Dr. EA Laboratories Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem 75 ml (SPF 50)- Bikini Bölgesi

389,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
544,90 TL

Ürün Bilgileri

Dr. EA Laboratories Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem 75 ml (SPF 50)- Bikini Bölgesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dr.EA Satıcı Ünvanı: TİM KOZMETİK SABUN OTEL MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844020554000013 Vergi Kimlik Numarası: 8440205540
    Bu ürün Dr.EA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Beyazlatıcı
  • Form Krem
  • SPF SPF 50 +
  • Tip Tüp
  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Dr. EA Laboratories Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem 75 ml (SPF 50)

Kadınlar güzelliğe fazlasıyla önem verir. Son derece estetik bir bakış açısına sahip olan kadınlar, vücutları üzerinde meydana gelen değişimler konusunda da titizdirler. Bu değişimler; yaşın ilerlemesi, hormonal dengesizlikler, güneş ışınlarına maruz kalma, gebelik ve doğum gibi faktörler sonucu kendini gösterir. Bunlara bağlı olarak pek çok kadının çözüm aradığı bikini bölgesi kararması da bu faktöre bağlı olarak gelişir. Dr. EA Laboratories bikini bölgesi beyazlatıcı krem 75 ml (SPF 50), bikini bölgesindeki kararmaları düzenli kullanımda azaltarak renginin açılmasını sağlar. Bu açıdan son derece kullanışlı bir ürün olan Dr EA beyazlatıcı krem, acısız ve ağrısız bir seçenek olarak konforlu bir kullanım deneyimi sunar. Siz de bu seçeneği güvenle deneyebilirsiniz.

  • 50 SPF değeri
  • Beyazlatma etkisi
  • Pratik kullanım

Beğenilen Dr EA Laboratories Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem

Beğenilen Dr EA Laboratories Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem

Bikini bölgesi, tüm vücut geneli olarak değerlendirildiğinde en hassas bölgelerden biridir. Dolayısıyla bu bölgeye kullanılan ürünler özenle seçilmelidir. Ürünün içeriği, vücut üzerine etkisi ve hijyenik olması nedeni ile Dr. EA Laboratories bikini bölgesi beyazlatıcı krem 75 ml (SPF 50) kullananların geri dönüşleri oldukça olumlu olur. Ürün, bikini bölgesi kararmalarını gidermek için güvenilir bir şekilde kullanılabilir. Ürünün aktif bileşen kombinasyonu, ciltte meydana gelen farklı renk görünümüne sebebiyet veren melanini üreten biyolojik süreçler üzerinde güçlü bir etki gerçekleştirir. Krem ilk olarak cildi aydınlatıp bölgedeki renk pigmentasyonunu homojen bir duruma getirerek kararma görünümüne zıt etki için cilde destek rol üstlenir. Aynı zamanda kızarık ve tahriş durumlarında cildin yatışmasına yarımdı olarak cildi nemlendirir. Cilt ton eşitsizliğinin giderilmesinde oldukça etkili olan bu beyazlatıcı krem, son derece güvenli bir kullanım sunar.

Dr EA Laboratories Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem Yorumları

Dr EA Laboratories Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem Yorumları

Cilt pigmentasyonu, melanojenez olarak bilinen dört evreli bir süreçte derinin alt katmanlarında üretilen melaninden kaynaklanır. Bu ürün için özel olarak seçilen aktif bileşenlerin her biri kararma görünümü üzerinde düzenleyici ve etkili bir sonuç gösterir. Cilt tonu dengesizliğine sebep olan biyolojik mekanizmayı azaltıp yeniler. Dr. EA Laboratories bikini bölgesi beyazlatıcı krem 75 ml (SPF 50) satın alarak bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu anlamda içeriğindeki aydınlatıcı ve yatıştırıcı özelliklerden kaynaklı seçilmiş olan aktif içeriklerin önemi oldukça büyüktür. Cildin bariyer görevini dirençli kılması ve sağlıklı kalmasına olanak vermesinin sırrı cildin yatıştırılıp renk eşitsizliğine neden olabilen enflamatuvar reaksiyonların azaltılmasıdır. Siz de Dr. EA Laboratories bikini bölgesi beyazlatıcı krem 75 ml (SPF 50) yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız bu ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Cazip Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem 75 ml (SPF 50) Fiyatı

Cazip Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem 75 ml (SPF 50) Fiyatı

Günlük rutine rahatlıkla entegre edilebilecek bu krem sayesinde koyu cilt tonu eşitsizlikleri büyük oranda giderilerek homojen bir renk görünümüne sahip olmak mümkündür. Aydınlatıcı etkisi, koyu leke görünümünü azaltmadaki rolü ve cilde yardımcı olması bu kremin etkileri arasında sayılabilir. Hassas bir bölge olan bikini bölgesi için özel olarak geliştirilmiş formüle sahip olan beyazlatıcı krem, zengin içeriği ile dikkat çeker. Güçlü nemlendirici etkisi sayesinde cildi yatıştırır. Ürünün ciltte oluşturduğu etki hoş ve tazeleyicidir. Yağlı veya yapışkan olmayan ipeksi dokusu uygulama sonrası cildi yumuşatır. Dr. EA Laboratories bikini bölgesi beyazlatıcı krem 75 ml (SPF 50) fiyatı sayesinde bütçe dostu bir alışveriş yapabilirsiniz. Ürünün dış görünümü, özellikleri ve fiyatı hakkında detaylı bilgiye Trendyol üzerinden ulaşabilir, sipariş verebilirsiniz.