D&P Perfumum P12 Kadın Parfüm 100 ml

550 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

D&P Perfumum P12 Kadın Parfüm 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DP PARFÜM Satıcı Ünvanı: D-P PARFÜMÜM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265067775100028 Vergi Kimlik Numarası: 2650677751
    Bu ürün DP PARFÜM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeşil mandalina,zencefil çiçeği,su yasemini,vanilya,tuz,ambergris,sandal.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

D&P Perfumum P12 D&P 100 ml P12 Kadın Parfüm

D&P Perfumum P12 100 ml kadın parfüm, eşsiz kokusuyla kullanıcıların beğenisini kazanır. Gün içinde fresh hissetmek amacıyla tercih edebileceğiniz özelliklere sahiptir. Oryantal esintilerin çiçek kokusuyla birleştiği hoş aromasıyla gittiğiniz her yerde fark edilmenizi sağlar. EDP olarak üretilir ve yoğun esansıyla hem kalıcı hem de etkilidir. Aynı zamanda 100 ml hacmi sebebiyle uzun ömürlü olarak kullanma şansınız vardır. Özel şişesinde satışa sunulan parfümü her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. D&P Perfumum P12 100 ml kadın parfüm, uygun koşullarda kullanıldığında teninizde uzun süre kalır. Bunun için duş aldıktan sonra parfüm sıkmanız tavsiye edilir. Böylece çekici kokunuzun kalıcılığını artırabilirsiniz. Ürün, kadınlara özel olarak tasarlanan formülüyle beklentileri karşılar. Beğendiğiniz parfümü sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

  • Tip: EDP
  • Hacim: 100 ml
  • Koku Özellikleri: Oryantal ve çiçek karışımı

D&P Perfumum P12 Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

D&P Perfumum P12 Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

D&P Perfumum P12 100 ml kadın parfümü etkileyici kokusuyla akılda kalmanızı sağlar. Parfüm esansları arasında oryantal ve çiçeksi esintiler barındırır. Belirli oranlarda karıştırılan bu eşsiz aromalar sayesinde uzun süre kadınsı ve çekici kokabilirsiniz. Söz konusu ürün, orijinali Paco Rabanne Olympea parfümden esinlenilerek hazırlanır. Ürün esansları içinde yeşil mandalinanın duygularınızı harekete geçiren tazeleyici özelliği ve zencefil çiçeğinin kendine özgü aromatik etkisi öne çıkar. Ayrıca mis gibi kokan su yasemini ve vanilyanın çekiciliğiyle birleşir. Yoğun bir etki bırakan sandal, tuz ve ambergis sıcak bir ten hissi vermesi için kullanılır. Tüm bu özel karışımın etkisiyle D&P Perfumum P12 100 ml kadın parfüm kokusu ortaya çıkar. Böylece kadınsı ve güzel bir koku meydana getirilir.

D&P P12 Perfumum Günlük Kullanıma Uygun mudur?

D&P Perfumum P12 100 ml kadın parfüm, kullanıcıların zevkine göre günlük olarak da tercih edilebilen özelliklere sahiptir. Oryantal aromasıyla kadınsı notaları baskın olan parfüm, meyve özleriyle daha hafif bir hâle getirilir. Çiçeksi kokular parfüm yapımında kullanılan esanslar arasında öne çıkar. Bu sayede daha hoş bir koku meydana gelir. Günlük kullanımlarda tercih edilen rahatlatıcı ve çekici özellikleriyle kadınların beğenisini kazanır. D&P Perfumum P12 100 ml, oryantal notalarıyla egzotik öğeler barındırır. Baharatların hoş aromasından faydalanan bu ürün sayesinde parfümünüz tatlı bir esinti bırakır. İlk sıktığınızda hissettiğiniz yoğun aromalar birkaç dakika içinde etkileyici bir kokuya dönüşür. D&P P12 parfüm kadınsı bir güzellik ve çekiciliği gün içinde her an hissetmenize yardımcı olur.

D&P 100 ml P12 Kadın Parfümün Kalıcılığı Nasıldır?

D&P Perfumum P12 100 ml kadın parfüm, EDP olarak üretildiği için yoğun bir aroma ve kalıcılığa sahiptir. Bu tarz ürünlerin esans oranları genelde %10-%20 arasında olduğu için kokuyu gün boyu üzerinizde hissedebilirsiniz. Parfümün kalıcılığını artırmak amacıyla duş aldıktan sonra bilek, boyun ve kulak arkası gibi bölgelere sıkmanız önerilir. Bu bölgeler çabuk ısınması sebebiyle kokunuzu daha iyi yansıtır. Aynı zamanda kıyafetlerinize de sıktığınızda her zaman hoş bir kokuya sahip olursunuz. EDP parfümleri kalıcı olması sebebiyle dört mevsim kullanabilirsiniz. Yeni bir koku arayışındaysanız D&P Perfumum P12 100 ml kadın parfüm yorumlarını okuyabilirsiniz. Gerçek kullanıcıların kişisel deneyimlerinden faydalanarak ürünü almaya karar verme şansınız olur. Ayrıca D&P Perfumum P12 100 ml kadın parfüm fiyatı, performası düşünüldüğünde kullanıcıların beğenisini kazanan özelliklere sahiptir. Siz de beğendiğiniz ürünü Trendyol’un avantajlı alışveriş dünyasından birkaç işlemle kolaylıkla satın alabilirsiniz.