Dreame V11 Dikey Şarjlı Süpürge Akülü Elektrikli (Genpa Garantili)

8.899 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dreame V11 Dikey Şarjlı Süpürge Akülü Elektrikli (Genpa Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mobifon Satıcı Ünvanı: DEFNE TELEFON AKSESUAR VE MAĞAZACILIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272073352000001 Vergi Kimlik Numarası: 2720733520
    Bu ürün Mobifon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel özellikler süpürge türü: Şarjlı dikey süpürge pil kapasitesi: 3000 mah motor gücü (en yüksek): 450 w emiş türü: Kuru emiş gücü: 25000 pa ses seviyesi:73 db toz torbası: Yok toz kapasitesi: 0.5 l net ağırlık: 1.6 kg pil tipi: Li-On pil voltajı: 25,2 v şarj süresi: 4 saat çalışma süresi: 90 dk diğer özellikler: El süpürgesi olarak kullanılabilen özel gövde, duvara asma aparatı, emiş gücü ayarı, şarj durum göstergesi donanım toz torbası: Yok toz haznesi: Var su haznesi: Yok aksesuar: Esnek uzatma hortumu, mite temizleme başlığı, perde fırçası, rulo başlık, toz alma başlığı tasarım tutma yeri: Var süpürge yapısı: Dikey park pozisyonu: Dikey filtreleme epa/hepa filtre var siklon filtre var ölçüler boy: 1.22 cm net ağırlık: 1,6 kg dreame v11, 125.000 rpm'ye kadar maksimum hıza ulaşabilen dreame space 4.0 yüksek hızlı motor ile donatılmıştır. Dreame space 4.0 motorunun ağırlığı sadece 185 g olup, 245 g ağırlığa sahip önceki nesil dreame motorundan% 24 daha azdır.
  • dreame v11, mevcut dreame elektrikli süpürge serisinin yeni neslidir. Bu ürün, emiş gücü, pil ömrü, siklon toz ayırma açısından dreame elektrikli süpürgeler ürün gamının temel göstergelerinde en güçlü performansı göstermektedir. (vakum emiş gücü dahil performans parametreleri açısından v8, v9, v9b, v10 ile karşılaştırıldığında , emiş gücü, en uzun pil ömrü, siklon toz ayırma verimliliği, vb.)
  • bunlar şu optimizasyonlardır: Vites değiştirme modu, başlatma / durdurma değiştirme, düğme, görselleştirme, sürekli çalışma modu, toz ayırma sistemi, filtre elemanı, motor hızı, motorun dinamik dengelenmesi, motorun karbon fiber takviyesi, emiş gücü, vakum emme kuvveti, motor ağırlığı, pil takımı, pil ömrü " süper güçlü "," sürekli çalışma "modunda pil ömrü, filtre ömrü hakkında hatırlatma, bakım hatırlatma, hata hatırlatma, aksesuarların bağlantı gücü, mos kaybı, elektronik fren, zemin fırçası algılama, şeffaf toz haznesi kapağı, çok parlak metal kaplama, zemin fırçası kaplaması, düz emme başlığının kaplanması , fırçanın kaplanması, akarları gidermek için fırçanın kaplanması,metalden yapılmış uzatma hortumunun ve bağlantı borusunun kaplaması.
  • paket listesi ana parça x1 ac adaptör x1 yumuşak tüylü döner fırçanın emme başlığı x1 akarlar için elektrikli fırça x1 aufaden ve saklama için 2'si 1 arada fikstür (vidalar ve genişletme borusu dahil) x1 2'si 1 arada düz emme başlığı x1 2'si 1 arada fırça x1 metal bağlantı tüpü x1 uzatma hortumu x1

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 499-250 Watt
  • Özellik Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Motor Teknolojisi DC
Geri Bildirim Ver

Dreame V11 Akülü Elektrikli Dikey Süpürge (Genpa Garantili)

İdeal ve etkili temizlik için ev ve ofis ortamlarını sıklıkla süpürmek gerekir. Süpürmek, yanlış bir elektrikli alet kullanımı ile oldukça yorucu bir hal alabilir. Bu noktada elektrikli süpürgeler hayat kurtarıcıdır. Dreame V11 süpürge, kablosuz olması sayesinde pratik ve kolay bir temizleme sağlar. Evinizi temizlerken zamandan tasarruf etmenizi sağlayan bir tasarımdır. Yeni nesil teknolojiler ile birçok evde yaygın olarak kullanılmaya başlayan bu model, hayat kolaylaştırır. Evdeki iş yükünü büyük oranda azaltması ile beğeni toplar. Ürünün uzun vadedeki performansı hakkında yapılan müşteri yorumları fikir verici olabilir. Dreame V11 akülü elektrikli dikey süpürge (Genpa garantili) modelini kullanan müşteriler, ürünün süpürme performansından oldukça memnundur. Markanın pratik temizleme imkanı sağlayan süpürge modeline göz atabilirsiniz.

