Dove Eventone Sprey 150 Ml

174 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
178,99 TL
450 TL'ye %7 İndirim
3. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
178,99 TL
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dove Eventone Sprey 150 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: South Shopping Satıcı Ünvanı: AHMET ÇARDAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2300426819
    Bu ürün South Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dove Eventone Sprey 150 Ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Çeşit Pudralı
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Dove 35019352 150 ml Eventone Sprey

Cilt üzerinde belirli bölgelerde çeşitli sebeplerden kararmalar meydana gelebilir. Bu durumdan kurtulabilmeniz ve eski görünümünüze kavuşabilmeniz için Dove Eventone 150 ml spreyi kullanabilirsiniz. Söz konusu ürün, özel formülüyle cildinize etki eder. Koltuk altında meydana gelen ton eşitsizliklerinin giderilmesi amacıyla güvenle tercih edebileceğiniz özelliklere sahiptir. Dove Eventone 150 ml sprey günlük bakım rutininizde yer alabilecek hoş kokusuyla ilgi çeker. Bu spreyi düzenli olarak kullandığınızda koltuk altındaki renk değişimlerinin gözle görülür bir biçimde azaldığını fark edebilirsiniz. Aynı zamanda bu sprey cildinize hem bakım hem de onarım yapar. Söz konusu ürün, sağladığı avantajlarla kullanıcıların memnuniyetini kazanır. Günlük bakım rutininizde Dove markasının kalitesiyle üretilen bu özel formüllü ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Ürün Miktarı: 150 ml
  • Formu: Sprey
  • Kullanım Amacı: Koltuk altı kararmalarına etkin bakım

Dove Eventone 150 Ml Spreyin Özellikleri Nelerdir?

Dove Eventone 150 Ml Spreyin Özellikleri Nelerdir?

Dove Even tone kadın deodorant 150 ml sprey formülüyle kolaylıkla tatbik edilir. Sprey başlık koltuk altına sıkılırken avantaj sağlar. Ürün içinde bulunan pudralı yapı fazla terlemenize engel olur. Ayrıca ter sebebiyle ortaya çıkan kötü kokunun giderilmesi için de etkilidir. Spreyin içeriğinde alkol bulunmaz bu sayede cildinizi tahriş etmez. Kullanım sırasında ve sonrasında kaşıntı ve kızarıklık oluşumuna engel olacak şekilde hazırlanır. Söz konusu ürün içinde bulunan kalendula özü sayesinde cildi sakinleştirir ve tahrişe engel olur. Aynı zamanda bu bitki kuru ciltlerde ağda ve lazer gibi uygulamalar sonrası cildin rahatlatılması amacıyla faydalıdır. Dove Eventone 150 ml sprey, kadınların günlük hayatlarında her zaman ferahlatıcı ve güzel kokmalarını sağlar. Bu durum daha özgüvenli bir duruş için önemlidir.

Dove Eventone 150 Ml Sprey Kullanışlı mıdır?

Dove Eventone 150 Ml Sprey Kullanışlı mıdır?

Dove Eventone sprey, özel şişesinde ve kullanımı kolay olan tasarımıyla öne çıkar. Ürün, sprey formülüyle koltuk altına rahatlıkla sıkılabilir. Hormonal değişiklikler, hamilelik, jilet, ağda ve lazer gibi uygulamaların sebep olduğu kararmaların giderilmesi için tercih edebileceğiniz bir spreydir. Aynı zamanda 48 saat etkili olması sebebiyle de gün boyu fresh hissetmenizi sağlar. Ürün nemlendirici yapısıyla cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı da yapar. Böylece hem kuru hem de yumuşak bir doku kazanmanıza destek olur. Dove Eventone 150 ml sprey, antiperspirant özelliğiyle ter bezlerinin çıkışlarını geçici olarak kapatır. Bu durum aşırı ıslak görünüme ve kötü kokulara engel olur. Bu sprey sayesinde yoğun ve koşuşturmacalı bir günün sonunda bile kendinizi temiz hissedersiniz. Ürün, özellikleri ve yapısıyla kullanışlı bir seçenektir.

Dove Eventone 150 Ml Spreyin Kokusu Nasıldır?

Dove Eventone 150 Ml Spreyin Kokusu Nasıldır?

Sprey kullanımında amaç kullanıcıları tere ve kötü kokulara karşı korumasıdır. Aynı zamanda bu özelliğine ek olarak güzel bir etki bırakması da önemlidir. Dove Eventone 150 ml sprey, hoş kokusuyla kullanıcıların beğenisini kazanır. Ürün içinde kullanılan aromalar sebebiyle hafif ve tazelik hissi veren bir yapıya sahiptir. Bu sayede kadınların gün boyu iyi hissetmesine destek olur. Dove Even tone kadın deodorant 150 ml sprey, hassas yapıya sahip olan kişilerin bile rahatlıkla kullanabileceği kokusuyla öne çıkar. Ürünün etkisini artırmak için duştan sonra kurulandıktan sonra spreyi sıkmanız önerilir. Bu sayede gün boyu her ortamda güzel kokunuzla fark edilebilirsiniz. Söz konusu sprey kadınların koltuk altı kararması sorununa çözüm olması amacıyla hazırlanan ve kokusuyla akılda kalıcı olmasını sağlayan bir üründür. Dove Eventone 150 ml sprey yorumlarını inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un avantajlı ödeme ve fiyat koşullarıyla kolaylıkla satın alabilirsiniz.