Decathlon Domyos 1,5 Kg Dambıl X2 - Fitness Hafif Antrenman

699 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
698,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Decathlon Domyos 1,5 Kg Dambıl X2 - Fitness Hafif Antrenman

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAYDANOZ TİCARET Satıcı Ünvanı: BİLAL TİP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8440264906
    Bu ürün MAYDANOZ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: MOR/Mürdüm ÜRÜN FAYDALARI Çok işlevlilik: 500 gr'dan 5 kg'a kadar 6 farklı model! Pratik broşürü de vardır! Denge: Pratiktir, yere koyduğunuzda yuvarlanmaz! Bakım kolaylığı: Akıllı, pürüzsüz kaplaması ile temizlemesi kolaydır ve zeminde iz bırakmaz. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Bar 100% Demir Kaplama 100% Polivinil Klorür SAKLAMA TAVSİYESİ: Temiz, kuru, doğrudan güneş almayan ve <25°C bir ortamda saklayın. Isı kaynaklarından uzak tutun: Radyatör, ısıtmalı parke döşeme, güneş alan pencereler ve lake veya vernikli yüzeyler. KULLANICI TALİMATLARI: Zemine sert bir şekilde bırakmayın. BAKIM TAVSİYESİ: Islak bezle temizleyin. TEKNİK BİLGİLER Dambıllar nasıl seçilmelidir?: Ağırlık seçimi seviyenize ve çalıştırdığınız kaslara bağlıdır. İdeal ağırlık, seviyenize uygun olandır. Setlerin sizi zorlaması gerekir. Alt vücut kasları (basen, kalça... ) üst vücut kaslarına (omuz, biseps...) göre daha büyüktür. Bu sebeple squat ve lunge hareketlerinde daha büyük (2 kg ve üzeri) ağırlık alırken daha küçük olan üst vücut kasları için daha hafif ağırlık (1 kg) tercih edin.
  • Dambıllarla hangi egzersizleri yapabilirsiniz? : Hangi antrenmanla başlayacağınızı ya da düzgün bir duruşa nasıl sahip olacağınızı bilmiyor musunuz? Aşağıdaki dosyaya göz atın: (Bu adresi internet tarayıcınıza kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.) Yetenekli koçlar ile tasarım ekibimiz akıllı telefonunuza indirebileceğiniz veya kolayca yazdırabileceğiniz bu dosyaya geliştirdikleri on ücretsiz egzersizi ekledi!
  • Dambıllarla nasıl gelişim sağlanır? : Her zaman hafif ağırlıklar kullanarak bütün vücut için ısınma hareketleri yapmak önemlidir. Bu sayede vücudunuz egzersize hazırlanır ve incinmeler önlenir. Başlangıç seviyesindeki sporcular zaman içinde hareketlerde uzmanlık kazanıncaya kadar hafif (1 kg) ağırlıklarla çalışır. Deneyim kazandıkça ağırlığı her 2 seansta bir yavaş yavaş (500 gr) arttırın.
  • AVANTAJI : Etkiyi arttırmak için çeşitli antrenmanlar yapın. Hareketlerin genişliği, ağırlığı ve hızında değişiklikler yapın!

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Renk Mor
  • Ağırlık 1,5 Kg
  • Ürün Tipi Dambıl Seti
Geri Bildirim Ver