm detaylar büyük bir özenle düşünülür. Bu piller sayesinde büyük bir ölçüde güç ve enerji tasarrufu da sağlayabilirsiniz. Duralock teknoloji sayesinde bu pilleri yıllar sonra kullandığınızda dahi ilk günkü etkiyi görebilirsiniz. Bu ürünü oyuncaklar, oyun konsolları, uzaktan kumandalar gibi cihazlarda içiniz rahat bir şekilde tercih edebilirsiniz.

  • Uzun ömür garantisi
  • Günlük cihazlara uyum sağlama
  • Akmaya dayanıklı özel tabaka

Duracell Alkalin AAA Kalem Pillerin Özellikleri Nelerdir?

Duracell Alkalin AAA Kalem Pillerin Özellikleri Nelerdir?

Duracell alkalin AAA ince kalem piller 10’lu paket ürünün müşteri hayatını kolaylaştıracak ve konforlu bir hale getirecek özellikleri mevcuttur. Bu pil modeli çinko karbon pillerle kıyaslandığında çok daha uzu ömürlüdür. Bu nedenle uzun süreli kullanıma uygun niteliğe sahip bir üründür. Üründen aldığınız verim ve etki kullanım sağladığınız cihaza ya da ürünü kullanım şeklinize göre değişiklik gösterebilir. Duracell alkalin AAA ince kalem pil 10’lu paket ürünü güvenilir bir şekilde cihazlarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kullanıma bağlı olarak cihazlarınızda herhangi bir bozulma ya da aksama problemine sebebiyet vermez. Etkili bir şekilde güç sağlamak için özenle üretilen pillerdir. Pillerin üst katmanında yer alan naylon yapı akma problemini büyük bir ölçüde önler. Özellikleri saymakla bitmeyen bu kaliteli pillere siz de kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Duracell İnce Kalem Pillerin Avantajları Nelerdir?

Duracell alkalin AAA ince kalem piller 10’lu paket ürünün müşteri için birçok avantajı bulunur. Bu ürünün öne çıkan avantajı çoklu paket seçeneğine sahip olmasıdır. Bu sayede pil başına ödediğiniz miktar azalır ve para tasarrufu sağlayabilirsiniz. Uygun muhafaza koşullarında kullanmadığınız Duracell marka piller 10 yıla kadar yeni ve dolu bir şekilde kalabilir. Duracell alkalin AAA ince kalem pil 10’lu paket ürünü bu avantajı sayesinde yıllar sonra dahi pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu ürün müşteriye AA, AAA, C, D ve 9D olarak sunulur. Duracell marka pilin dayanıklı dış cephesi istenmeyen etkenlere karşı büyük bir ölçüde dirençlidir. İnce forma sahip bu kalem pilleri uygun cihazlarınıza yerleştirerek kesintisiz kullanımın tadını çıkarabilirsiniz. Günlük tüm cihazlarda kullanıma uygun niteliklere sahip olan bu ürün için siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Duracell 10’lu Paket İnce Pil Uzun Ömürlü müdür?

Duracell AAA ince kalem pil 10’lu paket ürün uzun ömürlü olmasıyla dikkatleri üzerine çeker. Bir pil ürününde aradığınız kriterlerden birisi uzun süre size eşlik etmesiyse Duracell marka pil tam size göre demektir. Bu ürün satın aldığınıza pişman olmayacağınız yüksek bir güç kapasitesine sahiptir. Kullanılmadığı anlarda dahi pil ömrünü sabit tutmayı başaran bir modeldir. Duracell alkalin AAA ince kalem piller 10’lu paket fiyatı belirlenirken de ürünün uzun ömürlü olması göz önünde bulundurulur. Bu özellik Duracel marka pilleri bir adım öne çıkarmayı başarır. Duracell alkalin AAA ince kalem piller 10’lu paket yorumlarını ve ürün hakkındaki değerlendirmeleri merak ederseniz göz atabilirsiniz. Bu sayede Duracell piller hakkında bilgi ve fikir sahibi de olabilirsiniz. Karar verme aşamasını tamamladıktan sonra Trendyol adresi üzerinden hızlı bir şekilde bu ürüne erişim sağlayabilirsiniz.