3
Cam Temizleyiciler kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Domol Cam Yüzey Temizleyici Sprey 750 ml

104,25 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
124,99 TL
300 TL'ye %15 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domol Cam Yüzey Temizleyici Sprey 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pastel Global Satıcı Ünvanı: ŞERİFE ALPAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710238682
    Bu ürün Pastel Global tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Pencere, ayna gibi cam ve plastik yüzeyleri temizler. • İnatçı kirleri kolayca çıkartır. • Su tutmaz özelliği sayesinde yüzeyler üzerinde su lekelerinin ve kirlerin birikmesini engeller. • Her kullanımda yüzey temizliği iz bırakmadan ve kolay bir şekilde yapılır. • Ürünün ambalajı geri dönüşüme uygundur.
Geri Bildirim Ver

Domol Cam Yüzey Temizleyici Sprey 750 ml

Temizlik malzemeleri kullanılacağı alana göre farklı içeriklerle formüle edilir. Yaşam alanını hijyenik hale getiren bu ürünler ferah bir hava da sağlar. Domol markası tarafından üretilen cam yüzeye uygun sprey, leke bırakmadan temizlik sağlar. Domol cam temizleyici pencere ve ayna temizliği için sıklıkla kullanılır. Sprey şişesi sayesinde kullanımı da oldukça kolay olan ürün, inatçı lekeleri bile kolayca çıkarır. Cam yüzey temizleyici özellikleri arasında su tutmama, toz birikmesini önleme de yer alır. Temiz bir beze ürünü sıkarak dilediğiniz alanı silebilirsiniz. Ürün ambalajı ise geri dönüşüme uygun üretildiği için kullanım sonrasında çevre açısından problemlere yol açmaz. Ürünün özelliklerini detaylı olarak inceleyebilir, temizleyici spreyin cam alanlarda etkisini görebilirsiniz.

  • Zorlu lekelerde bile etkili formül
  • Tüm cam yüzeylere uygun
  • Toz birikimini engelleyen içerik

Leke Bırakmayan Domol Cam Yüzey Temizleyici Sprey

Leke Bırakmayan Domol Cam Yüzey Temizleyici Sprey

Silinebilir parlak alanları ışıltılı bir görünüme kavuşturmak için uygun ürünlerin kullanılması temizlik süresini kısaltarak avantaj sağlar. Kısa sürede lekesiz cam alanlar meydana getiren Domol cam yüzey temizleyici birçok müşteriden tam not alır. Ürün cam, ayna gibi tüm silinebilir yüzeylerde tam performans gösterir. Su tutmayan yapısı sayesinde silinen alanların tozlanmasını engelleyen ürün, temizlik yapma ihtiyacını azaltır. Domol cam yüzey temizleyici sprey 750 ml hacimli paketlerde satılır ve oldukça uzun süre kullanmanız için yeterli olur. Spreyli şişe tasarımı sayesinde az ürün ile çok alanı silme imkanı yakalayabilirsiniz. Ürünün içeriğinde insan sağlığını olumsuz etkileyecek maddelerin yer almaması da avantaj sağlar. Her insanın gönül rahatlığı ile kullanabileceği Domol yüzey temizleyiciyi tüm özellikleri ve müşteri yorumları ile bir arada değerlendirebilirsiniz. Ürünü detaylı olarak inceledikten sonra sipariş verebilirsiniz.

Cam Yüzeylerde Etkili Domol Temizleyici Sprey Kullanımı

Cam Yüzeylerde Etkili Domol Temizleyici Sprey Kullanımı

Domol markası cam alanlarda kullanıma uygun bu içeriği ile dikkat çeker. Cam ya da ayna silerken kullanabileceğiniz ürün, güçlü formülü ile her lekeyi çıkarır. Domol cam yüzey temizleyici sprey 750 ml kullananlar tarafından yapılan yorumlarda ürünün silinebilir parlak yüzeylerde kullanımının oldukça pratik olduğu belirtilir. Ürünü temiz ve kuru bir beze ya da doğrudan yüzeye sıkarak hijyen sağlamaya başlayabilirsiniz. Kurulamaya gerek kalmadan lekeleri yok eden ve parlak bir görünüm sağlayan ürün, silme işlemini kolay hale getirir. Ürünün kullanıldığı yüzeylerde toz tutma miktarı da gözle görülür şekilde azalır. Bu sayede camlarınız uzun süre ışıltılı ve aydınlık bir görünüme sahip olur. Domol markasının cam yüzey ürününü almadan önce ürün fiyatı ve müşteri yorumları gibi bölümleri inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Domol Cam Yüzey Temizleyici Sprey Fiyatı ve Yorumları

Domol Cam Yüzey Temizleyici Sprey Fiyatı ve Yorumları

Ürün, çeşitli cam yüzeylerde etkili formüle sahiptir. Çevre dostu özel bir içeriğe sahip olan Domol cam yüzey temizleyici uygulandığı alana parlaklık verir. Domol cam yüzey temizleyici kullanımı ve kalitesi ile birçok müşterinin beğenisini kazanır. Parlak yüzeyleri temizlemenin oldukça kolay hale geldiği ürün ile lekesiz aynalar ortaya çıkarabilirsiniz. Ürünün içeriği de oldukça temizdir. İnsan sağlığı ve doğal çevre açısından herhangi bir zararı olmayan maddelerin kullanılarak hazırlandığı ürünü Trendyol'da detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Domol cam yüzey temizleyici sprey 750 ml fiyatlarını inceleyerek ürünün bütçenize uygunluğuna bakabilirsiniz. Ürünün özellikleri ve fiyatının yanı sıra müşteri yorumları da ilginizi çekebilir. Domol cam yüzey temizleyici sprey 750 ml yorumları bölümünde yer alan müşteri deneyimlerini okuyabilirsiniz. Ürünü evinizde yer alan tüm cam yüzeylerde keyifle kullanabilirsiniz.