Dr. Clinic Göz Çevresi Bakım Serumu 10ml

185 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dr. Clinic Göz Çevresi Bakım Serumu 10ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İCONN Satıcı Ünvanı: YASEMİN YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9770494091
    Bu ürün İCONN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Clinic Göz Çevresi Bakım Serumu, göz çevresindeki koyu halka ve şişkinlik görünümünü azaltmaya yardımcı olur. C Vitamini, Peptidler ve hyalüronik asit ile zenginleştirilmiştir. Kaz ayağı belirtilerini hafifletirken göz çevresine aydınlık kazandırır. Daha sağlıklı ve dinç göz altına sahip olmak için sende günlük rutinine Dr.Clinic göz çevresi bakım serumunu dahil edebilirsin! İyi bir göz çevresi serumunun temel özelliklerinden biri nemlendirmedir. Bölgede su kaybını önlemek için nem seviyelerini artıran hyaluronik asit ve C vitamini bileşenlerinin serumunda yer alması önem taşır. Göz çevresi serumu, kremlerden daha hafif ve yağsız formüle edilir. Gözlerindeki genç ışıltıyı kaybetmemek ve yoğun yaşam temposunun gözlerinde koyu halkalar yaratmasını önlemek için kaliteli içeriğe sahip göz çevresi bakım serumlarını mutlaka keşfet! Dr.Clinic, en temiz içerikler ile cildin için en iyisini sunuyor. Kullanım Şekli: Sabah ve akşam temiz göz altına roll-on ile masaj yaparak uygulanması gereklidir. Daha etkili sonuç için sonrasında Dr.Clinic Göz Kremi kullanmanı tavsiye ederiz. Uyarılar: Harici kullanım içindir. Göze temas ettirmeyin. Gözle temas halinde suyla duralayınız.Ürünü kullanmadan önce alerji testi yaptırın. Oda sıcaklığında (25 C) saklayın. Çocukların erişeyemeyeceği yerlerde muhafaza edin. Alerji Testi Ürünü kullanmadan önce kolunuzun üst kısmında ki bir bölgeye kremi sürünüz 15-20 dakika bekleyiniz.Herhangi bir reaksiyon görülürse ürünü kullanmayı bırakınız. Saklama Koşulları Oda sıcaklığında (25 C) saklayınız.Çocukların erişeyemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 11 - 15 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver