Duracell 9 Volt Pil Kart

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
169,83 TL
Kurumsal Fatura
174,95 TL
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
178,19 TL
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Duracell 9 Volt Pil Kart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: VATAN BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632003607286721 Vergi Kimlik Numarası: 6320036072
    Bu ürün VATAN BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duracell alkalin 9V piller - % 40'a kadar daha uzun ömürlü (* 2015 IEC 9V boyutlu taşınabilir aydınlatma testinde minimum ortalama süre ile karşılaştırıldığında uzun ömür performansı.() Sonuçlar cihaza veya kullanım şekline göre değişebilir. )
  • Duracell 9V piller, günlük cihazlara güvenilir şekilde güç sağlamak için ideal çok amaçlı alkalin pillerdir.
  • Duralock teknolojisi, normal koşullarda saklandıklarında kullanılmamış Duracell pilleri 5 yıla kadar yeni ve dolu tutar
  • AA, AAA, C, D ve 9V boylarında sunulmaktadır

Ürün Özellikleri

  • Tip 9V Pil
Geri Bildirim Ver

Duracell 9 Volt Pil Kart

Duracell 9 Volt pil kart modeli çeşitli elektronik cihazlarda kullanabileceğiniz, uzun ömürlü bir üründür. Satın alacağınız pillerin kalitesi, markası ve nitelikleri oldukça önemlidir. Bütçenizi zorlamadan satın alacağınız kart şeklindeki ürünler, AA, AAA, C, D ve 9V olarak size sunulur. Müşteri memnuniyetine önemle yaklaşan Duracell marka 9 voltluk kart şeklindeki piller, cihazları güvenle çalıştırırken, nitelikleri sayesinde uzun dönemli kullanım imkanı sağlar. Doğru akımı cihaza veren piller sayesinde oyun konsolu, motorlu oyuncak veya kumandalarda pilden kaynaklı arıza meydana gelmez. Cihazları kullanmadığınız zamanlarda materyali çıkarmanıza gerek kalmayabilir. Ürünün kalitesi sayesinde akma, bozulma veya gereksiz enerji akımı meydana gelmez. Bu nitelikleri sayesinde uzun dönemli tasarruflar edinebilir, pillerin ömrünü uzatabilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı materyaller seçerek atık oluşumunun da önüne geçebilirsiniz.

  • Uzun ömürlü
  • Dönüştürülebilir atık
  • Dengeli güç akımı

Duracell 9 Volt Pil Kart Özellikleri

Duracell 9 Volt Pil Kart Özellikleri

Alkalin teknolojisinden destek alınarak tasarlanan Duracell markasının ürünleri prizmatik şekildedir. Duracell 9 Volt pil; motorlu oyuncaklarda, fener ve kumandalarda, CD çalar ya da taşınabilme niteliğine sahip oyun konsollarında kullanılabilir. Az ve orta güç gerektiren cihazlarda kullanımı uygun olan Duracell ürünleri ortalama 5 yıla kadar konforlu bir şekilde kullanılabilir. Duracell’in dayanıklı materyal ömrü ve dikkat çeken tasarımıyla çeşitli elektronik cihazları güvenli bir şekilde çalıştırabilirsiniz. 9 V olan bu ürün, tek kullanımlıktır. Güçlü performansı sayesinde yıllarca faydalanabileceğiniz kart sizi yarı yolda bırakmaz. Kolayca tükenmeyen ve enerji tasarrufu ile keyifli kullanım olanağını markanın ürünlerinde görebilirsiniz. Kart formuna sahip materyal CD çalar, oyun konsolu gibi teknolojik cihazların çalıştırılması için kullanılabilir. Geri dönüştürülebilir materyallerden elde edilen ürünün uzun kullanım süresi sayesinde atıkların azaltılmasına destek olabilirsiniz.

Duracell 9 Volt Pil Kart Fiyatları

Duracell 9 Volt Pil Kart Fiyatları

Elektronik cihazları çalıştırmak için kullanacağınız enerji ürünlerinde kaliteye, markaya ve materyalin niteliklerine dikkat ederek birçok açıdan tasarruf edebilirsiniz. Yıllardır birçok enerji ürünüyle hayatınızda yer alan Duracell markasının sunduğu pillerden destek alarak %40’a varan tasarruflar sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda nitelikli materyaller pilin akmasını, bozulması, cihazın niteliklerine zarar vermesini önleyebilir. Farklı bütçelere hitap eden Duracell 9 Volt pil kart fiyatı makul düzeylerde tutularak geniş bir kitleye hitap eder. Bütçenizi zorlamadan, ekonomik fiyatlardan satın alabileceğiniz ürünü kullanırken de tasarruf edebilirsiniz. Materyal kısa sürede bitmeyeceği için tekrar tekrar satın almak zorunda kalmazsınız. Cihazın kullanımına bağlı olarak aynı karttan 5 yıla kadar faydalanma imkanı bulabilirsiniz. Sahip olduğunuz cihazın enerji bölümünü kontrol ederek, ihtiyacınız olan enerji materyalini tespit edebilirsiniz. Bunun akabininde Duracell markasının kart cihazını satın alabilirsiniz.

Duracell 9 Volt Pil Kart Yorumları

Duracell 9 Volt Pil Kart Yorumları

Elektronik cihazlar veya bu aletlerde kullanacağınız ürünleri satın alırken çeşitli araştırmalar yaparak, sahip olduğunuz eşyayı koruma altına alabilirsiniz. Yüksek meblağlar ödeyerek satın aldığınız taşınabilir oyun konsolunda güçlü ve dayanıklı Duracell 9 Volt ürününü kullanarak, keyif veren bir sonuç alabilirsiniz. Aynı zamanda aniden ihtiyacınız olabilecek fenerlerde nitelikli piller kullanarak, bir anda kapanıp zorda kalmadan yüksek performansta çalışmasını sağlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan ürün konusunda bilgi sahibi olabilmeniz için Duracell 9 Volt pil kart yorumları sizinle paylaşılır. Markanın sunduğu materyalleri öncesinde satın alan müşteriler, ürünün gücü, çalışma uzunluğu ve kalitesi hakkındaki görüşlerini bu yorumlarda size aktarır. Bu sayede hem bütçenizi hem de yeni bir ürün alma çabasına girmenizi önleyerek zamanınızı koruyabilirsiniz. Kalitesi ve uzun süre kullanımı ile dikkat çeken cihazları çalıştırmak için kullanabileceğiniz markanın ürünlerini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.