Doona Oto Koltuğu & Bebek Arabası Flame Red

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doona Oto Koltuğu & Bebek Arabası Flame Red

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Doona+ Oto Koltuğu & Bebek Arabası Flame Red

Ürün Özellikleri

  • Araba Ağırlığı 0 - 7 Kg
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Doona Bebek Arabası & Oto Koltuğu Trendyol'da!

Ebeveynler, bebeklerinin her an güvende ve huzurlu olabilmesi için evden araç içine kadar özenle donatır. Bebekle yolculuk yaparken olası kazalara karşı yüksek güvenlik vadeden oto koltukları da özenle seçilen eşyalardan biridir. Doona Flame Red bebek arabası & oto koltuğu sayesinde ebeveynler iki farklı ürün satın almak zorunda kalmazlar. Oto koltuğuna dönüşen bu bebek arabası sayesinde hem bütçeden hem de zamandan tasarruf etmek mümkündür. Çocuğunuz için son derece güvenli olan bu ürün; birçok testten geçmiş, AB ve ABD standartlarını karşılayan, çeşitli sertifikalara sahip bir bebek arabasıdır. Bebeğini tek araçla her yere konforlu şekilde taşımak isteyen ebeveynler için oldukça kurtarıcıdır.

  • Ürünün ağırlığı: 7 kg
  • Maksimum taşıma kapasitesi: 1,8-13 kg (AB), 2-15 kg (ABD)
  • Renk seçeneği: 7

Doona Flame Red Bebek Arabası & Oto Koltuğunun Özellikleri Nedir?

Doona Flame Red Bebek Arabası & Oto Koltuğunun Özellikleri Nedir?

Doona Flame Red bebek arabası & oto koltuğu, özellikleri bakımından oldukça dikkat çekici bir üründür. Yüksek kalite işçilikle uzun ömürlü şekilde üretilir. Ebeveynlerin yükünü büyük oranda azaltan ürün hem bir bebek arabası hem de bir araç koltuğu yerine geçer. Hayranlık uyandıran bu tasarım, bebeği olan kişilere büyük kolaylık sağlar. Doona bebek arabası & oto koltuğu, 7 kg ağırlığa sahiptir. Ürünün AB standartlarına göre 1,8-13 kg, ABD'ye göre ise 2-15 kg aralığında taşıma kapasitesi bulunur. Koltuk, yenidoğan çağından itibaren bebek 15 kg ağırlığa ulaşana kadar rahatlıkla kullanılabilir. Doona Flame Red, AB ve ABD kalite ve güvenlik standartlarına uygundur. ECE RN44, EN1888, EN12790, FMVSS213, ASTM F833 ve ASTM F2050 sertifikalarına sahiptir. Doona oto koltuğuna dönüşen bebek arabası, katlandığında son derece az yer kaplar.

Doona Flame Red Bebek Arabası & Oto Koltuğu Güvenli midir?

Doona Flame Red Bebek Arabası & Oto Koltuğu Güvenli midir?

Doona Flame Red bebek arabası & oto koltuğu, güvenlik bakımından son derece tatmin edici bir üründür. Pek çok güvenlik testini geçen ürün, uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalar almıştır. Ürünün yan darbeler için ekstra koruma sistemi bulunur. Arabanın çift duvar kabuğu yapısına sahip ekstra koruması vardır. Doona Flame Red, önden çarpışma testlerinden 5 yıldızla ayrılmıştır. Yüksek hızla çarpışma gibi sık görülen kaza senaryolarında hem kendi yapısını hem de bebeği optimum düzeyde koruduğunu kanıtlamıştır. Doona Flame Red bebek arabası & oto koltuğu, geniş yelpazeli kaza senaryolarında sayısız darbe ve devrilme testinden geçmiştir. Çarpışma ve devrilme gibi kazalarda kanıtladığı kalitesini cilt dostu materyalleriyle de ortaya koyar. Üründe bebeğin cildinin temas edeceği bölümler, güvenli materyallerden imal edilmiştir.

Doona Flame Red Bebek Arabası & Oto Koltuğu Ergonomik midir?

Doona Flame Red Bebek Arabası & Oto Koltuğu Ergonomik midir?

Doona Flame Red bebek arabası & oto koltuğu, ergonomik testlerden de başarıyla geçmiş bir üründür. Çocuğunuzu sizin kadar düşünen oto koltuğu, bebeğiniz için optimum konfor sunar. Bebeğinizi ürünün içerisine kolayca yerleştirebilirsiniz. Doona Flame Red bebek arabası & oto koltuğu, çocuğun ayak kan dolaşımını iyi düzeyde sağlayacak ergonomik dizayna sahiptir. Ergonomik tasarımı sayesinde bebeğin hem çevreyi izlerken hemde uyurken huzursuzlanmasına engel olur. Keyifli bir seyahat için bebek anatomisine tam uyumlu şekilde üretilir. İyi oturma pozisyonu sayesinde bebeğin omurga sağlığını korur. Bebeği sıkmadan saran iç dizayn, sarsıntılara karşı üstün koruma sağlar. Böylelikle istenmeyen kazaların büyük oranda önüne geçilmiş olur. Bebeğinin rahatlığına önem veren ebeveynler, bu ürünle aynı zamanda bütçesini de koruyabilir. Doona Flame Red bebek arabası & oto koltuğu yorumlarına bakarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden haberdar olabilirsiniz. Keyifli ve huzurlu yolculuklar için oto koltuğuna dönüşen bebek arabasını Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.