Dr.Sammy's Quarine 60 Tablet - Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel Ekstratlar Ve Biotin Içeren Tablet

249,99 TL
(4,17 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr.Sammy's Quarine 60 Tablet - Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel Ekstratlar Ve Biotin Içeren Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dr.Sammys Satıcı Ünvanı: TOZSOFT YAZILIM ELEKTRONİK TASARIM DANIŞMANLIK MATBAA İMALAT VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859063988100018 Vergi Kimlik Numarası: 8590639881
    Bu ürün Dr.Sammys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Sammy's Quarine Tablet 60 adet - Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel Kök Hücre Ekstratları ve Biotin İçeren Gıda Takviyesi FAYDALARI: İçeriğindeki güçlü kök hücre ekstratları saç dökülmesiyle savaşır.
  • Saç derisini besler ve güçlendirir. Dolayısıyla daha sağlıklı saç oluşumunu destekler.
  • DHT gibi saç dökülmesine neden olan hormonları baskılayarak saç dökülmesiyle savaşır.
  • Yaşlanma ve genetik nedenlerden dolayı gerekli atkiflerin yetersizliğini gidermede yardımcıdır.
  • Biotin, çinko, demir ve multivitamin içeriği saçların daha güçlü ve canlı çıkmasında etkilidir.
  • İÇİNDEKİLER: Biotin & Çinko: Saç, tırnak ve cildimizin önemli bileşenlerinden biri olan biotin (vitamin B7) ve çinko saç dökülmesinin durdurulmasında ve saç üreten foliküllerin daha canlı, kalın ve parlak saç üretebilmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda biotin ve çinko cildimizin ve tırnak sağlığımızın korunmasında da etkin rol oynamaktadır. Keratin: Keratin, saç ve tırnaklarımızın yapıtaşı olan çok önemli bir proteindir ve eksikliğinde saçlarımız canlılığını, parlaklığını ve dayanıklılığını kaybeder. Aynı zamanda keratin kurumuş veya zarar görmüş saçlarımızın onarılmasında çok önemli rol oynar. Ginkgo Biloba: Uzak doğuda yetişen bir bitkidir ve yapraklarının damar genişletici etkisi bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Beyindeki zayıf kan dolaşımının sebep olduğu alzheimer, unutkanlık, konsantrasyon eksikliği gibi hastalıkların tedavisinde kullanılmakla birlikte aynı zamanda saç derisindeki zayıf kan dolaşımından kaynaklanan dökülme, kırılma ve cansızlık gibi saç sorunlarının tedavisinde etkilidir. Koenzim Q10: Koenzim Q10 kalp, damar sağlığı ve dolaşım sistemimizin muntazam çalışabilmesi için çok önemlidir. Metabolizma hızını düzenlemede etkinrol oynayan Koenzim Q10 Aynı zamanda antioksidan özelliği sayesinde de bağışıklık sisteminin güçlendirmede etkin rol oynar. Saw Palmetto: DHT hormonu saç folliküllerin küçülmesine neden olur ve saç dökülmesinin ana nedenlerinden biridir. Saw palmetto bitkisi, DHT hormonunun salgılanmasını bloke etmede etkilidir ve özellikle saç dökülmesine genetik yatkınlığı olan kişiler için çok faydalıdır. Probiyotik & Multivitamin: Sindirim sitemimiz için elzem olan probiyotikler aynı zamanda saç derisindeki nemimuhafaza etmede yardımcıdır ve dolayısıyla saçlar daha gür, canlı ve sağlıklı çıkar. Saç derisindeki su kaybı engellendiği için kepek oluşumunu azalır. Quarine tablet aynı zamanda içeriğinde bulunan ginseng, vitamin C, B1, B5 ve B6, cüce palmiye, üzüm tohumu, yeşilçay, ısırgan ve at kuyruğu otu ekstresi, demir, selenyum, beta glukan gibi saç, tırnak ve cildimizi beslemeye yardımcı zengin bir içeriğe sahiptir. ÜRÜN TANIMI: Gerek genetik gerek çevresel faktörler nedeniyle yıpranmış saç derisi, yeni oluşan olan saçların güçsüz ve sağlıksız olmasına neden olur. Saç derisini onarmak için gerekli aktifleri dolaşım sistemiyle ulaştırmak dış müdahale kadar önemlidir. Bitkisel kök hücre ekstratları ve güçlü aktiflele özel olarak formülize edilen Quarine Tablet saç derisini içeriden onarır ve güçlendirir. KULLANIM ŞEKLİ: Hergün sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra tok karnına 1 adet olmak üzere günde 2 tablet bol su ile içilmesi önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 80
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver