Duracell 10 Numara Kulaklık Pili 10 Paket 6'lı

639 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  639 TL
%5 indirim
5 x  607,05 TL
3.035,25 TL
%7 indirim
7 x  594,27 TL
4.159,89 TL
%10 indirim
10 x  575,10 TL
5.751 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
697,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,90 TL

Ürün Bilgileri

Duracell 10 Numara Kulaklık Pili 10 Paket 6'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yalx Satıcı Ünvanı: EMRE YALIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9330465484
    Bu ürün Yalx tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 numara kulaklık pili 10 paket 6'lı

Ürün Özellikleri

  • Tip Düğme Pil
Geri Bildirim Ver

Duracell irfnn1 10 Numara 10 Paket 6'lı Kulaklık Pili

Duracell 60 adet 10 numara işitme cihazı pili, günlük hayatı kolaylaştıran işlevsel ürünler arasında yer alır. Piller, işitme cihazlarına uygun şekilde dizayn edilir. Uzun kulak kısımları, alete kolay yerleştirilmeyi sağlar. Duracell kalitesi ile tüketicilere sunulan set, uzun ömürlü yapısıyla ayırt edilir. Tutulması, takılması ve çıkarılması son derece basit şekilde yapılır. Duracell 10 numara 10 paket 6'lı kulaklık pili, kullanıldığı cihaz performansını arttırır. İşitme cihazınızı, uzun süre daha nitelikli enerji ile kullanmanızı sağlar. Dayanıklı ham maddeyle üretilen Duracell 10 numara 60 adet işitme cihazı pili, hafif ve korunaklı bir ambalaj ile tüketiciye gönderilir. Bu paket, pillerin dışarıdan zarar görmesini önler.

  • Pil Adedi: 60
  • Kullanım Alanı: İşitme Cihazı
  • Nominal gerilim: 1,4 volt

Duracell 10 Numara Kulaklık Pilinin Özellikleri Neler?

Duracell 10 Numara Kulaklık Pilinin Özellikleri Neler?

Duracell 10 numara kulaklık pili, ebatlarına uygun yuvaya sahip işitme cihazlarının çalıştırılması için tasarlanır. İnsan sağlığı üzerinde herhangi olumsuz bir etki oluşturmayan ürün, çinko air özelliğiyle üretilir. Bu teknoloji, cıva kullanımının önüne geçerek, daha sağlıklı pillerin geliştirilmesini sağlar. Aynı zamanda insan sağlığını da bu şekilde korur. Duracell 60 adet 10 numara işitme cihazı pilinin nominal gerilimi, yaklaşık 1,4 volt olur. Dayanıklılığı ise 3 yıla kadar çıkabilir. Bu süreyi, ham madde kalitesi belirler. Duracell 60 adet 10 numara işitme cihazı pili; 5.8 mm çapında ve 3.55 mm kalınlığında olur. Boyutu bakımından, 10 numara ölçüsü ile nitelendirilir. Bu numara aralığı, pek çok cihazda kullanılan pil boyutlarını ifade eder.

Duracell 10 Numara Kulaklık Pili Ne Kadar Süre Kullanılabilir?

Duracell 10 Numara Kulaklık Pili Ne Kadar Süre Kullanılabilir?

Duracell 60 adet 10 numara işitme cihazı pilinin kullanım süresi, makinenin çalışma sıklığına göre değişir. Piller genel anlamda 1 ile 3 yıla kadar saklanabildiği için bu süre zarfında rahatlıkla kullanılabilir. Duracell markası işitme cihazı pili üretirken; konfor, sağlık ve uzun ömürlülük gibi kavramları ön planda tutar. Bu nedenle daha dayanıklı olan piller, bireylerin günlük yaşamını kesintiye uğratmadan devamlı kullanım sergiler. Paket içerisinde 60 adet ürün gönderilir. Bu anlamda kullanıcıların yedek pili, yanlarında taşımaları mümkün olur. Duracell 60 adet 10 numara işitme cihazı pili, tek kullanımlık tasarlanır. Çoklu paketler, kullanıcı açısından daha iyi bir seçenek olur. Pil ihtiyacı, bu paketler sayesinde tek seferde karşılanır. Ürünün, yalnızca kullanılacağı zaman ambalajından çıkarılması tavsiye edilir.

Duracell 10 Numara Kulaklık Pili Kaliteli mi?

Duracell 10 Numara Kulaklık Pili Kaliteli mi?

Duracell 60 adet 10 numara işitme cihazı pili, kalitesini birden fazla özelliğine borçlu olur. Çeşitli testlerden geçirilerek üretilen ürününün dikkat çeken özelliği, içeriğinde cıva bulunmamasıdır. Bu açıdan piller, güvenli bir kullanım sergiler. Ürünü kaliteli kılan ikinci özellik ise tutma kulakçıklı tasarımı olur. Son derece küçük olan işitme cihazına pil takmak ve çıkarmak zor olabilir. Bundan hareketle Duracell işitme cihazı pilleri, sarı kulakçıklar ile üretilir. Bu tasarım ile ürünü cihaz içine yerleştirmek çok daha kolay bir hâl alır. Duracell 10 numara 10 paket 6'lı kulaklık pili yorumları incelendiğinde de marka kalitesi göze çarpar. Ürünü kendisi veya sevdikleri için tercih eden pek çok birey; pillerin uzun ömürlü ve işlevsel olduğunu dile getirir. Siz de Trendyol'un hizmet anlayışı ve güvenilir ödeme seçeneklerini ile bu pilleri tercih edebilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.