4
Tuvalet Temizleyiciler kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Domol Tuvalet Temizleyici Jel, Ekstra Güçlü Okyanus Kokulu, Yoğun Kıvam 750 ml

139 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domol Tuvalet Temizleyici Jel, Ekstra Güçlü Okyanus Kokulu, Yoğun Kıvam 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Kireç, kir ve lekeleri kolayca çıkararak hijyen sağlar. • Koku nötralize teknolojisi sayesinde kötü kokuları yok eder ve ferah bir koku bırakır.
Geri Bildirim Ver

Domol Ekstra Güçlü Okyanus Kokulu Yoğun Kıvam 750 ml Tuvalet Temizleyici Jel

Yaşam alanımızda bulunan tuvaletlerin her an temiz kalmasını isteriz. Ancak zaman içerisinde biriken kirler, mikrop ve bakteri oluşumuna zemin hazırlar. Tuvaletlerde meydana gelen bakterilerin cilt ile teması nedeniyle çeşitli enfeksiyonlar ortaya çıkar. Söz konusu hijyen problemlerine maruz kalmamak için çeşitli tuvalet temizleyiciler bulunur. Domol’un jel formülü, bir tuvalet temizleyiciden beklenen maksimum performansı sunmak üzere geliştirilmiştir. Jel tuvalet temizleyici, yoğun kıvamı ve güçlü formülüyle hijyen etkisini artırır. Tuvalette biriken kireç, kir ve lekeleri kısa sürede çıkarır. Özel tasarımlı şişeye sahip ürün, tuvalet temizliğini pratik hâle getirir. Bu sayede klozet ve tuvalet temizliğinde zaman harcamanıza gerek kalmaz. Zorlu kir ve bakterileri Domol jel tuvalet temizleyici anında temizler. Böylece size de hijyenin keyfini çıkarmak kalır.

  • Formül: Jel
  • Miktar: 750 ml
  • Model: Okyanus Kokulu

Domol Tuvalet Temizleyici Jel’in Özellikleri Nedir?

Domol Tuvalet Temizleyici Jel’in Özellikleri Nedir?

Domol tuvalet temizleyici jelin özellikleri tuvaletlerin temizlik ihtiyaçları çerçevesinde geliştirilmiştir. Özel temizlik ürünü 750 ml’dir. Kapağını açtığınız andan itibaren güçlü bir okyanus kokusu bulunduğu ortamı sarar. Jel formülü sayesinde tuvaletlerde bulunan en zorlu kir ve bakterilerle tek başına savaşır. Domol tuvalet temizleyicinin oldukça güçlü bir içeriği bulunur. Kokuları nötralize eden gelişmiş formülü sayesinde kötü kokuları ortadan kaldırır. Böylece tuvaletlerde rahatsız edici kokular yerine oldukça ferah bir hava bırakır. Tuvalet temizleyici ürünün şişesi özel eğimli bir başlığa sahiptir. Yenilikçi tasarım fikirleri sayesinde klozet temizliğini pratik hâle getirmeyi başarır. Eğimli başlık, fırça ve süngerin giremediği zorlu bölgelerden kirleri kısa sürede temizler. Böylece ulaşılamayan noktalarda da kalıcı bir hijyene imza atmak mümkündür.

Domol Tuvalet Temizleyici Jel’in Kokusu Nasıldır?

Domol tuvalet temizleyici kullananların başlıca tercih sebebinde ferah koku özelliği bulunur. Temizlik esintisini çağrıştıran ürün, özel bir okyanus kokusuna sahiptir. Dokunduğu her bölgede kökü kokuları nötralize etmeyi başarır. Klozette biriken kir ve bakterilerin oluşturduğu kötü kokuya derinlemesine nüfuz eder. Böylece geriye ferah bir okyanus esintisi bırakır. Domol tuvalet temizleyici jelin oldukça yoğun bir kıvamı bulunur. İçeriğindeki etken temizlik maddeleri kir birikintilerine temas eder. Klozet ve tuvaletlerde gözle görülmeyen bakterileri kısa sürede temizlemeyi başarır. Temizlik ürününün ferah kokusu, kullanım esnasında rahatsızlık hissi yaratmaz fakat ürünün doğrudan solunmaması gerekir. Ürün, sağlıklı bir tuvalet temizliği için güvenle tercih edilir.

Domol Tuvalet Temizleyici Jel Kaliteli midir?

Domol tuvalet temizleyici yorumlarıyla kullanıcılar tarafından kalitesi ve etkisi doğrulanmış bir üründür. Temizlik ürününün içeriğinde güçlü etken maddeler kullanılır. Böylece temas ettiği bakteri ve mikroplarla etkili bir şekilde savaşır. Ardında kalıntı bırakmayan temizlik jelinin nötralize özelliği kötü kokulara karşı adeta koruyucu bir bariyer oluşturur. Tuvaleti rahatsız edici kokulardan arındırır ve geriye hijyenik bir hava bırakır. Domol tuvalet temizleyici jelin kullanımı da oldukça basittir. Ürünün ambalajı, tuvalet temizliğini pratik hâle getirmek için özenle tasarlanmıştır. El ile kolay kavranan şişeyi devirmeden yalnızca eğerek uygulayabilirsiniz. Şişenin özel eğimli başlığı, fırça ve süngerin ulaşamadığı dip noktalara kısa sürede temas eder. Böylece gözle görülmeyen noktalarda biriken kir ve bakterileri anında temizler. Size de temizlikten kalan enerji ve zamanı değerlendirmek kalır. Domol garantisiyle üretilen tuvalet temizleyici jel, Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.