Dr. Oetker Hazır Sos Çikolatalı 50 G.

29 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Oetker Hazır Sos Çikolatalı 50 G.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: martı e-ticaret Satıcı Ünvanı: MELİKE ATASAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0970109673
    Bu ürün martı e-ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Oetker Hazır Çikolatalı Sos, hiç bir işlem gerektirmeden kullanıma hazırdır. Yoğun çikolata lezzeti içeren bu ürün, 50 g’lık tek kullanımlık poşetlerde satışa sunulmuştur. Dr.Oetker Hazır Çikolatalı Sos sayesinde görüntüsü ve lezzeti muhteşem ikramlar hazırlamak artık çok kolay. .
Geri Bildirim Ver

Dr. Oetker Hazır Sos Çikolatalı 50 gr

Birbirinden lezzetli tatlılar hazırlamak ve süslemek için bazı ürünlere ihtiyaç duyulur. Hazır çikolata sosu Dr Oetker, ihtiyaçlarınıza tam anlamıyla eksiksiz olarak yanıt verir. Kolay ve pratik kullanımı ile sıklıkla tercih edilen bir üründür. Son derece lezzetli yoğun çikolatası ile 50 gramlık poşetlerde tek kullanımlık olarak satışa sunulur. Kek, pasta, dondurma, puding ve benzeri tatlılarınızı süslemenize katkıda bulunur. Ergonomik kullanım imkanıyla kısa sürede istediğiniz sonuçları elde etmenize yardımcı olur. Sağladığı lezzetin etkisiyle keyifli bir gün geçirmenizi sağlar. Tatlılarınız ve ikramlarınız muhteşem bir görüntü kazanır. Benzersiz ve eşsiz bir ürün deneyimi sunar. Yoğun çikolatasının yarattığı etkiyle dikkatleri üzerine toplar. Müşterilerini harekete geçirir. Keyifli ve lezzetli tatlılar hazırlamanız için üretilen bir seçenektir. Bu lezzeti güvenle tüketebilirsiniz.

  • Lezzetli içerik
  • Pratik kullanım
  • Çikolata aromalı

Dr. Oetker Hazır Sos Çikolatalı 50 gr Avantajları

Dr. Oetker Hazır Sos Çikolatalı 50 G Avantajları

Beğeni kazanan bu sos; kek, pasta gibi unlu mamullerinin yanı sıra parfe, puding, dondurma gibi tatlılarınızı da süslemeye yarayan çok fonksiyonlu bir ürün çeşididir. Birçok ihtiyacınızı rahatlıkla karşılamak üzere üretilir. Birbirinden çeşitli özellikleriyle sizi pek çok açıdan memnun eder. Dr. Oetker hazır sos çikolatalı 50 g, avantajlı yanlarıyla kısa süre içinde işlerinizi halletmenize yardımcı olur. Pratik kullanım imkanlarından faydalanarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Çikolatalı sos Dr Oetker, oldukça lezzetli ikramlar hazırlamanız için ideal bir seçenektir. Dilerseniz eve gelen misafirlerinize hoş sürprizler yapmak dilerseniz de tatlılarınızı ekstra lezzetlendirmek için bu seçeneği kullanabilirsiniz. Son derece lezzetli içeriğiyle keyifli bir deneyim sunar. Kaliteli malzemeden üretilmesinden dolayı gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz ürünler arasında yer alır. Ürünü satın alarak bu deneyimi yaşama şansını yakalayabilirsiniz.

Dr. Oetker Hazır Sos Çikolatalı 50 gr İlgi Çekici Yanları

Dr. Oetker Hazır Sos Çikolatalı 50 G İlgi Çekici Yanları

Pek çok kişinin yoğun olarak tercih ettiği ürünler arasında yer alan bu sos, besinlere ayrı lezzet katar. İhtiyaçlarınıza pratik çözümleriyle karşılık verir. Hazır çikolatalı sos, lezzettli tatlılar ve ikramlar hazırlamak isteyenler için son derece ideal bir ürün seçeneğidir. İsterseniz kendiniz isterseniz de sevdikleriniz için satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz. İlgi çekici yanlarından faydalanarak sofranıza renk katıp keyifli bir deneyim elde edebilirsiniz. Bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Satın alma işleminizi gerçekleştirerek hedeflerinize yaklaşabilirsiniz. Sahip olduğu özellikler kapsamında konforlu ve pratik bir deneyim sunar. Kullanan kişiler tarafından oldukça sevilen ve beğeni toplayan bir seçenektir. Eşsiz bir müşteri deneyimi elde etmenize yardımcı olur. Pek çok açıdan sizi memnun ederek ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlar. Beğeni kazanan bu lezzetle enfes kıvamda tatlılar yapabilirsiniz.

Cazip Fiyatlı Dr. Oetker Hazır Sos Çikolatalı 50 gr

Cazip Fiyatlı Dr. Oetker Hazır Sos Çikolatalı 50 G

Pratik ve lezzetli kullanım imkanına sahip bu sosu satın almadan önce ürünü kullananların yorumlarına bakarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Buna göre satın alma tercihlerinizi şekillendirebilirsiniz. Her zaman hem kullanımı rahat hem de lezzetli ürünler elde etmenizi sağlar. Kullanım avantajlarından yararlanarak sofralarınıza renk katabilirsiniz. Dr. Oetker hazır sos çikolatalı 50 g fiyatları farklı bütçelere hitap eder. Fiyatı ve kalitesi açısından son derece ideal bir üründür. Satış rakamları, ürünün özellikleri kapsamında belirlenir. Lezzetli ürünler elde etmenize imkan sağlamasının yanında tatlılarınızın son derece hoş bir görüntüye sahip olmasına katkıda bulunur. Pek çok kişinin beğenisi toplayan bir üründür. Her zaman yoğun ilgi görür. Trendyol aracılığıyla ürünü kısa sürede satın alarak deneyimleme şansını yakalayabilirsiniz. Size sunulan avantajlardan ve fırsatlardan faydalanarak keyifli deneyim elde edebilirsiniz.