Dr.Comfort Yetişkin Emici Külot Ekstra Large 30'lu 2 Paket 60 Adet

920 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
919,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.459,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr.Comfort Yetişkin Emici Külot Ekstra Large 30'lu 2 Paket 60 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MVV MEDİKAL Satıcı Ünvanı: MVV GROUP MEDİKAL ELEKTRONİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627104758200001 Vergi Kimlik Numarası: 6271047582
    Bu ürün MVV MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Comfort Yetişkin Emici Külot Dermatolojik Olarak Test Edilmiş Özgürlüğünüzü ve Güveninizi Yeniden Kazanın! Dr.Comfort Yetişkin Emici Külot, istemsiz su kaçırma sorunlarıyla başa çıkmanın en pratik ve güvenilir yoludur. Sıradan iç çamaşırları sıkıntılı anlarınızda size yeterli koruma sağlamazken, Dr.Comfort ile her anınızı rahat ve özgür geçirebilirsiniz. Neden Dr.Comfort Emici Külotu Tercih Etmelisiniz? · Tam Koruma, Her An: Dr.Comfort'ın özel tasarımı, istemsiz su kaçırma durumlarında bile tam koruma sağlar. Hareket halindeyken dahi sızıntıları güvenle kontrol altına alır. · Rahatlık ve Esneklik: Nefes alabilen elastik bel bölgesi ve yumuşak tekstil yüzeyi, iç çamaşırı gibi rahatça kullanılabilir. Esnek yapısı sayesinde doğal hareketlerinizi kısıtlamaz ve gün boyu konfor sağlar. · Koku Kontrollü ve Dermatolojik Olarak Test Edilmiş: Dr.Comfort, dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır, bu da cildiniz için güvenli olduğunu gösterir. Ayrıca özel koku kontrolü, size güvenli ve hijyenik bir kullanım sunar. Dr.Comfort ile Kimler Daha Güvende? ? · İstemsiz Su Kaçırma Sorunu Olanlar: Dr.Comfort, bu sorunla mücadele eden herkes için güvenilir bir çözüm sunar. · Aktif Yaşam Tarzına Sahip Bireyler: Yoğun iş temposu, spor aktiviteleri veya sosyal etkinlikler... Dr.Comfort ile her anınızı rahat ve güvende geçirebilirsiniz. · Kimler İçin Uygun: Geniş ve dar aralığı sayesinde farklı bedenlere uyum sağlar ve herkesin ihtiyacını karşılar. Özgürlüğünüz İçin Adım Atın! Dr.Comfort Yetişkin Emici Külot ile her anınızı özgür ve güven içinde geçirin. Artık istenmeyen sızıntılarla uğraşmak zorunda değilsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Beden XL
  • Çeşit Emici Külot
Geri Bildirim Ver