6
Çeyrek Altın kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

dost altın 22 Ayar Çeyrek Altın, Altın Kaplama Çerçeveli Ve Halat Zincirli Kolye

5.850 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

dost altın 22 Ayar Çeyrek Altın, Altın Kaplama Çerçeveli Ve Halat Zincirli Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOST Altın&Art Hediyelik Satıcı Ünvanı: AHMET ÖZTABUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2073834896000011 Vergi Kimlik Numarası: 7060025879
    Bu ürün DOST Altın&Art Hediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Kolyenin Zincir Uzunluğu 55 cm dir Orta kısım: 22 Ayar Çeyrek Altındır. Çerçeve ve Zincir: Altın Kaplamadır. ÇEYREK ALTIN DIŞINDA Ki KISIMLARI ALTIN İÇERMEMEKTEDİR. Çeyrek Altınlar T.C Darphane Üretimi olup, Devlet Güvencesi Altındadır. Satın aldığınız ürün, özel kutusunda, ürün sertifikası, fatura ve irsaliye belgesi, belirteceğiniz adrese güvenli olarak teslim edilir.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver