Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi + Zamanı Durudurmanın Yolları Matt Haig 2 Kitap Set

345 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi + Zamanı Durudurmanın Yolları Matt Haig 2 Kitap Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOFRANO YAYINCILIK VE EĞİT.HİZM. Satıcı Ünvanı: UFUK YURDAKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2786897263800017 Vergi Kimlik Numarası: 9850176414
    Bu ürün SOFRANO YAYINCILIK VE EĞİT.HİZM. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gece Yarısı Kütüphanesi + Zamanı Durudurmanın Yolları Matt Haig 2 Kitap Set

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Matt Haig
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Domingo Yayınları Gece Yarısı Kütüphanesi + Zamanı Durdurmanın Yolları Matt Haig 2 Kitap Set

Romanlar, gün içinde yaşanan stres ve karmaşık duygulardan uzaklaşmanızı sağlayan kitaplardır. Domingo Yayınları Gece Yarısı Kütüphanesi + Zamanı Durdurmanın Yolları Matt Haig 2 kitap set sayesinde farklı zamanlara gidebilir, farklı duygular yaşayabilirsiniz. Akıcı bir dil kullanan Matt Haig, iki kitabında da sürükleyici konuları ile büyük beğeni toplar. Hayal gücünüze eşlik eden bu konular, bir anlığına da olsa gerçek hayattan uzaklaştırır. Kaliteli betimlemeleri ile sizi hikayenin içine çekerek keyifli vakit geçirme avantajı sağlar. Kaliteli baskısı kitabı kolay bir şekilde okumanıza yardımcı olur. Kalın kapağı kitabın sayfalarının korunmasını sağlar. Her yaştan okuyucuyu heyecanlandıran bu kitapları gün içindeki stresinizden kurtulmak için okuyabilirsiniz. Okuma alışkanlığı kazanabilmek için böyle eğlenceli ve sürükleyici konuları tercih edebilirsiniz.

  • Akıcı anlatım
  • Sürükleyici konular
  • Kaliteli baskı ve sayfa yapısı

Heyecanlı Domingo Yayınları Gece Yarısı Kütüphanesi

Heyecanlı Domingo Yayınları Gece Yarısı Kütüphanesi

Nora adında bir baş karakterin yaşadığı olayları anlatan bu kitap, sonsuz olasılığı değerlendiren konusu ile büyük beğeni toplar. Hayatı kötü bir yönde ilerleyen Nora, yaptığı kötü seçimler yüzünden bir kütüphanede çalışmaya başlar. Buradaki kitaplar sayesinde hayatını mercek altına alan Nora, yaptığı seçimleri ve hayatındaki insanları değerlendirme fırsatı bulur. İnsanların temel sorunlarını ele alan bu kitap kendi hayatınızı durup düşünmenizi sağlar. Domingo Yayınları Gece Yarısı Kütüphanesi + Zamanı Durdurmanın Yolları Matt Haig 2 kitap set kullananlar, düşündüren konuları için bu romanları tercih eder. Yapılan seçimlerin ne gibi sonuçlar doğurabileceğini okuyarak kendi hayatınız ile ilgili çıkarımlarda bulunabilirsiniz. Eğlenceli ve dikkat çekici konusu sayesinde gün içinde keyifli bir şekilde okuyabilirsiniz. Umutsuzluğa kapıldığınız her an bu romanı okuyarak bir çıkış yolu olduğunu kendinize hatırlatabilirsiniz.

Sürükleyici Domingo Yayınları Zamanı Durdurmanın Yolları

Sürükleyici Domingo Yayınları Zamanı Durdurmanın Yolları

Baş karakter olan Tom Hazard’ın hayatını anlatan bu roman, fantastik konusu sayesinde hayal gücünüzü canlandırmanızı sağlar. Yüzyıllardır hayatta olan tarih öğretmeni Tom Hazard’ın yaşadığı dönemlere ve olaylara şahit olma fırsatı sunar. Betimleyici cümlelerin çok fazla kullanıldığı bu roman kendinizi hikayenin içinde gibi hissetmenizi sağlar. Farklı dönemlerden bahseden konusu, gerçek dünyadan koparak o anlara gitme olanağı tanır. Hiç yaşlanmayan bu adamdan bahsederken kullandığı akıcı dil, olay örgüsünü kolay bir şekilde takip etmenizi sağlar. Sürükleyici konuları sayesinde sıklıkla tercih edilen yazar Matt Haig, çok okunan bu romanları ile sizi her anlamda memnun eder. Satın almadan önce Domingo Yayınları Gece Yarısı Kütüphanesi + Zamanı Durdurmanın Yolları Matt Haig 2 kitap set yorumları ve okuyucu önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece romanlar ve konuları ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Gece Yarısı Kütüphanesi + Zamanı Durdurmanın Yolları Fiyatı

Gece Yarısı Kütüphanesi + Zamanı Durdurmanın Yolları Fiyatı

Domingo Yayınları Gece Yarısı Kütüphanesi + Zamanı Durdurmanın Yolları Matt Haig 2 kitap set fiyatları belirlenirken ürünün tüm kaliteli özellikleri göz önüne alınır. Sürükleyici ve eğlenceli konulara sahip bu iki roman, büyük beğeni toplar. Keyifli vakit geçirmenizi ve hayat ile ilgili yeni tecrübeler edinmenizi sağlayan bu ürünler, sizi her anlamda memnun eder. Yalın bir dil ile anlatılan hikayeler, konunun içinde kaybolmanıza olanak tanır. Böylece günün kötü enerjisinden ve yorgunluğundan kurtulabilme fırsatı sunar. Uyumadan önce, okulda ve otobüste giderken okuyabileceğiniz bu romanlar, zamanın nasıl geçtiğini fark etmediğiniz anlar yaşatır. Hayatta her türlü olasılık olduğunu düşünerek kendinizi motive etmenize yardımcı olur. Hem kitap okuma becerinizi geliştirmek hem de eğlenceli vakit geçirmek için bu romanları tercih edebilirsiniz. Kaliteli ve sürükleyici bu romanları, Trendyol üzerinden temin ederek vaktinizi değerlendirebilirsiniz.