Doppelherz System Kollagen Beauty 30 X 25 ml

1.600 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
4.000 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.760 TL
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.830 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doppelherz System Kollagen Beauty 30 X 25 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞİFANNE Satıcı Ünvanı: FATOŞ AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0370215560
    Bu ürün ŞİFANNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doppelherz System Kollagen Beauty 30 x 25 ml

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Toz
  • İçerik Multivitamin
  • Gramaj 1000 gr ve üstü
  • Özellik Tip 1
  • Tip Sığır Kolajen
  • Paket İçeriği 1 - 39
Geri Bildirim Ver

Doppelherz 4009932621402 25 Ml X 30 Flakon Kontrol System Kollagen Beauty

Kolajen takviyeleri tip 1, 2 ve 3 olarak çeşitlendirilir. Kolajen tip 1 ürünleri kas, cilt ve saç üzerinde etkilidir. Doppelherz Kontrol System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakon ile yaşlanma etkilerini geciktirirken daha sağlıklı bir cilde sahip olursunuz. Üründe bulunan içerikler, cilt sarkmalarının da önüne geçer. Doppelherz System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakon, yara izleri üzerinde de etkilidir. Ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Günlük kullanım talimatlarına uyulduğu takdirde kolajenin etkilerini ilk günden itibaren hissetmeniz mümkündür. Diğer takviyelerle birlikte kullanılmasında bir sakınca olmadığı bilinir. Doppelherz Kontrol System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakon, tırnaklarınızın güçlenmesinde ve daha sağlıklı olmasında da etkilidir.

  • Kolajen tipi: Tip - 1
  • Kolajen molekül ağırlığı: 3000 dalton
  • Kolajen peptit ağırlığı: 30 mg/flakon

Doppelherz Kontrol System 25 Ml X 30 Flakon İçeriği Nasıl?

Doppelherz Kontrol System 25 Ml X 30 Flakon İçeriği Nasıl?

Doppelherz Kontrol System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakon içeriğinde tip-1 sığır kolajeni bulunur. Bu kolajen vücutta en çok üretilen tiplerden biridir ancak zamanla dışarıdan takviye edilmesi gerekir. Doppelherz Kontrol System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakon içindeki tip – 1 kolajen vücudun doku yapıları üzerinde etkilidir. Tip 1 kolajen özellikle cilt, saç ve tırnak gelişiminde, güçlenmesinde ve sağlığında takviye görevindedir. Bu bileşik, ciltteki kırışıkları azaltır, yaşlanma etkilerini geciktirir ve leke oluşumunu engeller. Doppelherz System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakonda bulunan C ve E vitaminleri yeni hücre oluşumunu destekler. Bu vitaminler, antioksidan özellikleri sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirerek cildi enfeksiyonlardan koruma takviyesi yapar. Ürün, vücuttan toksinleri atan beta-karoten ve keratin üretimine destek olan biotin açısından da zengindir.

Doppelherz Kollagen Beauty 25 Ml X 30 Kullanımı Nasıl?

Doppelherz Kollagen Beauty 25 Ml X 30 Kullanımı Nasıl?

Doppelherz Kontrol System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakon liçi meyvesi ve kavun aromalıdır. Ürün 30 mg içmeye hazır flakonlar hâlindedir. Her bir flakon bir günlük kullanım içindir. Kapağı açılmayan ürünleri son kullanma tarihine kadar saklayabilirsiniz. Doppelherz Kontrol System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakonları yemekten önce kullanabilirsiniz. Ürünü kullanırken küçük cam şişenin kapağını açıp kafanıza dikerek içebilirsiniz. İçinde bulunan aromatik bileşenler ve tatlandırıcı sayesinde kolajenin içimi kolaydır. Doppelherz Kontrol System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakon yorumlarına göre ürünü akşam yatmadan önce de tüketebilirsiniz. Biraz zaman geçtikten sonra en az 2 bardak su ile desteklenmesi önerilir. Ürünü doğrudan tüketmeniz önem taşır. Doppelherz Kontrol System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakonu hiçbir içeceğe karıştırmadan kullanmanız önerilir.

Doppelherz Kontrol System Flakon Kimler Kullanabilir?

Doppelherz Kontrol System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakon şişeler günlük olarak kullanılır. Ürünü 3 ay boyunca kullanabilirsiniz. Sonraki 2 ay Doppelherz Kontrol System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakona ara vermeniz önerilir. Doppelherz Kontrol System, Tip-1 kolajen ihtiyacı olan kişiler tarafından kullanılabilir. Özellikle cildinde yaşlanma belirtileri görülen kişiler, kırışıkların giderilmesi için Doppelherz Kontrol System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakon tercih eder. Bunun yanı sıra saçları dökülen ve güçsüz tırnaklara sahip kişiler de tip-1 kolajen içeren ürünü kullanabilirler. Kolajen herhangi bir şekilde medikal olarak önerilmez. İlaç kullananlar ya da hasta olan kişiler de ürünü doktor önerisine göre tüketmelidir. Doppelherz Kontrol System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakon 11 yaşından itibaren kullanılabilir. Hamileler ve emziren annelerin kullanımı önerilmemekle birlikte doktorlara danışmaları tavsiye edilir. Doppelherz System Kollagen Beauty 25 ml x 30 flakon Trendyol üzerinden satın alınarak ödeme avantajlarından faydalanılabilir.