Duracell 13 Numara İşitme Cihazı Pili 5'li Paket

353 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  353 TL
%5 indirim
5 x  335,35 TL
1.676,75 TL
%7 indirim
7 x  328,29 TL
2.298,03 TL
%10 indirim
10 x  317,70 TL
3.177 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
418,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,90 TL

Ürün Bilgileri

Duracell 13 Numara İşitme Cihazı Pili 5'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yalx Satıcı Ünvanı: EMRE YALIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9330465484
    Bu ürün Yalx tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DURACELL 13 NUMARA İŞİTME CİHAZI PİLİ 5 PAKET HER BİR PAKETTE 6 ADET PİL VARDIR. LÜTFEN PİLİNİZİ KULLANMADAN ÖNCE KAĞIDI ÇIKARINIZ VE EN AZ BİR DAKİKA HAVANIN PİLLE TEMAS ETMESİNE ÖZEN GÖSTERİNİZ. Bu zaman, havanın çinkoyla reaksiyonu için gereklidir. Bazı kullanıcılar kağıdı çıkarır çıkarmaz pili cihaza takar ve daha sonra bitik pil şikayetiyle doktorlarına başvururlar. Aslında pil çalışıyordur ancak yeterli voltaja ulaşmak için pillerin kısa bir süreye ihtiyacı vardır. Lütfen böyle durumlarda birkaç saniye daha bekleyiniz. Cihazınızın sağlıklı çalıştığını göreceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Düğme Pil
Geri Bildirim Ver

Duracell 13 Numara İşitme Cihazı Pili 5'li Paket

Günlük hayatta birçok alanda pillere ihtiyaç duyulur. Pillerin farklı kullanım alanları doğrultusunda üretilen birçok çeşidi vardır. Bazı cihazlarda ikinci enerji yöntemi olurken bazı cihazlarda doğrudan enerji kaynağıdır. Her aygıta uygun olacak standart ürünler olsa da bazı aletlerin boyutuna göre pilin boyutu da değişiklik gösterir. Bu nedenle işitme cihazınızın hangi tür pille çalıştığını tespit etmeniz gerekir. Seçim yaparken güçlü ve uzun ömürlü bir ürün tercih etmek işitme cihazını verimli kullanmak açısından oldukça önemlidir. Duracell işitme cihazı pili uyumlu olduğu her cihazda yüksek performans sunar. İşitme cihazınızda kullanacağınız bu ürün ihtiyacınızı karşılarken konforlu bir deneyim yaşamanızı sağlar. Uzun süreli kullanımlarda avantajlı olması açısından Duracell 13 numara işitme cihazı pili 5'li paket şeklinde tercih edebilirsiniz.

  • Güçlü ve dayanıklı
  • Uzun süreli kullanım
  • Yüksek performanslı

Duracell 13 Numara İşitme Cihazı Pili 5’li Paket Yorumları

Duracell 13 Numara İşitme Cihazı Pili 5’li Paket Yorumları

Duracell tarafından üretilerek size sunulan 13 numara 5’li işitme cihazı pili, uzun süreli kullanım açısından avantaj sağlar. Günlük hayatta sıkça kullanılan aygıtlarda rahat taşıma ve yüksek performans çok önemlidir. Bu cihazlarda kullanılan pillerde de aynı şekilde kaliteli ve güçlü olması aygıttan yüksek verim alınabilmesi açısından oldukça önemlidir. İşitme cihazınız için seçeceğiniz pil, ne kadar güçlüyse kullanım performansı da bir o kadar yüksek olur. Duracell 13 numara ile kullanılan bir aygıt her zaman verimli ve konforlu bir kullanım deneyimi sunar. İnceleyeceğiniz Duracell 13 numara işitme cihazı pili 5'li paket yorumları ile üründen alınan memnuniyet seviyesini görebilirsiniz. Duracell marka 13 numara pil, kolay kullanım sunarken kaliteli, güçlü ve dinamik bir ses çıkışı sağlar. Duyma probleminizin önüne geçmek için ürünü tercih edebilirsiniz.

Duracell 13 Numara İşitme Cihazı Pili 5'li Paket Özellikleri

Duracell 13 Numara İşitme Cihazı Pili 5'li Paket Özellikleri

Duracell 13 numara, işitme cihazı pilleri arasındaki dört kategoriden biridir. Bu piller, boyutlarına göre renklere ayrılırlar. Duracell 13 numara işitme cihazı pili rahat bir kullanım deneyimi sunar. Pilin ucu ekstra uzun bir şekildedir ve bu sayede tutmak kolaydır. Bu özellik ile kolayca tutulup yuvasına yerleştirilir veya çıkartılır. Ürünün paketi oldukça hafiftir ve kolay açılır. Renkleri ile boyutlara ayrılan ürünler içerisinden 13 numara pili tespit etmek kolaylık sağlar. Büyük ölçüde bütün işitme cihazları ile uyumludur. Tek kullanımlık yapıda üretilen Duracell 13 numara pil, 1,45 voltaj enerjiye sahiptir. Kimyası, zinc air yani çinko havadır. Bu özelliği ile paketi açtıktan sonra pili yerleştirmeden önce havayla temasını sağlamak gerekir. Böylelikle içeri giren hava pili aktive eder.

Duracell 13 Numara İşitme Cihazı Pili 5'li Paket Fiyatı

Duracell 13 Numara İşitme Cihazı Pili 5'li Paket Fiyatı

Kullanılan ürünlerde tercih sebebi olan ve ürünü tamamlayan bir takım özellikler vardır. Ürün seçiminde bu özelliklerin yanı sıra fiyatı da çok etkilidir. Cihazlardan, kullanım alanı ve süresi olsun fark etmeksizin her zaman yüksek performans beklenir. Alınan ürünün bütçeye uygun olması bu süreci kolay hale getirir. Bir ürün almadan önce ücret araştırması yapmak önemlidir. İşitme cihazınıza alacağınız Duracell 13 numara işitme cihazı pili 5'li paket fiyatı her bütçeye hitap eden şekilde belirlenerek müşterilere sunulur. Böylelikle siz de ürünü tercih ederek bütçenizi sarsmadan alışveriş yapabilirsiniz. 5’li paket olarak satılması sayesinde cihazınıza uygun pile ulaşırken aynı zamanda uzun süre kullanım da sağlayabilirsiniz. Birçok farklı cihazla uyumlu olarak kullanılabilen ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir, avantajlı fiyatlarla güvenli bir online alışveriş yapabilirsiniz.