Duo Andrea Kirpik Yapıştırıcı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
240 TL'ye 40 TL İndirim
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
188,90 TL
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
194,99 TL190,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Duo Andrea Kirpik Yapıştırıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: THEORY COSMETİC TR Satıcı Ünvanı: BEDİ ÜRÜNVEREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9190047768
    Bu ürün THEORY COSMETİC TR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duo Kirpik Yapıştırıcı takma kirpikleri kusursuz yapıştırmanız için idealdir. • Siyah renktir. 3 adımda kolay uygulanır: 1.Yerleşim Kontrolü: Şeridi doğal kirpik çizgisiyle aynı hizaya getirin. Gerekiyorsa, dışta kalan fazla ucu kesin. 2.Yapıştırıcı uygulaması: Takma kirpik şeridi boyunca ince bir hat halinde takma kirpik yapıştırıcısı uygulayın. Kuruması için 40-50 saniye bekleyin. 3.Kirpik uygulaması: Kirpik bandını güvenli bir şekilde kirpik çizgisinin üzerine bastırarak uygulayınız. Çıkarmak için, dış köşeden başlayarak kirpik stripini dikkatlice çekiniz. Banttan kullanılmış yapıştırıcıyı çıkartınız ve kirpikleri tekrar kullanmak için kirpik kutusuna yerleştiriniz. Yapıştırıcıyı gereken miktarda uygulayınız...

Ürün Özellikleri

  • Etki Hacim Verici
  • Tip Komple
Geri Bildirim Ver

Duo kyl35528000001 Andrea Kirpik Yapıştırıcı

Duo Andrea kirpik yapıştırıcı, kaliteli ve işlevsel yapısı ile beklentilerinizin fazlasını karşılar. Özel olarak geliştirilmiş içeriklere sahip ürün, uzun ve dolgun kirpiklere ulaşmanıza yardımcı olur. Özellikle maskaranın yetersiz olduğu durumlarda yardımınıza koşan takma kirpikler, bakışları güçlendirmenin pratik yollarından bir tanesidir. Doğru ve kaliteli bir takma kirpik yapıştırıcısı ile doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Duo Andrea tüp kirpik yapıştırıcı, işlevselliğinin yanı sıra kolay uygulanabilen yapısıyla da dikkat çeker. Birkaç dakikada muhteşem bakışlara sahip olabilir hem gündüz hem de gece makyajlarında fark yaratabilirsiniz. Ergonomik boyutlara sahip olan ürün, çantada hatta kıyafet cebinde bile rahatça taşınır. Bu sayede makyajınızı her ortamda yenileyebilirsiniz.

  • Tüp forma sahiptir.
  • Ergonomik boyutları sayesinde kolayca taşınır.
  • Takma kirpikleri kusursuz bir şekilde yapıştırır.

Duo Andrea Siyah Kirpik Yapıştırıcı Ne İşe Yarar?

Duo Andrea Siyah Kirpik Yapıştırıcı Ne İşe Yarar?

Duo kirpik yapıştırıcı, takma kirpikleri kusursuz bir şekilde yapıştırmanız için üretilir. Kaliteli içeriği sayesinde uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Dolgun ve çarpıcı bakışlara sahip olmak için ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilir, takma kirpiklerin etkisini uzun süre hissedebilirsiniz. Özel olarak geliştirilen Duo Andrea siyah kirpik yapıştırıcı, ergonomik boyutları sayesinde pek çok yere taşınabilir. Fazla yer kaplamayan ürünü makyaj çantanıza koyarak dilediğiniz yerde kullanmaya başlayabilirsiniz. Tüp forma sahip olan yapıştırıcı, takma kirpik için ihtiyaç duyduğunuz miktara ulaşmanızı sağlar. Yapıştırıcının gövde kısmını hafifçe sıkarak dilediğiniz miktarda ürün kullanabilirsiniz. Dökülme ve damlama gibi risklerin oluşmasını da önleyen yapıştırıcı hem gündüz hem de gece makyajlarında beklentilerinizin fazlasını karşılar. Net bakışlar elde etmenizi sağlayarak dikkatleri kolayca üzerinize çeker.

Duo Andrea Tüp Kirpik Yapıştırıcı Kolay Uygulanır mı?

Duo Andrea kirpik yapıştırıcı, işlevselliğinin yanı sıra kolay uygulanabilen yapısıyla da ön plana çıkar. Profesyonel yardım gerektirmeden takma kirpiklerinizi kısa sürede yapıştırabilirsiniz. Bunun için yalnızca 3 adımı uygulamanız yeterli olacaktır. ilk adım, takma kirpiğin göz yapısıyla uyumlu olup olmadığını ölçmektir. Doğal kirpik çizgisiyle takma kirpiğinizi aynı hizaya getirebilirsiniz. Gerekli durumlarda ise dışta kalan fazla ucu kesmeniz gerekir. ikinci adımda takma kirpik şeridine yapıştırıcıyı ince bir hat şeklinde sürebilirsiniz. Kuruması için 40 – 50 saniye beklemeniz yeterli olacaktır. Son olarak takma kirpik bandını kendi kirpiğinizin üzerine yerleştirerek bastırabilirsiniz. Siyah renge sahip olan yapıştırıcı, takma kirpiğe doğal bir görünüm katar. Ürünü gereğinden fazla kullanmak istenmeyen görüntülere sebep olabilir. Bu nedenle yapıştırıcı miktarını doğru bir şekilde ayarlamanız gerekir.

Duo Andrea Tüp Siyah Kirpik Yapıştırıcının Performansı Nasıldır?

Duo Andrea kirpik yapıştırıcı, gece ve gündüz makyajlarında çarpıcı bir görünüm elde etmenizi sağlar. Takma kirpikleri başarılı bir şekilde yapıştırarak adından sıkça bahsettirir. Göz kapağını rahatsız etmeyen ürün, kaliteli içeriklerden elde edilir. Birden fazla kullanımı mümkün kılarak her makyaja kolayca uyum sağlar. Duo Andrea kirpik yapıştırıcı, uzun süreli kalıcılığa sahiptir. Etkisini gün boyu göstererek sizi yarı yolda bırakmaz. Takma kirpiği doğal kirpiğinizin üzerine sabitleyerek en yoğun günlerde bile yüksek performansa ulaşır. Çıkarma işlemi için takma kirpiği nazikçe gözden çekmeniz yeterlidir. Bant üzerindeki yapıştırıcıyı ise çıkararak takma kirpiği bir sonraki kullanım için hazır hâle getirebilirsiniz. Duo Andrea kirpik yapıştırıcı yorumlarına göz atarak kullanıcıların deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sayede hayalini kurduğunuz göz makyajına ulaşmak mümkün olur. Duo Andrea kirpik yapıştırıcı fiyatı ise Trendyol’da mevcuttur.