Domol Oda Spreyi Flower Garden

119 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
198,50 TL194,50 TL
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domol Oda Spreyi Flower Garden

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rossmann Satıcı Ünvanı: DİRK ROSSMANN MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735066791000037 Vergi Kimlik Numarası: 7350667910
    Bu ürün Rossmann tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Domol oda spreyi ile evinizde çiçek kokusuna hazır olun! • Hoş olmayan kokular hızlı bir şekilde giderilir.
Geri Bildirim Ver

Domol Oda Spreyi Flower Garden

Evinizde yaptığınız çeşitli yemeklerin kokusu odalara ve eşyalara siner. Evde oluşan ağır kokuları gidermek için üretilen Domol oda spreyi Flower Garden, tüm odalara yoğun ve hoş bir çiçek kokusu yayarak ortamdaki kötü kokuları hapseder. Dışarıdan gelen kötü aromaların evinize sinmesini engelleyerek gün boyu etkili bir çiçek bahçesi kokusu yayar. Ürünü yatak odanızda kullanarak uyku kalitenizi artırabilirsiniz. Ferah ve çiçeksi kokusuyla ağır bir his oluşturmaz. Hafif ve çiçeksi kokuları birleştiren Flower Garden aromasıyla evde bulunan bireyler için huzurlu bir ortam yaratır. Çiçeksi aromasıyla evinizi saracak Domol oda spreyi ürününe göz atabilirsiniz. Bu ürün sayesinde evinizdeki yoğun kötü kokulardan kurtulabilir ve çiçeksi kokularla güne başlayabilirsiniz.

  • Çiçeksi ve hoş koku
  • Kötü aromaları hapsetme özelliği
  • Ferah ve temiz bir ortam

Huzurlu Bir Yatak Odası için Domol Oda Spreyi Flower Garden

Huzurlu Bir Yatak Odası için Domol Oda Spreyi Flower Garden

Domol oda spreyi, ev içinde sakin ve huzurlu bir ortam oluşmasını sağlayan hoş aromasıyla gün boyu ferah bir his yaratır. Domol oda spreyi Flower Garden kullananlar, ürünün özellikle yatak odasında gösterdiği performanstan oldukça memnundur. Yatak odalarında etkili ve yeterli bir uyku için hoş bir koku verimli olabilir. Bu amaçla tasarlanan Domol oda spreyi, evdeki kötü kokuları yok eder. Yerine çiçeksi ve hoş bir aroma bırakarak huzurunuzu artırır. Yoğun temizlik özelliğiyle ortamdaki hoş olmayan tüm kokuları hapsederek ferah ve temiz bir hava yaratır. Bu sayede her yeni güne canlı ve ferah bir hisle uyanmanızı sağlarken tertemiz bir hava sunar. Siz de çiçeksi bir kokuya evinizde yer vermek için Domol oda spreyi Flower Garden ürününü satın alabilir ve tüm odalarınıza gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.

Ferah Domol Oda Spreyi Flower Garden Müşteri Yorumları

Ferah Domol Oda Spreyi Flower Garden Müşteri Yorumları

Ev içinde oluşan kötü kokular, birçok kişi için rahatsız edicidir. Bu kokuları yok etmenin yolu, etkili bir oda spreyi edinmek olabilir. Kullanılan ürünlerin ağır ve yoğun bir aroması olmaması, kapalı ortamlarda sağlıklı nefes alınması için önemli bir kriterdir. Domol oda spreyi Flower Garden yorumları, müşterilerin ürünün hafif ve hoş çiçeksi kokusundan oldukça memnun kaldığını gösterir. Uzun süre kalıcılık sağlayan çiçek aromaları, uygulama yaptığınız ortamı sararak gün boyu etkisini sürdürür. Birçok kişi Domol oda spreyi ürününü arabasında dahi kullanmayı tercih eder. Hafif ve çiçeksi kokusu sayesinde her ortamda ferah ve temiz bir his uyandırır. Ofis ya da iş ortamlarında da tercih edebileceğiniz bu oda spreyi sayesinde oluşabilecek tüm kokuları engelleyebilirsiniz. Bir çiçek bahçesinde hissettiren bu kokuyu, ofiste çalışan arkadaşlarınıza da hediye edebilirsiniz.

Kötü Kokuları Hapseden Domol Oda Spreyi Fiyatları

Kötü Kokuları Hapseden Domol Oda Spreyi Fiyatları

Arabada, işte ya da evde kullanabileceğiniz Domol oda spreyi, birçok farklı kapalı ortamda aynı derece etkili temizlik hissi sağlar. Bu sayede ürünü kötü bir koku duyduğunuz her kapalı alanda dilediğiniz yoğunlukta uygulayabilirsiniz. Hafif formülü sayesinde çevrenizdekileri rahatsız etmeyen bir aromaya sahiptir. Tüm ortamlarda kötü aromaları yok eden formülü sayesinde kullanan birçok kişinin favori oda kokusu olur. Bu sebeple temiz içeriği ve hoş kokusuyla popülerliğini sürdürür. Bulunduğunuz her ortamda huzurunuzu artıracak çiçeksi aroması sayesinde vazgeçilmez oda spreyiniz Domol Flower Garden olabilir. Siz de rahat ve ferah bir ofis ortamı için Trendyol’da avantajlı Domol oda spreyi Flower Garden fiyatlarına göz atabilir, ürünü dilediğiniz her ortamda kullanmak için satın alabilirsiniz. Ürün hakkındaki müşteri yorumlarından yararlanarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.