Dominox Domınox Dtt 652 Wh Klasik Beyaz Aspiratör

658,50 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dominox Domınox Dtt 652 Wh Klasik Beyaz Aspiratör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Massimo Home Satıcı Ünvanı: MEYDANİST TEKNOLOJİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620124857800001 Vergi Kimlik Numarası: 6201248578
    Bu ürün Massimo Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Ailesi : Aspiratörler Ürün Grubu : Klasik Model Adı : DA 632 F WH Davlumbaz Genişliği cm : 60 Hız : 3 Kapasite DIN IEC 61591 Max. : 175Aydınlatma : 40 wattlık tek lamba Kontrol Tipi : Cam vizör

Ürün Özellikleri

  • Filtre Sayısı Çift
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dominox ANGST00075 Domınox Dtt 652 Wh Klasik Beyaz Aspiratör

Dominox DTT 652 Wh klasik beyaz aspiratör, mutfağınızda dilediğiniz tüm yemekleri gönül rahatlığıyla pişirmenizi sağlayan kullanışlı bir üründür. Üstün koku çekme performansı ve ayarlanabilir hızı sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Hemen her türlü ocağın üstüne yerleştirmeye uygun bir üründür. Aspiratörün üzerinde yer alan aydınlatma yardımıyla hem pişirme esnasında derin tencerelerinizin içini daha iyi görebilirsiniz hem de ihtiyacınız olmadığında mutfağın aydınlatmasını açmak zorunda kalmazsınız. Bu sayede enerji tasarrufu sağlayarak doğal kaynakları ve bütçenizi korumuş olursunuz. 59 cm boyutuyla özellikle küçük mutfaklar için ideal olan bu ürünü uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

  • Maksimum emiş gücü 175 m³/h'dir.
  • 3 farklı hız ayarına sahiptir.
  • Üründe 40 W aydınlatma bulunur.

Dominox Dtt 652 Wh Klasik Aspiratör Beyaz Performansı Nasıl?

Dominox Dtt 652 Wh Klasik Aspiratör Beyaz Performansı Nasıl?

Dominox DTT 652 Wh klasik beyaz aspiratör, saatte 175 metreküp hacminde koku emebilme özelliğine sahiptir. Yüksek performans sağlayan bu cihaz ile mutfağınızda kötü koku oluşmaz. Bu aspiratör varken kızartmalardan balığa, gazlı bakliyatlardan yumurtaya kadar dilediğiniz tüm yemekleri rahatlıkla pişirebilirsiniz. Ocaktan gelen tüm kokuyu etrafa yayılmasına izin vermeden emen ürün sayesinde mutfağınızı havalandırmanıza gerek kalmaz. Böylece soğuk kış günlerinde camı açmak zorunda kalmazsınız. Yaz günlerinde ocaktan gelen sıcaklığın üstüne dışarıdaki bunaltıcı havaya katlanmazsınız. Bu aspiratör ile evinize hiçbir yemek kokusu sinmez. Aynı zamanda kötü kokuları maskelemek için üretilen, alerjik reaksiyona sebep olabilecek ürünleri kullanmanıza da gerek kalmaz. Çift filtreli Dominox DTT 652 Wh aspiratör sayesinde mutfağınızda özgürce yemek yapabilirsiniz.

Dominox Dtt 652 Wh Klasik Aspiratör Beyaz Ebatı Nasıl?

Dominox Dtt 652 Wh Klasik Aspiratör Beyaz Ebatı Nasıl?

Dominox DTT 652 Wh klasik aspiratörün genişliği 59 cm'dir. Standart ölçülere sahip aspiratörü tüm ocakların üstünde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gazlı, elektrikli, set üstü gibi endüstriyel ocaklarla bu ürünü kullanabilirsiniz. Aspiratör, indüksiyon ocaklarla da kullanıma uygundur. Aspiratörün ebatı, çok sayıda göze sahip ocaklardan yayılan kokuları bile çekmek için yeterlidir. Klasik dört gözlü ocakların yanı sıra tekli, ikili, üçlü ve hatta beşli seçeneklerle bile bu cihazı tercih edebilirsiniz. Bu ürün, özellikle küçük mutfaklarda yüksek performans sergiler. Ortalama 10 metrekare alana sahip mutfaklar için son derece yeterli bir üründür. Elbette 10 metrekareden daha küçük veya daha geniş bir alana sahipseniz yine bu aspiratörü dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda cihaz üzerinde yer alan 40 W gücünde lamba, ocağınızı aydınlatmak için yeterli olur.

Dominox Dtt 652 Wh Klasik Aspiratör Beyaz Kullanışlı mı?

Dominox DTT 652 Wh klasik beyaz aspiratör, manuel olarak kullanılır. Cihazı elinizle açıp dilediğiniz ayarı seçerek işiniz bittikten sonra yine manuel olarak kapatabilirsiniz. Ürünün kendi kendine durma özelliği yoktur. Cihazda üç farklı emiş kademesi bulunur. Düşük, orta veya yüksek emiş gücünden hangisine ihtiyacınız varsa onu seçebilirsiniz. Aspiratörün sürgülü ön paneli sayesinde bu ayarları değiştirmek son derece kolaydır. Dilerseniz cihaz açıkken emiş gücü ayarını değiştirebilirsiniz. Örneğin çorba yaparken düşük ayarda çalıştırdığınız aspiratörü balık pişirmeye başladığınızda yüksek kademeye alabilirsiniz. Maksimum hızda bile yalnızca 65 dB ses seviyesinde çalışan cihazı günün her saati rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aspiratör, mutfakta gürültü yapmaz ve evin diğer odalarına rahatsız edici bir ses iletiminde bulunmaz. Cihaz, ön cam vizör özelliği ile de tercih sebebidir. Mutfağınız için bu ürünü almayı düşünüyorsanız kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Dominox DTT 652 Wh klasik beyaz aspiratör yorum sayfasını inceleyebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.