Dünya Magnet 12 Adet Kendinden Yapışkanlı Fotoğraf Magneti, 10cm X15cm Levha Foto Magnet Mıknatıs

169 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dünya Magnet 12 Adet Kendinden Yapışkanlı Fotoğraf Magneti, 10cm X15cm Levha Foto Magnet Mıknatıs

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobialem - Dünya Magnet Satıcı Ünvanı: DÜNYA MAGNET MIKNATIS İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631138787200001 Vergi Kimlik Numarası: 6311387872
    Bu ürün Hobialem - Dünya Magnet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12 ADET 10 CM X 15 CM EBATLARIN'DA KALINLIĞI 0,4mm ARKASI ÇIKARTMALI YAPIŞKANLI FOTOĞRAF MAGNETİ TABAKA MIKNATIS MAKAS İLE İSTEDİĞİNİZ EBATTA KESİP FOTOĞRAFLARINIZIN ARKASINA YAPIŞTIRABİLİRSİNİZ.
Geri Bildirim Ver

Dünya Magnet 12 Adet Kendinden Yapışkanlı Fotoğraf Magneti, 10cm X 15cm Levha Foto Magnet Mıknatıs

Mıknatıslar kullanım alanı geniş olan materyallerden biridir. Pek çok araç gerecin kullanım aşamasında bu üründen yararlanılır. Bazı ürünlerin çalışma mantığı da mıknatıslar ile yakından ilgilidir. Kişiler tarafından oldukça sevilen ve farklı alanlarda kullanılan ürünler, çeşitli amaçlara hizmet eder. Özellikle mutfakta sıklıkla kullanılır. Buzdolabı ya da kombi gibi eşyaların üzerinde kalabildiği için bu alanlar müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Unutulmaz anları göz önünde tutmak için çıkarılan fotoğrafları 10x15 magnet ile birlikte yapıştırabilirsiniz. Unutmamanız gereken notları göz önünde bulundurmak için de levha magnet kullanabilirsiniz. Bu tür çok amaçlı ürünler hem müşterilerin işini kolaylaştırıp hem de hayat kalitesini artıran dokunuşlar yapar. Levha mıknatıs modeline son derece kolay biçimde sahip olabilirsiniz.

  • 12’li set
  • Arkası yapışkanlı
  • 10 x 15 cm boyut

Kaliteli Dünya Magnet 12 Adet Kendinden Yapışkanlı Magnet

Kaliteli Dünya Magnet 12 Adet Kendinden Yapışkanlı Magnet

Yaşam alanlarınızı kendi istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Bu noktada gerekli olan materyalleri temin ederek hayalinizdeki dokunuşları yapabilirsiniz. 10 cm x 15 cm levha foto magnet mıknatıs da müşterilerin çeşitli amaçlar için tercih ettikleri ürünler arasında bulunur. Kullanışlı bir yapıya sahip olduğundan dolayı sevilerek kullanılır. Müşteriler için ortamlara farklı dokunuşlar yapabilmeyi olanaklı kılan bu gibi ürünlere olan talep gittikçe artar. Pratik ve işlevsel olan Dünya Magnet mıknatıs sayesinde hayalinizdeki tasarımları somut hale getirebilirsiniz. Paket içerisinden 12 tane levha çıkar. Her bir levhayı kullanmak istediğiniz ölçülerde keserek uygun olan alanlara yapıştırabilirsiniz. Sonrasında üzerine fotoğraf gibi çıktıları yerleştirerek kendinize ait olan bir ortam oluşturabilirsiniz. Dünya Magnet 12 adet kendinden yapışkanlı fotoğraf magneti, büyüklük açısından idealdir. Fakat gerektiği zamanlar kesme işlemi gerçekleştirerek ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Dünya Magnet 12 Adet Fotoğraf Levhası

Kullanışlı Dünya Magnet 12 Adet Fotoğraf Levhası

Hayata olumlu yönde katkıda bulunan ve müşterilerin kullanmaktan keyif aldığı pek çok materyal vardır. Bunlar arasında farklı şekillerde ve yoğun olarak kullanılan mıknatısların yeri büyüktür. Dünya Magnet 12 adet kendinden yapışkanlı fotoğraf magneti - 10 cm x 15 cm levha foto magnet mıknatıs 3434304 model, kaliteli yapısı ile büyük beğeni kazanır. Kendinden yapışkanlı olan ürünü kullanmak oldukça basittir. Gerektiği kadar keserek arka kısımda yer alan maddeyi çıkartıp ürünü kullanabilirsiniz. Yapışkanlı kısma istediğiniz bir fotoğrafı yapıştırarak yaşam alanlarınıza minik dokunuşlar yapabilirsiniz. Kullanım aşamasında Dünya Magnet 12 adet kendinden yapışkanlı fotoğraf magneti - 10 cm x 15 cm levha foto magnet mıknatıs yorum kısmından da destek alabilirsiniz. Fotoğraf eklemek ya da mevcut fotoğrafları başka bir şekilde konumlandırmak isterseniz mıknatısları hareket ettirebilirsiniz.

Uygun Dünya Magnet 12 Adet Mıknatıslı Levha Fiyatları

Uygun Dünya Magnet 12 Adet Mıknatıslı Levha Fiyatları

Mıknatıslar, belirli metaller üzerine yapışması ile öne çıkan materyaldir. Birbirinden farklı eşyaların özellik kazanmasında rol oynar. Dünya Magnet 12 adet kendinden yapışkanlı fotoğraf magneti - 10 cm x 15 cm levha foto magnet mıknatıs, 12'li olarak sunulduğu için fazla sayıda fotoğrafın kullanımını mümkün kılar. 0.4 mm kalınlıkta olan ürünün her biri ihtiyaç boyutta kesilebilir. Fotoğraflarınızın arkasına bu ürünü yapıştırarak görsellere mıknatıs özelliği kazandırabilirsiniz. Sağladığı imkan neticesinde Dünya Magnet 12 adet kendinden yapışkanlı fotoğraf magneti - 10 cm x 15 cm levha foto magnet mıknatıs fiyat aralıkları müşterilere sunulur. Trendyol sayesinde ilgi çekici bu ürün hakkında detaylı inceleme yapabilirsiniz. Farklı yorumlar ve tavsiyeler ışığında bu ürünleri hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz bu modeli sevdiğiniz kişilere hediye etmek amacıyla da değerlendirebilirsiniz.