Dr. Oetker Tiramisu 355 gr

169 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
196,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Oetker Tiramisu 355 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WHİTE TOPTAN Satıcı Ünvanı: ÖZCAN AKAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0140562276
    Bu ürün WHİTE TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler Şeker, buğday unu, modifiye patates nişastası, yağı azaltılmış kakao tozu, nişastalar (mısır, buğday), tam hidrojene bitkisel yağ (palm), glikoz şurubu, emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin laktik ve asetik asit esterleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), kıvam arttırıcılar (sodyum aljinat, karagenan), kabartıcılar (sodyum pirofosfat, sodyum bikarbonat), çözünür kahve, aroma vericiler, süt proteini (sodyum kazeinat), yağsız süt tozu, renklendirici (beta karoten) Alerjen Uyarısı Buğday ve süt ürünü içerir. Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz. Dr.Oetker Tiramisu enternasyonal un karışımları serisinin bir üyesidir. Özel krema ve süsleme poşeti ilavesi ile birlikte sunulmaktadır. İtalyan usulü gerçek tiramisu tarifine sadık kalınmıştır. Özel kreması, süsleme poşeti, özel un karışımı ve ölçülendirilmiş pişirme kağıdı ile birlikte aynı paketin içerisinde bulunur. Kreması çırpılarak hazırlanır. Bir paketten 12-14 porsiyon elde edilir. Kek, pandispanya, tart vb. gibi hamur işleri, aksi özellikle belirtilmiyorsa fırının orta katına sürülmeli ve mümkünse kalıplar fırın teli üzerine yerleştirilmelidir. Fırının doğrudan tabanına değecek şekilde yerleştirme yapılmamalı.
Geri Bildirim Ver