Dr. Oetker Dr.oetker Buğday Nişastası 150 G

47,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Oetker Dr.oetker Buğday Nişastası 150 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KODALAKAVM Satıcı Ünvanı: RAMAZAN YUSUF KODALAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gümüşhane Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5740709310
    Bu ürün KODALAKAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DeveliGrosscom tarafından gönderilmektedir. DR.OETKER BUĞDAY NİŞASTASI 150 g*(6x1)X2
Geri Bildirim Ver

Dr. Oetker Buğday Nişastası 150 gr

Mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alan buğday nişastası, özellikle tatlı ve hamur işi tariflerinde sıkça kullanılır. Dr. Oetker buğday nişastası, ince granüllü yapısı sayesinde topaklanmaların ve kesilmelerin önüne geçer. Tatlılarda kıvam artırıcı olarak kullanılır. Özel tasarıma sahip olan kilitli ambalajı, kolay kullanım ve saklama avantajı sağlar. Nişasta seçimi, tatlılarda ve yemeklerde kıvam tutturma konusunda oldukça büyük öneme sahiptir. Özellikle sütlü tatlıların yapımında kullanılan ürün, mutfaklarda sıklıkla tercih edilir. Çorba yapımında da kıvam artırıcı olarak kullanıma uygundur. Yemek yapımında sıvıları koyulaştırmakta kullanılan nişasta, sosları bağlama konusunda da başarılıdır. Yufka açarken hamurun oklavaya yapışmaması adına buğday nişastasından yardım alınır. Dr. Oetker nişasta, yılların verdiği deneyim ve üstün kalitesi sayesinde sektörün öncüleri arasında yer alır.

  • İnce granüllü yapı
  • Topaklanma karşıtı
  • Koruyucu ambalaj

Dr. Oetker Nişasta ile Lezzetli Tarifler

Dr. Oetker Nişasta ile Lezzetli Tarifler

Birçok tarife lezzet katan buğday nişastası Dr. Otker kalitesi ile birleşerek yemeklerinize kendi imzanızı atmanızı sağlar. Paketlerin arkasında bulunan farklı kullanım önerileri sizlere yeni fikirler verir. Tariflere farklı dokunuşlar yapmanızı sağlar. Nişasta hassas bir üründür. Ürünün eksik ya da fazla kullanılması yapılan yemeğin yapısının bozulmasına, kıvamının tutmamasına sebep olabilir. Paketlerde bulunan uygun kullanım miktarları ile nişastayı doğru miktarda ve şekilde kullanmak mümkündür. Özellikle hamur işlerinde tercih edilen ürün, yapılan poğaça ve kurabiyelerin ağızda dağılmasını sağlar. Soslarda da sıklıkla kullanılan ürün, sıvı haldeki karışımların kıvamını arttırarak doğru oranın bulunmasında etkili olur. Soslardaki akışkanlık dengesi yemeğin bütünlüğü açısından önem taşır. Ürünün ince granüllü yapısı sayesinde soslar topaklanmadan, parlaklığını koruyarak ve pürüzsüz şekilde servis edilir. Ürün tüm yemeklerde doğru ölçüyü tutturarak rahatlıkla kullanılabilir.

Lezzetli Dr. Oetker Buğday Nişastası

Lezzetli Dr. Oetker Buğday Nişastası

Buğday nişastası, buğday tanesinin özünden üretilir. Sarı bir renk tonuna sahiptir. Ürün en sık baklava hamurunu açma, sütlü tatlılar ve tatlı hamur işlerinde kullanılır. Su içinde çözünmeyen yapısı sayesinde yufkaların birbirine yapışmasını önler. Hamura kıtır kıtır bir yapı kazandırır. Ürün, yoğun karbonhidrat içerir. Bu açıdan da oldukça besleyicidir. Bunun yanında sodyum, lif ve protein açısından da oldukça zengin bir besindir. Ürünün kullanıldığı hamur işleri uzun süreli raf ömrüne sahiptir. Ürün, yapısı sayesinde daha uzun süre dayanma özelliği gösterir. İçerisine konulduğu hamur işlerinin ağızda dağılan bir yapıya sahip olmasını sağlar. Dr. Oetker buğday nişastası 150 gr şeklindeki paketlerde satılır. Saklanması da kolaydır. Ürün kolay açılıp kapanan ambalajı sayesinde uzun süre tazeliğini korur. Müşterilere kolay ve uzun süreli kullanım sağlar.

Dr. Oetker Buğday Nişastası Fiyatları

Dr. Oetker Buğday Nişastası Fiyatları

Dr. Oetker buğday nişastası fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, yemek yapımında müşterilerin en büyük yardımcılarındandır. Mutfaktaki olmazsa olmaz ürünlerden olan buğday nişastası yemek yapımında büyük rol oynar. İçerdiği besin değerleri ile besleyici özellik taşır. Karbonhidrat bakımından oldukça zengin olan besin, bebek mamalarında da sıklıkla kullanılır. Sütlü tatlıların vazgeçilmezi olan ürün, doğru miktarda ve şekilde kullanıldığında kurtarıcı bir rol oynar. Sulu ya da kıvamı tutmamış yemekler nişastayla kolayca toparlanabilir. Mutfaktaki önemli rolünün yanında, cilt bakımında da sıklıkla kullanılan ürünle çeşitli yüz maskeleri yapmak mümkündür. İçerdiği yüksek oranlı lif sayesinde cilde esneklik kazandırır. Ayrıca kırışıklık oluşumuna engel olur. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Dr. Oetker buğday nişastası 150gr kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Hem cilt bakımında hem de mutfaklarda kullanılarak geniş kullanım alanına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.