DR Renumax Araba Çizik Giderici Set 100 ml

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

DR Renumax Araba Çizik Giderici Set 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aplus Satıcı Ünvanı: GENÇPLUS TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0393059648900017 Vergi Kimlik Numarası: 3930596489
    Bu ürün Aplus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renumax araba çizik giderici set 100 ml.
Geri Bildirim Ver

DR Renumax 100 ml Araba Çizik Giderici Set

DR RENUMAX 100 ml araba çizik giderici seti, işlevselliğiyle ön plana çıkar. İçerisinde bir adet çizik gidermeye yardımcı krem ve bir adet yüzey koruması sağlamak için formüle edilmiş sprey bulunur. Oldukça zengin içeriğe sahip setin hedefi çizikli bölgelerin ince yapılara ayrıştırılması ve boşluk kalmayacak şekilde doldurulmasıdır. Uygulaması oldukça kolaydır ve ek bir işlem yapmanıza gerek kalmadan arabanızdaki kötü görüntüyü yok eder. Üretim aşamasında hiçbir zararlı malzeme kullanılmadığı için cildinizle teması halinde kızarma veya tahriş sorunlarına yol açmaz. Kısa bir süre içerisinde aracınızı eski görünümüne kavuşturan set, her araba rengine uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Tüm bu özellikleriyle DR RENUMAX araba çizik giderici seti araç kullanıcılarının dikkatini çeker.

  • Ürünü uygulayacağınız bölge temiz ve kuru olmalıdır.
  • Sadece çiziklerde etkilidir.
  • Aracınızın mevcut boyasını korur.

Dr Renumax 100 ml Araba Çizik Giderici Seti Kaç Parçadan Oluşur?

Dr Renumax 100 ml Araba Çizik Giderici Seti Kaç Parçadan Oluşur?

RENUMAX oto çizik giderici setini açtığınızda 2 adet şişelenmiş ürünle karşılaşırsınız. Setin içeriğindekilerden biri çizik gidermeye yardımcıdır. Diğeri ise onardığınız kısmın yüzey korumasını sağlamak için tasarlanmıştır. Hava almayan şişelerin içinde güvenle muhafaza edilmiş ürünlerin yanında uygulama yaparken kullanabileceğiniz bir sünger veya bez bulunmaz. Neredeyse herkesin kolaylıkla erişebileceği günlük hayatta sıkça kullanılan eşyalar oldukları için bir sıkıntı yaşamazsınız. Çizik gidermeye yardımcı olan ürün kremsi bir kıvamda ve beyazdır. İşleminizi bitirdikten sonra bir çeşit cila görevi gören ve yüzey korumasını maksimum sağlamak için üretilen şişedeki spreyi püskürtme yaparak kullanabilirsiniz. Tüm bu özellikleriyle DR RENUMAX 100 ml araba çizik giderici setinin yorumlarını incelediğinizde kullanıcı memnuniyetinin üst seviyede olduğunu görebilirsiniz.

Dr Renumax 100 ml Araba Çizik Giderici Setin Formül İçeriği Nasıldır?

DR RENUMAX 100 ml araba çizik giderici setinin formülü oldukça zengindir. İçerisinde fazla sayıda poliakrilik asit bulundurur. Üründe kullanılan reçine son derece kaliteli ve güvenilir bir şekilde elde edilmiştir. Bu sayede aracınızda çizilmiş bölgeleri kısa sürede eski haline kavuşturabilirsiniz. İmal edilirken insan sağlığına zarar verecek herhangi bir malzeme ürünün içeriğinde dahil edilmemiştir. Eldivene gerek duymadan uygulama yapabilirsiniz. Elinize ürünün bulaşması halinde telaş etmenize gerek yoktur. Cildinizde herhangi bir alerjen sorununa yol açmaz. İçeriğinde kullanılmış kaliteli malzemeler aracınızın boyasını nazikçe ince parçacıklara ayırır ve onarılması gereken bölgeleri tespit eder. DR RENUMAX araba çizik giderici seti birkaç dakikada hasarlı bölgelere eski görünümlerini geri verir.

Dr Renumax 100 ml Araba Çizik Giderici Seti Kullanışlı mıdır?

DR RENUMAX 100 ml araba çizik giderici seti oldukça kullanışlıdır. Araç çizikleri kaçınılmaz bir sorun olup eski haline getirmek için ödenen ücretler fazla rakamlara ulaşabilir. Arabanız her çizildiğinde yüklü miktarlar ödemek yerine, DR RENUMAX araba çizik giderici set ile ekonomik bir şekilde otomobil servislerine gitmeden sorununuzu halledebilirsiniz. Ayrıca dakikalar içinde kuruyan bu set sayesinde beklemek zorunda kalmazsınız. Böylece değerli zamanınızdan da tasarruf etmiş olursunuz. Küçük ve hafif oluşu seti ergonomik hale getiren bir başka özelliğidir. Aracınızda fazla yer kaplamadan her an yanınızda bulundurabilmenizi sağlar. Çizikleri kalıcı olarak gideren setin sağladığı mükemmel görünüm arabanızı yıkadığınızda akmadan sağlamlığını korur. Her renk araca uygulanabilir olan ürünü araç değiştirseniz bile uzun süreli kullanabilirsiniz. Siz de kaliteli bir çizik giderici set arayışındaysanız, Trendyol üzerinden DR RENUMAX 100 ml araba çizik giderici setinin fiyatını inceleyebilir, ardından birkaç tıklama ve uygun ödeme sayesinde bu ürünü satın alabilirsiniz.