7
Tuval kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

CARMEN Sayılarla Boyama Seti Sahil Yolu 40x50cm

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CARMEN Sayılarla Boyama Seti Sahil Yolu 40x50cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sayılarla Boyama Seti Carmen Hobi Satıcı Ünvanı: DORUK FOTOĞRAFCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310007155000013 Vergi Kimlik Numarası: 3100071550
    Bu ürün Sayılarla Boyama Seti Carmen Hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sayılarla Boyama Seti (40x50cm) Çıtaya Gerili
  • Sanatınızı evinize taşıyın! Yardım almadan bir ustanın elinden çıkmış bir yağlı boya tablo hazırlayın. Duvarlarınızı süsleyebilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Sayılarla boyama seti sizlere set olarak gönderilecektir. Set içerisinde
  • -40x50 cm botunda tuval şasesine gerilmiş %100 pamuklu tuval bezi -3 adet farklı boyutta Fan Art marka akrilik boya fırçası (ince, orta, kalın) -Yeterli miktarda günlük hazırlanmış akrilik boyalar, -Referans Kağıdı Tek yapmanız gereken tablo üzerindeki numaralarla kutu üzerindekileri eşleştirmek.
  • Sayılarla boyama seti İçindekiler Akrilik Boya Farklı renklerde 5 ml'lik tüplere doldurulmuş Art Deco marka akrilik boyalar. Akrilik Boya Fırçası Üç farklı boyda boya fırçaları. Tuval Tablo 40x50 ebatında tuval bezine fotoğrafın vektörel baskılı hali. SAYILARLA BOYAMA SETİ İLE YENİ BİR HOBİ KAZANIN. Sayılarla boyama seti hem kolaylığı hem de boya kalitesi ile sizlere kendi yapımınız kişisel sanat eserleri çıkarmanız konusunda her anında yardımı oluyor. Başta da belirttiğimiz gibi isterseniz hiç tecrübeniz olmasın artık resim sanatını icra etmek çok kolay. Beğendiğiniz sayılarla boyama seti ekipmanlarınızı sipariş edin ve siz de ressamlığa bir adım daha yaklaşın Boyaların kapağını kapalı tutarak kurumasını önleyebilirsiniz. Yaptığınız boyamada renk değiştirirken mutlaka bir miktar suya batırarak fırçanızı temizleyin.

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver