Doris Collegene&keratin Formüllü Şampuan

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doris Collegene&keratin Formüllü Şampuan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: purepluscosmetics Satıcı Ünvanı: PURE PLUS KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733092280300001 Vergi Kimlik Numarası: 7330922803
    Bu ürün purepluscosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Kokulu
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Keratin
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Boy 200 - 500 ML
  • Form Sıvı
  • Görünüm Parlak
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver

Doris Collegene&Keratin Formüllü Şampuan Trendyol'da!

Doris 500 ml collegene keratin formüllü şampuan, saçlarınızı derinlemesine temizlerken aynı zamanda koruyan bakım ürünlerinden bir tanesidir. Kaliteli içeriğe sahip olan ürün, dermatolojik olarak test edilmiştir. Saç derisini ve tellerini koruyarak kullanıcı memnuniyetini üst seviyeye çıkarır. Doris 500 ml collegene keratin formüllü şampuan, düzenli kullanımda farkını kolayca hissettirir. İçerdiği güçlü bileşenler, bir şampuandan elde edebileceğiniz performansın daha fazlasını sunar. Doris 500 ml collegene keratin formüllü şampuan, kaliteli içeriğinin yanı sıra pratik şişe tasarımıyla da ön plana çıkar. Kapaklı şişe, ihtiyaç duyduğunuz kadar şampuanı tek seferde almanıza yardımcı olur. Kullanım sonrasında kapağı kapatarak şampuanın dökülmesini engelleyebilirsiniz. Ürünü güvenle kullanabilir, saç ve deri sağlığınızı koruyabilirsiniz.

  • İçerik: Kolajen ve keratin
  • Boyut: 500 ml
  • Saç tipi: Tüm saç tipleri

Doris 500 ml Collegene Keratin Formüllü Şampuanın İçeriği Nedir?

Doris 500 ml Collegene Keratin Formüllü Şampuanın İçeriği Nedir?

Saç bakımında kullanılan şampuanların kaliteli içeriklere sahip olması gerekir. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Doris collegene keratin formüllü şampuan, beklentilerinizin fazlasını karşılar niteliktedir. Şampuanın içerdiği keratin, yıpranmış ve kurumuş saçlara gerekli bakımı yapar. Saç diplerini ve uçlarını eski sağlığına kavuşturarak adından sıkça bahsettirir. Keratin, saçların daha canlı ve parlak bir görünüme ulaşmasını da sağlar. Saç tellerini kalınlaştırarak daha gür ve dolgun bir görünüm sunar. Doris saç dökülme karşıtı şampuanın içerisinde keratinin yanı sıra kolajen de bulunur. Saç diplerinin beslenmesini sağlayan güçlü içerik, dökülmeye de engel olur. İçerdiği aminoasitler sayesinde seyrekleşmelerin görüldüğü bölgelerde etkilidir. Doris 500 ml collegene keratin formüllü saç dökülme karşıtı şampuan, kepek oluşumunu önleyen içeriklere de sahiptir. Hem saç derisine hem de saç tellerine ferahlık verir.

Doris 500 ml Collegene Keratin Formüllü Şampuan Ne İşe Yarar?

Doris 500 ml collegene keratin formüllü şampuan, kaliteli içeriği sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanır. Özel olarak geliştirilen ürün, markanın yüksek teknolojiye sahip tesislerinde üretilir. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan şampuan, bakımlı ve güçlü saçlara ulaşmanızı sağlar. Laboratuvarlarda dermatolojik olarak test edilen bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Doris 500 ml collegene keratin formüllü şampuan, kafa derisini temizlerken aynı zamanda saçın ihtiyaç duyduğu bakımı yapar. Saç tellerini canlandırarak daha sağlıklı bir görüntüye ulaştırır. Doris 500 ml collegene keratin formüllü şampuan, saç tellerinin kalınlaşmasına ve hacim kazanmasına da imkân tanır. Bu sayede daha dolgun saçlara ulaşmanız mümkün olur. Doris 500 şampuan, tuz ve paraben içermediği için ıslak saçta sertlik oluşturabilir. Bu durum son derece normaldir. Saçlarını yumuşatmak isteyen kullanıcılar, tellerin yalnızca uç kısmına krem uygulayabilir.

Doris 500 ml Collegene Keratin Formüllü Şampuanı Kimler Kullanır?

Doris 500 ml collegene keratin formüllü şampuan, seyrek ve ince telli saçlara sahip olan kişilerin beğenisini kazanır. Tüm saç tipleri için kullanılabilen ürün, profesyonel bir bakım yapmanıza yardımcı olur. Günlük kullanıma uygun yapısı sayesinde saçlarını sık sık yıkayan kişilerin de beğenisini kazanır. Etkili sonuçlar almak için şampuanı haftada minimum 3 kez kullanmanız tavsiye edilir. Bu sayede hem sağlıklı hem de parlak saçlara sahip olabilirsiniz. Doris collegene keratin formüllü şampuanın kullanımı da oldukça basittir. Avcunuza aldığınız bir miktar şampuanı ıslak saça masaj yaparak uygulayabilirsiniz. 1-2 dakikanın ardından saç diplerini nazikçe durulamanız gerekir. Şampuanın güçlü içerikleri, düzenli kullanımın ardından etkisini göstermeye başlar. Doris 500 ml collegene keratin formüllü şampuan yorumlarına göz atarak ürünün farklı kullanıcılarda gösterdiği etkilerden haberdar olabilirsiniz. Siz de hem eviniz hem de güzellik salonunuzda kullanmak için bu ürünü Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.