  • Şık ve estetik tasarım
  • Yüksek emiş gücü
  • Hayat kolaylaştıran pratik temizlik

Kullanışlı Dreame V11 Dikey Şarjlı Süpürge Özellikleri

Kullanışlı Dreame V11 Dikey Şarjlı Süpürge Özellikleri

Dreame V11 akülü elektrikli dikey süpürge, Dreame Space 4.0 yüksek hızlı motor modeline sahiptir. Bu motor 450 W anma gücü ile çalışır. Ayrıca, yüksek kuru emiş gücü ile dikkat çeker. Ürünün motoru, size derinlemesine temizlik performansı sunar. Markanın şarjlı dikey süpürge modelinin 3000 mAh pil kapasitesi vardır. Bu ürünün tasarımında Li-On pil kullanılır. Bu sayede ürün, 90 dakika çalışma süresine sahiptir. Tam şarj olma süresi 4 saattir. 250-500 L toz haznesini, temizlik sonrasında boşaltmanız gerekir. Dreame V11 dikey şarjlı süpürge için duvara asma aparatı vardır. El süpürgesi olarak da kullanılabilen özel gövde, her an elinizin altında pratik temizleme olanağı sunar. 122 cm boyundadır ve net ağırlığı 1.6 kilogramdır. 73 db ses seviyesi ile çalışan bu ürüne göz atabilirsiniz.

Dreame V11 Akülü Elektrikli Dikey Süpürge Avantajları

Dreame V11 Akülü Elektrikli Dikey Süpürge Avantajları

Dreame V11 süpürgenin birçok avantajı bulunur. Hafif ve ergonomik tasarımı ile Dreame dikey süpürge, kolay ve hızlı bir temizlik deneyimi sunar. Temizliği bitirdikten sonra duvara asma aparatına yerleştirilir. Bu sayede yer kaplamaz. Güçlü motoru sayesinde toz ve kirleri derinlemesine temizler. Kullanılacağı yere göre farklı başlıkları mevcuttur. Bu başlıklar sayesinde derinlemesine temizlik yapabilirsiniz. Pil ve filtre ömrü göstergesi, bakım ve hata hatırlatma gibi kullanışlı özellikleri mevcuttur. Şarjlı dikey süpürgenin avantajlarından bir diğeri ise gövdesinin el süpürgesi olarak kullanılmasıdır. Bu sayede ev, araba fark etmeksizin dilediğiniz yeri temizleyebilirsiniz. Süpürgenin ayarlanabilir modları vardır. Düşükten yükseğe doğru giden bu farklı modlar, isteğinize göre ayarlanır. Tetik kilitleme özelliği sayesinde elinizi sürekli tetikte basılı tutmanıza gerek kalmaz. İdeal ses seviyesi ile çalışan bu modele göz atabilirsiniz.

Avantajlı Dreame V11 Akülü Dikey Süpürge Fiyatları

Avantajlı Dreame V11 Akülü Dikey Süpürge Fiyatları

Dreame V11 akülü elektrikli dikey süpürge (Genpa garanti̇li̇) fiyat detayı, müşteriler tarafından tam not alır. Sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alındığında, fiyatını hak eden bir üründür. Yeni nesil bu şarjlı elektrikli dikey süpürge, gelişmiş teknolojisiyle hayatı kolaylaştırır. Dreame akülü elektrikli dikey süpürge; estetik tasarımı, güçlü motoru ve uzun pil ömrü ile beğeni toplar. Kolay, hızlı ve pratik bir temizlik deneyimi yaşatır. Kablosuz tasarımı sayesinde temizlik yaparken arkanızda biriken kablo yığını görüntüsünü engeller. Siz de bu hayat kolaylaştıran bu model ile süpürme işlemini keyifli hale getirebilirsiniz. Ürün hakkında fikir edinmek için Dreame V11 incelemelerine göz atabilirsiniz. Markanın bu ürünü; ev, ofis ve araba gibi farklı kapalı alanlarda derinlemesine bir temizlik sağlamak için ideal tasarımdır. Bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.