Decathlon Kimjaly Hafif Yoga Matı - Lacivert - 185cm X 61cm X 5mm

1.749 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Decathlon Kimjaly Hafif Yoga Matı - Lacivert - 185cm X 61cm X 5mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GUNES e TİCARET Satıcı Ünvanı: HAFİZE ATEŞER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1010618437
    Bu ürün GUNES e TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Koyu lacivert ÜRÜN FAYDALARI Kavrama: Bu çok işlevli mat kaymaz yapısıyla birçok yoga türüne uygundur. Taşıma kolaylığı: Hafif mat, kayışı sayesinde taşıma kolaylığı sunar. Öğrenme kolaylığı: Ortasından geçen çizgi pozisyonlarınızda hiza almanızı sağlar. Rahatlık: 5 mm kalınlığı ile rahatlık ve kaymazlık sunar. Denge: Yoğunluğu denge pozları sırasında en uygun duruşu sağlar. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Köpük 100% Termoplastik Elastomer Köpük (TPE) İç katman 100% Esnek Polyester SAKLAMA TAVSİYESİ: Güneş altında ya da herhangi bir ısı kaynağının yakınında saklamayın. Yerden ısıtmayla ısınıyorsanız mat ve zemin arasına bir koruyucu yerleştirmelisiniz. kuru ve ışık almayan bir yerde saklayın. TEKNİK BİLGİLER Boyutu ne kadar?Ağırlığı ne kadar? : Bu matın boyu 185 cm, eni 61 cm ve kalınlığı 5 mm'dir. 820 gramdır.
  • Yoga matı nasıl seçilmeli? : - Hafif yoga (Hatha, Restoratif, Doğum öncesi, Nidra...) mı yapıyorsunuz? Duruşlar arasında geçiş yavaştır ve fiziksel yoğunluğu nispeten ortalamadır. 5 - 8 mm arasındaki matlar boyun ve eklem rahatlığı sağlar. - Dinamik yoga (Vinyasa, Ashtanga, Iyengar, Hot, Bikram...) mı yapıyorsunuz? Duruşlar arasında geçiş hızlıdır ve fiziksel yoğunluğu yüksektir. Kalınlığı 5 mm'ye kadar olan bir yoga matı denge için sabitlik ve kaymazlık sunar.
  • Matın bakımı nasıl yapılır? : Yoga seansınızdan sonra matınızı yenilemek için matın üzerine esansiyel yağ spreyimizden bir kez sıkın. Bütün lekeleri ortadan kaldırmak için matı sabunlu sıcak suyla yıkayın ve rulo haline getirmeden önce açık havada kurumaya bırakın.
  • Ürünlerimizi nasıl tasarlıyoruz? : Yogaya yeni başlayanlardan yoga uzmanlarına kadar ekibimizdeki herkes aynı tutkuyu paylaşıyor. En hafif yogadan en dinamik olanına kadar hepsinde denge arıyoruz. Yoga temsilcileri ağımızla birlikte ürünlerimizi beklentilerinize ve görüşlerinize uygun şekilde doğayla iş birliği içinde tasarlıyoruz. Çevreye karşı pozitif, cömert ve saygılı yoga seansları için söz veriyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Kalınlık 5 mm
  • Tip Yoga
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver