3
Model Araç kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Dr Silikon Kesik Sütür Eğitim Seti

952,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dr Silikon Kesik Sütür Eğitim Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dr Silikon Satıcı Ünvanı: TETRAGON TEKNOLOJİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0841048666400018 Vergi Kimlik Numarası: 8410486664
    Bu ürün Dr Silikon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kesik Sütür Eğitim Seti Klinik cerrahi dikiş becerilerini geliştirmeyi sağlayan sütür eğitim setidir. Doku üzerinde bulunan hazır kesiler sayesinde kesi atmadan sütür çalışması yapılabilir. Kutu içeriğinde bulunan cerrahi set 1. sınıf paslanmaz çeliktendir. Kutu İçeriği 1 adet kesik sütür eğitim dokusu
  • 1 adet bisturi sapı
  • 1 adet bisturi
  • 1 adet portegü
  • 1 adet cerahi makas
  • 1 adet penset
  • 2 adet ipek sütür
  • 3 adet naylon monofilament sütür

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Dr Silikon Kesik Sütür Eğitim Seti Çeşitleri Trendyol'da!

Dr. Silikon 12 x 17 cm kesik sütür eğitim seti, cerrahi dikiş becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan bir üründür. Bu eğitim seti, sütür pratikleri yapmanıza imkân verir. Set içerisinde işlevsel pek çok parça yer alır. Ürün grubundaki bisturi sapı, portegü, cerrahi makas, ipek sütür, naylon monofilament sütür gibi parçalar kullanışlı özellikleriyle dikkat çeker. Set, yüksek kaliteli malzemelerden üretilir. Güncel üretim teknolojileriyle geliştirilen ürün, dayanıklı bir yapı sunar. Eğitim seti, cerrahi dikiş işlemlerinde kendinizi geliştirmeniz için son derece elverişlidir. Ürün, gerçeğe yakın görünümü ve nitelikleri sayesinde el alışkanlığı kazanmanızı sağlar. Dr. Silikon 12 x 17 cm kesik sütür eğitim setinin öne çıkan özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Parça Sayısı: 10 adet
  • Malzeme: 1. sınıf paslanmaz çelik
  • Cerrahi dikişe yeni başlayanlar için uygundur.

Dr. Silikon 12 x 17 cm Kesik Sütür Eğitim Setinin İçeriği Nedir?

Dr. Silikon 12 x 17 cm Kesik Sütür Eğitim Setinin İçeriği Nedir?

Dr. Silikon 12 x 17 cm kesik sütür eğitim seti, işlevsel yapısıyla dikkat çeker. Bu set, cerrahi dikişe yeni başlayanların pratik yapması için tasarlanmıştır. Set hâlinde sunulan ürün, sütür işlemi için ihtiyaç duyulan tüm ekipmanları içerir. Set içerisinde toplam 10 adet parça bulunur. Bunlar arasında; 1 adet bisturi sapı, portegü, cerrahi makas, penset, 2 adet ipek sütür, 3 adet naylon monofilament sütür ve bir bisturi yer alır. Bu ekipmanlar, yüksek kaliteli bir yapıya sahiptir. Bisturi, portegü ve makas; 1.sınıf kalitedeki materyallerden imal edilir. Parçaların üretimi sırasında üstün kaliteli paslanmaz çelik kullanılır. Bu malzeme nem ve ısı gibi etkenlere dayanıklı olduğundan kolay kolay zarar görmez. Böylece uzun ömürlü kullanım imkânı verir.

Dr. Silikon 12 x 17 cm Kesik Sütür Eğitim Seti Ne İşe Yarar?

Dr. Silikon 12 x 17 cm Kesik Sütür Eğitim Seti Ne İşe Yarar?

Dr. Silikon 12 x 17 cm kesik sütür eğitim seti, cerrahi dikiş tekniklerini öğrenmek için kullanılır. Bu eğitim setiyle, sütür pratiği yapmanız mümkündür. Ürün, hassas bir işlem olan dikiş sırasında kullanılan ekipmanları içerir. Yaralanan ve bozulan dokuya müdahale ederken kullanılan bu aletler, doku bütünlüğünün sağlanması sırasında kullanılır. Dikme işleminin başarılı şekilde tamamlanması söz konusu gereçlere ihtiyaç duyulur. Set içerisinde yer alan doku, dikiş işlemine aşinalık kazanmanız için idealdir. Gerçek dokuyla benzerliği sayesinde sütür çalışması verimli bir şekilde yapılabilir. Doku üzerinde hazır kesiler bulunur. Farklı biçimlerde hazırlanan kesiler, her duruma karşı hazırlıklı olmanıza katkı sağlar. Dr. Silikon kesik sütür eğitim seti, 12 x 17 cm ölçüleriyle rahat bir çalışma alanı sunar.

Dr. Silikon 12 x 17 cm Kesik Sütür Eğitim Setini Kimler Alır?

Dr. Silikon 12 x 17 cm Kesik Sütür Eğitim Setini Kimler Alır?

Dr. Silikon klinik cerrahi kesik sütür eğitim seti, çok amaçlı kullanım tarzıyla geniş kitlelere hitap eder. Söz konusu ürün, cerrahi dikişe yeni başlayanların dikkatini çeker. Özellikle tıp fakültesi öğrencileri, bu eğitim setine oldukça yoğun ilgi gösterir. Ürün, sağlık sektöründe çalışan kişiler için son derece kullanışlıdır. Eğitim seti içerisinde yer alan ekipmanlar, dezenfekte edildikten sonra gerçek hastalar üzerinde de kullanıma uygundur. Üst düzey kaliteli yapıya sahip olan parçaları gereksinimlerinize bağlı olarak tercih edebilirsiniz. Dr. Silikon 12 x 17 cm kesik sütür eğitim seti yorumları, ürünü daha önce satın alan kullanıcıların gerçek tecrübelerini yansıtır. Yorumlara göz atarak farklı kişilerin tecrübelerine ulaşmak mümkündür. Siz de sütür pratiği yapmak için bu kullanışlı ve kaliteli eğitim setini satın almak isterseniz Trendyol ayrıcalıklarıyla siparişinizi oluşturabilirsiniz.