Dr. Oetker Bardakta Puding Çikolatalı 34 gr

51 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
49,99 TL
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
112,56 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Oetker Bardakta Puding Çikolatalı 34 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sevtem Satıcı Ünvanı: ABDULVAHAP ALPERTONGA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0570026203
    Bu ürün Sevtem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Oetker bardakta puding çikolatalı 34 gr
  • puding hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Büyük küçük herkesin seveceği ve çok pratik bir şekilde hazırlanan bardakta puding'in çikolatalı, kahveli ve çikolata parçalı & vanilinli 3 çeşidi bulunuyor
  • üstelik pişirmeden, sadece soğuk süt eklenip karıştırarak hazırlanıyor! Bardakta puding hazırlarken tek ihtiyacınız bir bardak, bir kaşık, 150 ml soğuk süt ve sadece 1 dakika süre... Ayrıca, ufak dokunuşlar, biraz da yaratıcılıkla çok lezzetli ve şık kuplar da hazırlamak mümkün.
Geri Bildirim Ver

Dr. Oetker Bardakta Puding Çikolatalı 34 gr

Puding, günlük hayatta sıklıkla tüketilen sütlü tatlılardan biri olarak bilinir. Puding tozunun içerisine herhangi bir ürün eklemeden kolay bir şekilde tatlılarınızı hazırlayabilirsiniz. Sıklıkla tüketilen ve kolay hazırlanan bardakta puding Dr Oetker güvencesiyle satışa sunulur. Soğuk sütün içerisine eklediğiniz bu karışımı bir dakika boyunca karıştırarak pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Böylelikle kısa sürede tatlı yapma imkanı elde edebilirsiniz. Dilerseniz çocuklarınız istediği zaman dilerseniz de habersiz gelen misafirlerinize lezzetli bir puding hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda desenli ve şık görünümlü bardaklarınıza koyabilirsiniz. Bu sayede sunumlarınızın kalitesini artırabilirsiniz. Üzerine ekleyeceğiniz süs parçacıkları ile yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Aynı zamanda şık kuplarınızı gönül rahatlığıyla misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Siz de hızlı hazırlanan bir tatlı arıyorsanız bu pudingi satın alabilirsiniz.

  • Kolay yapım imkanı
  • Eşsiz lezzet
  • Çikolata parçalı

Kolay Yapılan Dr. Oetker Bardakta Çikolatalı Puding

Kolay Yapılan Dr. Oetker Bardakta Çikolatalı Puding

Tatlıların kolay bir şekilde hazırlanması oldukça önemli bir faktördür. Bardakta pudinglerin en önemli özelliklerinden biri kısa süre içerisinde hazır olmalarıdır. Dr. Oetker tarafından üretilen bardakta tatlı, çikolatalı tadıyla oldukça beğenilir. Aynı zamanda bir paketin içerisinde 34 gr puding bulunur. Böylelikle büyük bardaklarınıza ekleyeceğiniz süt ve puding karışımı ile tatlılarınızı hazırlayabilirsiniz. Bu sayede gelen kalabalık misafirlerinize kolay bir şekilde tatlı yapabilir ve eşsiz bir lezzet elde edebilirsiniz. Dr. Oetker bardakta puding çikolatalı 34 gr şeklinde satışa sunulur. Bir dakikada hazırlanabilen bu ürün, enerji kaybetmenizi önlemek açısından da oldukça etkilidir. Siz de kolay yapılabilen bir puding satın almak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu sayede işlemlerinizi pratik bir şekilde yapabilir ve herhangi bir şekilde yorulmadan tatlınızı hazırlayabilirsiniz.

Eşsiz Lezzetiyle Dr. Oetker Çikolatalı Bardakta Puding

Eşsiz Lezzetiyle Dr. Oetker Çikolatalı Bardakta Puding

Eşsiz lezzete sahip olan tatlı çeşitleri müşterilerin ilgisini çeker. Pudingler lezzet oranı yüksek olarak bilinen tatlılardan biridir. Doktor Oetker bardakta puding kolay bir şekilde hazırlandığı gibi enfes bir lezzete sahiptir. İçerisinde birbirinden farklı malzemeler bulunur. Yağı azaltılmış kakao ve bitkisel lif ile sağlıklı bir tüketim imkanı sunar. Aynı zamanda aroma verici ve çikolata tozu ile üretilen bu tatlı oldukça lezzetlidir. Enerji oranı oldukça yüksek olduğundan günlük olarak ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi bu tatlı sayesinde kolayca karşılayabilirsiniz. Aynı zamanda çikolatalı yapısıyla günlük şeker istediğinizi de kolaylıkla giderebilirsiniz. Protein değeri de yüksek olan bu tatlı sayesinde sağlıklı bir tüketim elde edebilirsiniz. Aynı zamanda hızlıca tatlınızı yapabilir ve eşsiz sunumlar hazırlayabilirsiniz. Desenli bardaklarınıza koyarak sunum kalitenizi artırabilir ve zevklerinizi belli edebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Dr. Oetker 34 gr Çikolatalı Bardakta Puding

Uygun Fiyatıyla Dr. Oetker 34 gr Çikolatalı Bardakta Puding

Büyükten küçüğe her yaş grubu tarafından beğenilen puding çeşitleri oldukça lezzetlidir. Bardakta puding çeşitleri hızlı bir şekilde hazırlanan tatlılardan biridir. Pratik bir şekilde hazırlanan bu ürün sayesinde yorulmadan tatlı yapma imkanı elde edebilirsiniz. Herhangi bir şekilde ocağa ihtiyaç duymadan soğuk sütün içerisine karşımınızı katabilirsiniz. Hazırlaması oldukça kolaydır. Ürünün ambalajının arka kısmında nasıl hazırlayacağınız hakkında ufak bir bilgi bulunur. Yazılanları takip ederek tatlınızı bir dakika içerisinde hazırlayabilirsiniz. Ürünü doğrudan güneş ışığına maruz bırakmadan depolamanız tavsiye edilir. Aynı zamanda serin bir yerde muhafaza etmeniz önerilir. Trendyol sayesinde ürünün fiyatına ve yorumlarına ulaşabilirsiniz. Dr. Oetker bardakta puding çikolatalı 34 gr fiyatının avantajından faydalanarak bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilmek adına Dr. Oetker bardakta puding çikolatalı 34 gr yorumlarını okuyabilir, bilgi edinebilirsiniz.