Dorlion Yayınları Ingilizce Hikayeler Seti 50 Kitap

1.750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dorlion Yayınları Ingilizce Hikayeler Seti 50 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNSANCIL KİTAP -Dorlion Yayınları Satıcı Ünvanı: AHMET KAYGUSUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5370042182
    Bu ürün İNSANCIL KİTAP -Dorlion Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar A Yi
  • Dil Seviyesi Orta
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Dorlion Yayınevi İngilizce Hikayeler Seti 50 Kitap

İngilizce bilen yada öğrenmek isteyen her kesimden meraklının rahatlıkla satın alıp mevcut gelişimlerini destekleyebilecekleri bir eğitim ve okuma seti olan Dorlion Yayınları İngilizce hikayeler seti 50 kitap olarak müşterilerini sunulmaktadır. Belli ve başlangıç seviyesinden hareket ile oluşturulmuş üslup seviyesi uzman hazırlayıcılar tarafından yazılmıştır. Öğretici ve heyecan verici içeriğinin yanında seviye tespit durumları dikkate alınarak yazılmış olduğun bilinmesinde fayda var. Eğitim vermek amaçlı yazılmış bir hikaye kitabı ile sadece okunmak üzere yazılmış bir hikaye kitabı arasında çok fark vardır. Sadece keyifli bir hikaye serüveni yaşamak için yazılan kitaplar ile öğrenmek ve öğretmek amacı ile yazılan kitaplar çok farklıdır.

  • 50 kitap
  • Yardımcı
  • Uzman hazırlayıcılar

Dorlion Yayınevi İngilizce Hikayeler Seti 50 Kitap Fiyatı

Bir eğitim seti satın almak isteyen kişinin bu konuda ayrıntılı fiyat araştırma sürecine girişmesi gayet normal karşılanacaktır. Bu sayede bütçesine en uygun olan hikaye kitabı setini alması mümkün olacaktır. Dorlion Yayınları İngilizce hikayeler seti 50 kitap yorumları bu konu hakkında birçok içerikten oluşuyor. Yapılan değerlendirmeler arasında satın alınmış olunan fiyatı konusunda memnuniyet belirten değerlendirmeler söz konusudur. Konunun olumlu yönde oluşmuş olmasının sebebi ise müşteri beklentileri tam olarak tespit edilerek fiyat politikasının belirlenmeye çalışılmasıdır. Gerek içeriğindeki adet gerekse kitabın boy ve ölçü değerleri fiyatın değişken olmasına sebep oluyor. Sonucunda her bütçeye uygun olacak şekilde sunulan Dorlion Yayınları İngilizce hikayeler seti 50 kitap kampanyaları fiyat konusunda kişilerin kendileri için uygun olanı satın almasını sağlayacaktır.

Dorlion Yayınevi İngilizce Hikayeler Seti 50 Kitap Yorumları

Müşteri yorumları sayesinde satın alınmak istenen ürünler hakkında ayrıntılı bilgi edinmek mümkün olabilir. Takibi satış esnasında tüketicileri için yetirince bilgi sunuluyor. Ancak bazı kullanıcılar müşteri yorumları sayesinde bilgi ve destek edindiklerini dile getiriyorlar. Bu tercihler kişilerin beklentileri doğrultusunda şekillenecektir. Dorlion Yayınları İngilizce hikayeler seti 50 kitap yorumları satın almak isteyen kişilerin dikkat ve özenle incelediği alanlardandır. Bu bölümde hikayelerin içeriği hakkında bilgi edinebilecekken aynı zamanda Dorlion Yayınları İngilizce hikayeler seti 50 kitap fiyatı ve kapak tasarımı hakkında da bilgi edinmek mümkündür. Aynı zamanda öğretici niteliği de yorumlar bölümünde yer alan önemli ayrıntılardandır. Kişiler Dorlion Yayınları İngilizce hikayeler seti 50 kitap satın al önerilerini dikkate alarak öğrenme setini aldıktan sonra konu ile ilgili gerçek öğretici niteliği hakkında yapılan yorumları önemseyeceklerdir. Bu yorumlar daha önce aynı kitapları almış ve faydalanmış kişiler tarafından yapıldığı ve sayıca çok fazla olduğu için yeni bir hikaye seti alacak kişiye yardımcı olacaktır.

Dorlion Yayınevi Ingilizce Hikayeler Seti 50 Kitap İçeriği

50 farklı hikaye içeriğinden oluşan Dorlion Yayınları İngilizce hikayeler seti 50 kitap içeriği itibari ile oldukça ilgi çekici ve heyecan vericidir. Çok bilinen Kırmızı Başlıklı Kız, Rapunzel, gülüverin maceraları, gibi hikayelerin yanında özgü içeriğe sahip birçok hikayede bulunmaktadır. Dorlion Yayınları İngilizce hikayeler seti 50 kitap indirimleri dönemlerini takip ederek ürünü avantajlı fiyatlara yakalayabilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz Dorlion İngilizce hikaye setini dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.