Dr. Clinic 50 Faktör Güneş Kremi 50 ml | Cilt Koruma Ve Güneşten Koruma

200 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
199,99 TL194,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
193,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dr. Clinic 50 Faktör Güneş Kremi 50 ml | Cilt Koruma Ve Güneşten Koruma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zeyn Store Satıcı Ünvanı: ZEYNEP DERİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7970458457
    Bu ürün Zeyn Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Clinic Spf 50+ 50 ml Aloe Vera Suyu içeren bu yeni formül UVA, UVB ve Mavi ışığın zararlı etkilerine karşı cildinizi korur. Kanola yağı bazında birleştirilmiş, havuç kökü ekstresi, havuç tohumu yağı ve ?-karotenden oluşan zengin içeriği ile cildinize canlı bir görünüm kazandırır. Kremsi yapısı ile cilt tarafından kolayca emilir. Kullanım şekli: Güneşe çıkmadan önce ürünü yeterli miktarda temiz ve kuru cilde eşit bir şekilde uygulayınız. Uygulamayı sık sık tekrarlayınız. Ingredients: Aqua, Homosalate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Zinc Oxide, Ethylhexyl Salicylate, Glycerin, Coco-Caprylate/Carpate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, Silica, Canola Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Beta-Carotene, Sodium Hyaluronate, Acacia Seyal Gum Extract, Xanthan Gum, Inulin Lauryl Carbamate, Ceteareth-25, Potassium Sorbate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Dr. Clinic Güneş Koruyucu Krem Leke Karşıtı Spf 50 ml

Birden fazla olumlu etki sağlayan bakım ürünleri cilt sağlığı için sıklıkla tercih edilen malzemelerdir. Güneş kremi, deriyi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyan bakım malzemesi olarak bilinir. Her ürün sahip olduğu özellikler doğrultusunda çeşitli koruma derecesi sunar. Dr. Clinic leke karşıtı güneş kremi 50 spf değeri sayesinde deri yüzeyinde üstün bir koruma sağlar. Cildi yüksek Spf’li kremlerle korumak cilt lekelenmesinin de önüne geçer. Bunun yanı sıra çeşitli dış etkenler sonucu deride meydana gelen lekelerin giderilmesine yardımcı olan bakım ürünü sıklıkla tercih edilir. 50 spf koruma faktörü orta ve ileri derecede koruma sağlar. Hassas ciltlerin kullanıma uygundur. Cildine önem veren kişiler tarafından severek kullanılan bu krem uzun süreli uygulama sağlar. Siz de güvenle kullanabilirsiniz.

  • Yüksek koruma faktörü
  • Leke karşıtı
  • Kaliteli ürün içeriği

Dr. Clinic Güneş Koruyucu Krem Leke Karşıtı Özellikleri

Dr. Clinic Güneş Koruyucu Krem Leke Karşıtı Özellikleri

Özellikle öğlen saatlerinde güneş ışınları deriye zarar verebilir. Cildi korumak amacıyla çeşitli kremler sürülür. Dr. Clinic güneş koruyucu krem leke karşıtı spf 50 ml gün içinde ihtiyaç duyduğunuz korumayı sağlar. Sıcaklığın etkisiyle deri yüzeyinde meydana gelen kuruluk üzerine etki gösteren ürün nemli bir görünüm sağlar. Güneşten D vitamini alırken zararlı etkilerine maruz kalmamak amacıyla kullanılan güneş kremi son derece etkilidir. 4 mevsim kullanıma uygun olan bu bakım ürünü ultra direnç sağlar. Yüksek koruma sayesinde yanıkların oluşumunu önleyen bakım malzemesi severek kullanılır. Bu malzeme yüz ve diğer açıkta olan bölgelere rahatlıkla uygulanabilir. Kuru ve temiz deri yüzeyine yedirerek uygulanması ürünün sahip olduğu performansı arttırır. İçeriğinde yer alan kolajen bileşikleri cilde canlılık katar. Siz de bu ürün ile üstün koruma elde edebilirsiniz.

Dr. Clinic Güneş Koruyucu Krem Leke Karşıtı 50 ml Yorumları

Dr. Clinic Güneş Koruyucu Krem Leke Karşıtı 50 Ml Yorumları

Tatilde ya da günlük yaşantıda sıklıkla güneşe maruz kalınır. Özellikle açık alanlarda uzun süre zaman geçirenler için cilt koruması son derece önemlidir. Hassas ciltler güneşin zararlı ışınlarından hızlı şekilde etkilenebilir. Dr. Clinic güneş kremi 50 spf faktör ile verimli bir koruma sağlar. Bununla beraber içeriğinde yer alan lipozomlanmış C vitamini deriye canlılık katar. Özellikle yüz bölgesinin nemlenerek sıkılık kazanmasına katkı sağlayan C vitamini üstün bir bakım sunar. Günlük kullanıma uygun olan bu ürün leke karşıtı özelliği sayesinde sıklıkla tercih edilir. Uygulandığı yüzeyde Uva ve Uvb filtresi oluşturarak bu zararlı ışınların geri yansımasını sağlar. Müşteriler Dr. Clinic güneş koruyucu krem leke karşıtı spf 50 ml yorumları ile deneyimlerini aktarır. Siz de dört mevsim kullanıma uygun olan bu malzemenin avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Dr. Clinic Güneş Koruyucu Krem Leke Karşıtı Spf 50 ml Fiyatı

Dr. Clinic Güneş Koruyucu Krem Leke Karşıtı Spf 50 Ml Fiyatı

Dr. Clinic güneş koruyucu krem leke karşıtı spf 50 ml fiyatı ürünün kaliteli formülasyonu göz önünde bulundurularak belirlenir. Kremin miktarı da fiyat aralığını oluşturan bir diğer unsurdur. Etkili özellikleri sayesinde az miktarda uygulama yeterli olur. Üstün performans için 2 saatte bir tazeleme yapmak gerekir. Ürünün öne çıkan özellikleri arasında suya karşı dayanıklılık yer alır. Özellikle tatil esnasında havuz ve denize girildiğinde etkisini kaybetmeyen krem üstün koruma sağlar. Sıkıştırılmış C vitamini cilt için etkili bakım sunar. Bunun yanı sıra kolajen içeriği yüz için parlak bir görünüm kazandırır. Geniş spektrumlu etkin koruma sunan bakım malzemesi güneşe çıkmadan yaklaşık 20 dakika önce uygulandığında üstün performans gösterir. Siz de bu kaliteli malzemeyi Trendyol’da inceleyebilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü siz de hızlı şekilde satın alabilirsiniz.