Dr. Phytofarma 2 Adet Kekreyemiş Tozu - 20 Günlük Kullanım

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Phytofarma 2 Adet Kekreyemiş Tozu - 20 Günlük Kullanım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evonox Satıcı Ünvanı: ERİŞİM İTHALAT VE İNTERNET HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0360032647300015 Vergi Kimlik Numarası: 3600326473
    Bu ürün Evonox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kekreyemiş Tozu - 20 Günlük Kullanım
Geri Bildirim Ver

Dr. Phytofarma 2 Adet Kekreyemiş Tozu - 20 Günlük Kullanım

Kekreyemiş, kırmızı renkli boncukları andıran şekliyle yaban mersini familyasına ait olan bitkinin ismidir. İsveç kirazı olarak da bilinen bu bitkinin birbirinden farklı kullanım alanları mevcuttur. Bu ürünü çay olarak kullanabileceğiniz gibi toz olarak da tüketebilirsiniz. Kekreyemiş tozu son dönemin popüler ürünlerinden biridir. Bu ürün fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerin favorisidir. Ancak ürünün günlük gıda takviyesi olarak da kullanabilmesi mümkündür. Bu toz sahip olduğu doğal yapısı sayesinde size hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo verdirmenin yanında günlük olarak ihtiyaç duyduğunuz vitaminleri de sunar. Metabolizma hızını maksimum seviye çıkan bu ürün, formunuzu korumada size yardımcı olur. Hem kilo verme sürecinde hem de günlük hayat koşuşturması içinde size destek olacak bir gıda takviyesi için bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Günlük kullanıma uygun
  • Takviye
  • Organik içerik

Dr. Phytofarma 2 Adet Kekreyemiş Toz Özellikleri

Dr. Phytofarma 2 Adet Kekreyemiş Toz Özellikleri

Dr. Phytofarma 2 adet kekreyemiş tozu - 20 günlük kullanım alanı oldukça geniş bir üründür. Bu ürünü günlük rutininiz için besin takviyesi olarak kullanabilirsiniz. Ürün içerisinde birçok vitamin, mineral ve bileşenleri bulundurur. Sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmaz B ve C vitaminleri bakımından bu toz oldukça zengindir. Bu tozdan sabah ve akşam birer adet kullandığınızda ürün size ihtiyacınız olan tüm besinleri sunar. Bunun yanında bu ürünün diğer önemli bir özelliği kilo vermeye yardımcı olmasıdır. Yaban mersini familyasına ait olan kekreyemiş güçlü bir antioksidan kaynağıdır. Vücudunuzun toksinlerden kurtulmasına olanak sağlayan ve bağışıklık sisteminizi güçlendiren bu ürün, siz sağlıklı bir şekilde kilo verirken yanınızda yer alacak favori ürünlerinden biridir. Kapsamlı ve güvenilir bir gıda takviyesi için siz de bu tok tutan ürünü deneyebilirsiniz.

Dr. Phytofarma 2 Adet Kekreyemiş Toz Avantajları

Dr. Phytofarma 2 Adet Kekreyemiş Toz Avantajları

Dr. Phytofarma 2 adet kekreyemiş tozu sahip olduğu sağlıklı yapısı ile müşterilerden tam not almayı başaran bir üründür. Bu ürün vitamin ve mineraller açısından oldukça zengindir. Önemli bir antioksidan özelliğine sahip bu toz vücudunuzdaki şişliklerden kurtulmanıza ve ödem atmanıza yardımcı olacak doğal bir üründür. Müşteri deneyimlerine göre bu tozun insülin oranının dengede tuttuğu görülür. Bu özelliği ile diyabet hastalarının dahi kullanabileceği bir niteliğe sahiptir. Bu toz doğal bir öksürük gidericidir. Solunum yolu rahatsızlıklarının sebep olduğu belirtilerin giderilmesinde etkili olabilir. Rahat nefes almanıza ve iyileşmenize yardımcı olabilecek bu gıda takviyesi gastrit, reflü gibi mide hastalıklarını da iyi gelebilir. Herhangi bir rahatsızlığınız varsa ürünü kullanmadan önce doktorunuzla görüşmeniz tavsiye edilir. Sağlıklı yapısı ile gözdeniz olcak bu ürünü siz de satın alabilirsiniz.

Dr. Phytofarma 2 Adet Kekreyemiş Toz 20 Günlük Fiyatı

Dr. Phytofarma 2 Adet Kekreyemiş Toz 20 Günlük Fiyatı

Ürüne dair yapılan yorumlar incelendiğinde müşterilerin bu bitkisel tozdan son derece memnun kaldıkları görülür. Bu gıda takviyesi sağlıklı ve doğal yapısı ile geniş bir kitle tarafından beğenilerek kullanılır ve başkalarına tavsiye edilir. İnsanlar ürünü kilo kontrolü ya da besin takviyesi amacıyla kullanabilirler. Hangi amaç için kullanılmış olurlarsa olsun, ürün müşterilerin beklentilerini karşılar. Dr. Phytofarma 2 adet kekreyemiş tozu - 20 günlük kullanım fiyat olarak incelendiğinde ise bütçe dostu bir yapı sergilediği görülür. Ürünün ikili satış fiyatı oldukça uygun bir aralıktadır. Fiyatıyla da müşterilerin beğenisini kazanan bu ürün, geniş bir kitle tarafından sevilerek tüketilir. Günlük hayatın koşuşturmasında ya da kilo vermenizde size eşlik edecek kaliteli bir gıda takviyesi arayışı içindeyseniz, bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilir ve güvenli bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.