Dreame T30 Şarjlı Süpürge ( Dreame Türkiye Garantili )

15.749 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dreame T30 Şarjlı Süpürge ( Dreame Türkiye Garantili )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: techkeyfim Satıcı Ünvanı: TECHKEYFİM BİLİŞİM VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833095146100001 Vergi Kimlik Numarası: 8330951461
    Bu ürün techkeyfim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 51 Dba - 60 Dba
  • Özellik Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 500-1000 L
  • Şarjlı Kullanım Süresi 2-3 Saat
  • Motor Teknolojisi DC
  • Şarj Standı Duvara Asma Aparatı
  • El Süpürgesi Kullanımı Var
Geri Bildirim Ver

M80 T30 Şarjlı Süpürge (Genpa Garantili)

Temizlik yaparken kaliteli bir süpürge kullanımı hijyen sağlar. M80 T30 şarjlı süpürge (Genpa garantili) yüksek emiş gücü ile konforlu bir deneyim sunmayı amaçlar. Ürün, akıllı ekranı ile müşteri dostu bir kullanıma sahiptir. Dokunmatik ekranı şarj yüzdesini ve iyi bir temizlik için gerekli uyarıları gösterir. Cihazın ne kadar pil ömrü kaldığını görebilirsiniz. Temizliğe engel olan herhangi bir durumda doğrudan uyarı vererek hatanın hızlıca giderilmesine imkan verir. Ekran arayüzü, temizlik sonunda bilgilendirici bir rapor sunar. Ürün, çeşitli süpürme modlarına sahiptir. Otomatik modunu etkin kıldığınızda zemin türünü ve kalınlığını algılar. Yapay zekası ile zemin yüzeyinin kir ve toz miktarına göre temizlik modunu kendisi belirler. Hafif, orta ve ağır toz olarak üç farklı modu mevcuttur.

  • Yüksek temizlik performansı
  • Üstün filtreleme sistemi
  • Çeşitli fırça başlıkları

T30 Şarjlı Süpürge Teknik Özellikleri ve Kullanım Kolaylığı

T30 Şarjlı Süpürge Teknik Özellikleri ve Kullanım Kolaylığı

Ürün, duvara monte edilmesine imkan veren aksesuarları ile size ulaşır. Böylece, kullanmadığınız zamanlarda kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz. Burası, ayrıca şarj istasyonudur. Ürün, hafif tasarımı ile sizi yormaz. Kolay bir şekilde kavranabilir ergonomik tasarımı ile uzun süreli kullanımlarda elinizi ağrıtmaz. Ürünü çalıştırırken düğmesine basılı tutmaya ihtiyaç bulunmaz. Sahip olduğu filtreler, fırçalar ve toz haznesi suda yıkanarak temizlenebilir. Kolay şekilde temizlenebilir yapısı ile üstün hijyen sağlar. Yeniden kullanılabilir tasarımı ile çevre dostu olduğunu kanıtlar. Bu ürün, 8 katmanlı gürültü azaltıcı bir yapıya sahiptir. Sessiz bir şekilde çalışır ve gürültü kirliliği oluşturmaz. 550 Watt motor gücü ve 27000 Pa emiş performansı bulunur. 150.000 RPM motor hızı ile dönüş gücünü kanıtlar. Toz hazne kapasitesi 600 ml olarak idealdir. Toz haznesini tek tuşla rahatlıkla boşaltabilirsiniz.

M80 T30 Şarjlı Süpürge (Genpa Garantili) Yorumları

M80 T30 Şarjlı Süpürge (Genpa Garantili) Yorumları

Ürünün ana fırçası özgün bir tasarıma sahiptir. V tipi tasarımı ile halı ve kilim gibi yüzeylerde temizliği kolaylaştırır. Aynı zamanda kıl, tüy ve yumakları hızlı bir şekilde çözer. Çeşitli zeminler için kullanılabilir ana fırçası rahat bir temizlik olanağı sunar. Bu ürün, 5 tip başlık aksesuarı ile yaşam alanınızda derinlemesine bir temizlik başarısı hedefler. Sahip olduğu aksesuarları ile dar alanları, hassas yüzeyleri ve erişilmesi zor zeminleri temizleyebilirsiniz. Araç içinde temizlik yapabilir, mobilya altını rahatça temizleyebilir ve aksesuarları kaldırmadan rafların tozunu alabilirsiniz. Ürün tasarımında karbon filtre çubuk bulunur. Özel fırça başlığı tozları hızlıca çeker. İnce boru başlık ile eğim oluşturabilirsiniz. Şarjlı süpürge, kolay kullanımı ile tüm aile üyeleri tarafından da kullanıma uygundur. M80 T30 şarjlı süpürge (Genpa garantili) yorumları kısmından deneyimleri okuyabilirsiniz.

M80 T30 Şarjlı Süpürge (Genpa Garantili) Fiyatı

M80 T30 Şarjlı Süpürge (Genpa Garantili) Fiyatı

Ürün, güçlü bataryası ile tek seferde uzun süreli temizlik yapmanıza imkan verir. Sahip olduğu pil seti, verimli bir şekilde çalışır. Tek bir şarj ile 90 dakikaya kadar çalışma potansiyeli bulunur. Ekonomik temizlik modunda 90 dakikaya kadar kesintisiz çalışır. Medium seçeneğinde 35 dakikaya varan yüksek performansı ile kolaylık sağlar. Ürün, güçlü motoru ile kiri ve tozu hızlı bir şekilde filtresinden geçirir. Partikülleri geniş haznesine kilitler ve ortama yayılmasını engeller. Sahip olduğu filtreleme sistemi, 5 çeşit katmanı ile güçlü bir tutuş sağlar. Havada uçan zararlı partiküllerin %99.6’sını yakalar. Temizlik yaparken iç mekanın havasını kirletmez ve partiküllerin etrafa saçılmasını önler. Temizlik esnasında ve sonrasında hijyenik bir atmosfer oluşmasını sağlar. M80 T30 şarjlı süpürge (Genpa garantili) fiyatı ve yorumlarını Trendyol’da detaylı olarak inceleyebilirsiniz.