DR AİR CLEANER Yeşim Taşlı Uyku Bandı

63 TL
Beden:
110 x 101
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DR AİR CLEANER Yeşim Taşlı Uyku Bandı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SÜER KOZMETİK Satıcı Ünvanı: İBRAHİM ARDA SÜER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 7850318106
    Bu ürün SÜER KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yorgun olan bir akşamda sizi Uykuya Rahatca dalmanızı sağlayan ve Yeşim taşı mucizesi ile Stresinizi alır Kan dolaşımını hızlandırır. Yeşim taşı teknolojisi kullanılmıştır. Uyku bandının yararları -vücudun hücrelerini yenilemesi ve bağışıklık sistemini düzenleyebilmesi için hormonuna ihtiyacı var. Bu hormonu salgılayabilmesi için de gerekli olan şey karanlık. Yani Yaşlanmayı önleyici ve Kanser olma riskini azaltan için ortam ne kadar karanlıksa o kadar iyi. -yapılan araştırmalara göre Uyku bandı, Uykuya dalış süresini kısaltırken Rem Uykusu süresini de artırıyor. -uzun süre bilgisayar ve telefon ekranına bakmak gözleri gereğinden fazla yoruyor. Uyku bantları bu yorulan gözleri dinlendirmede fazlasıyla etkili. -uzun otobüs, uçak, tren vb yolculuklara çıkacaksanız eğer Uyku bandı tam bir kurtarıcı.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver