Dualit 47390 Classic 4 Hazneli El Yapımı Ekmek Kızartma Makinesi

11.130 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.430 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.430 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.430 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.430 TL

Ürün Bilgileri

Dualit 47390 Classic 4 Hazneli El Yapımı Ekmek Kızartma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İz Dizayn Proje LTD Satıcı Ünvanı: İZ DİZAYN PROJE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483079529000001 Vergi Kimlik Numarası: 4830795290
    Bu ürün İz Dizayn Proje LTD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel özelliklergaranti süresi: 2 yıl dualit türkiye garantili (dualit yetkili satış noktası – makroreyon güvencesiyle)orijinal ürün garantisi: Satışını yaptığımız bütün ürünler sıfır ambalajında orijinal garantili, faturalı ürünlerdir.kurulum: Yetkili servis kurulumu gerektirmez, ürünü kendiniz açıp kullanmaya başlayabilirsiniz, garanti fatura tarihi itibariyle başlamaktadır.kargo: Ücretsiz classic ekmek kızartma makinalarımız, ingiltere'de tecrübeli zanaatkar ustalar tarafından el yapımı olarak üretilmektedir. Her ürünün taban etiketinde, o cihazın üretimini yapan ustasının ismi bulunmaktadır. excellence in housewares awards winner 2015 yılında classic ekmek kızartma cihazlarımızdan bakır modelimiz bu ödülü kazanmıştır. good housekeeping approved award classic ekmek kızartma ürünümüz test edilmiş, güvenilen araştırma enstitüsünün onaylı logosunu almaya hak kazanmıştır. ingiliz tasarımdualit patentli ürünleri, ingiltere'de deneyimli zanaatkarlar tarafından üretilmektedir. çevreye karşı sorumlu:bir ömür boyu sürecek olan keyifli kahvaltılar ve yemekler için tüm parçalara servis hizmeti. patentli proheat®:dualit'in patentli proheat® plakaları, classic ekmek kızartma makinamızın, temel özelliğidir. Koruyucu kaplama zırh asyesinde ısıtıcı tellerin zarar görmesi engellenir. Aynı zamanda ısıyı yüzeye yayarak ekmeğin her noktada eşit olarak kızarmasını sağlar. zamanla yarışan tasarım:ilk olarak 1946 yılında tasarlanan classic modeli, döneminin ve günümüzün tasarım ikonu olarak dikkat çekmektedir. geniş hazneler:extra geniş hazneler ile ekmekleriniz çok daha lezzetli bir halde kızaracaktır. sağlam ve güvenilirgenellikle ticari mutfaklarda kullanılır. Sağlamlığı ve kalitesi test edilmiş ve onaylanmıştır. yenilikçi ve fonksiyonel:%100 enerji tasarrufu sağlayarak maliyeti azaltır.mekanik zamanlayıcı ile kızartma seçenekleri mevcuttur.elle ayarlanan kızartma kolu ile ekmek kontrolü sağlanır.dondurulmuş ve hazır ısıtma ayarı.ayarlanabilir arka ayakları ile düz olmayan zeminlerde denge sağlar. teknik özellikler1 yada 2 dilim kapasitesaatte 80 dilim kızartmayükleme (kw) 1.2boyutlar (cm): 26 x 21 x 22ağırlık (kg): 3.5hazne genişliği: 28mm servisyetkili servis ağı ile hızlı ve güvenilir çözümler dualit türkiye'de. garantiproheat bileşenleri 2 yıl, gövde diğer bileşenler 1 yıl garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Ekmek Dilim Kapasitesi 4
  • Renk Metalik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Isı Ayarı 1 Kademe
Geri Bildirim Ver