Dr. EA Laboratories Soyulabilir Siyah Maske - Siyah Nokta Ve Sivilce Karşıtı 75 Ml X3'lü Set

635,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
635,90 TL

Ürün Bilgileri

Dr. EA Laboratories Soyulabilir Siyah Maske - Siyah Nokta Ve Sivilce Karşıtı 75 Ml X3'lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dr.EA Satıcı Ünvanı: TİM KOZMETİK SABUN OTEL MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844020554000013 Vergi Kimlik Numarası: 8440205540
    Bu ürün Dr.EA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr. EA Siyah Nokta ve Sivilce Karşıtı Siyah Maske (75 ml) x3'lü Set Dr. EA Siyah Maske cildi zengin biomineral içeriği ile cildi besleyerek sağlıklı ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Peeling etkisiyle cildi tazeler. İçerdiği aleo vera, provitamin b5 ile cildi detokslayarak temizler ve sakinleştirir. Cildi aşırı yağdan temizler ve yağlı cilt görünümünü azaltır, yüzdeki parlaklığı kadifemsi bir görünüme çevirir. Sinirli otu cildin siyah nokta, akne ve lekelerinin giderilmesini sağlar. Siyah maske içeriğindeki zengin polifenol sayesinde kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Siyah maske cildi sıkılaştırır, cilt gözeneklerinin görünümünü azaltır. Cildi detokslayarak ve nemlendirerek taze bir cilt yaratma kabiliyeti ile bilinen mineral bakımından zengin polifenoller içerir. Dr. EA Siyah Nokta ve Sivilce Karşıtı Siyah Maske Nasıl Uygulanır? Siyah maske uygulayacağınız yerleri (yüz, boyun, gerdan) ılık suyla yıkayın ve kurulayın, Saçlarınızı boynunuza ve alnınızın önüne dökülmeyecek şekilde toplayın ya da bir bone ile kapatın, Gözlerinize gelmeyecek şekilde, siyah maskeyi uygulamak istediğiniz alanlara homojen bir şekilde yayın, İşlemi ellerinizle yapmak istemiyorsanız küçük bir fırça yardımı ile de yapabilirsiniz, İşlemi yaptıktan sonra 30 dakika Dr. EA Siyah Nokta ve Sivilce Karşıtı Siyah Maske’yi yüzünüzden soymaya başlayın, Bulunduğunuz ortamın sıcaklığına göre bekleme süresini artırın, Siyah maskeninyüzünüzde kuruduğundan emin olduktan sonra, yüzünüzü gerginleştirdikten sonra soymaya başlayabilirsiniz, Haftada iki kez uygulaması önerilir. Dr.EA GMP sertifikasına sahiptir. GMP Sertifikası kozmetik ürünleri üretiminde dünyada kabul edilen en yüksek kalite üretim uygulamaları sistemidir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Form Krem
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver