8
Bilim Teknik Mühendislik kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Domingo Yayınevi Incognito - Beynin Gizli Hayatı

219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
167,45 TL
Kurumsal Fatura
175,79 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Domingo Yayınevi Incognito - Beynin Gizli Hayatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vefa Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Vefa Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendimizle aramızdaki fark, bir başkasıyla aramızdaki fark kadar büyüktür.' Montaigne Siz daha tehlikeyi algılamadan, ayağınızı fren pedalının üstüne götüren kim? Neden sır saklamakta böylesine başarısız, nedenini bilmeden birini çekici bulmakta bu kadar başarılıyız? Eğer bilinçli zihin, yani sabah uyandığınızda sizinle birlikte uyanan ben, buzdağının yalnızca görünen kısmıysa, zihninizin geri kalanı tüm bir ömür neyle iştigal etmekte? Ünlü nörobilimci David Eagleman, 20 dilde yayımlanan -ve neredeyse şimdiden klasikleşen- kitabı Incognito ile beynimizin derinlerine dalarak, yaptığımız, düşündüğümüz ya da hissettiklerimizin çok büyük bir kısmının bizden başka bir biz tarafından yönetildiğini ürkütücü bir berraklıkla ortaya koyuyor. Sadakat geninden sizi olmadığınız birine dönüştüren beyin zedelenmelerine
  • optik yanılsamalardan striptizcilerin neden ayın belirli zamanlarında daha çok para kazandığına
  • Truva fatihi Odysseus'tan renkleri işitip biçimleri tadabilen sinestezik insanlara kadar geniş bir yelpazeden vakaları ve araştırmaları bir araya getiren Incognito, beynimizin işleyişi ve çelişkileri hakkında olağanüstü bir keşif yolculuğu sunuyor. "Bir kitap okudum, hayatım değişti." İsmet Berkan, Hürriyet "Zihniniz bu kitap için size teşekkür edecek." Wired İnce Kapak: Sayfa Sayısı: 304 Baskı Yılı: 2013 e-Kitap: Sayfa Sayısı: 275 Baskı Yılı: 2015 Dili: Türkçe Yayınevi: Domingo Yayınevi İlk Baskı Yılı : 2013 Dil : Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Incognito (Beynin Gizli Hayatı) - David Eagleman | Domingo Yayınevi

Genellikle bilimsel bilgilerle yoğurulan kitaplar, kişileri etkisi altına alır. Bu yüzden bilinçaltını irdeleyen kişisel gelişim çalışmaları ile birlikte bilinci açıklamaya çalışan nörobilimsel kitaplar oldukça fazladır ve bunlar bolca okunan kitap türlerindendir. Çünkü insanoğlu kendine dair keşifler yaptıkça hayatındaki pek çok şeyi değiştirmeye başlar. Söz konusu nörolojik çalışmalar, insan bilincinin gizli noktalarını inceler. Bunlar insan davranışını, perde arkasında kalan bilinç dışı beyin aktiviteleri ile açıklamaya çalışır. Domingo Yayınevi Incognito - Beynin Gizli Hayatı - David Eagleman, bu ana fikirle oluşturulmuş muhteşem bir kitaptır. Domingo Yayınevi Incognito Beynin Gizli Hayatı David Eagleman kitabı, insan bilincinin incelenmemiş kısımlarını masaya yatırır. Domingo Yayınevi Incognito Beynin Gizli Hayatı sayesinde kendi bilincinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Kitabı okuyarak uzun zamandır aradığınız cevaplara kavuşabilirsiniz. Böylece benliğinize dair ufkunuzu genişletecek yaklaşımları çeşitlendirebilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Nöropsikolojik incelemeler
  • Bilgilendirici içerik

Hayata Bakışınızı Değiştirecek Eşsiz Bir Kitap

Hayata Bakışınızı Değiştirecek Eşsiz Bir Kitap

Hayat, insanı kısıtlayan pek çok engel ile doludur. Bu engeller nedeniyle kişilerin kendilerini anlaması giderek zorlaşır. Bu sebeple kişisel gelişim kitapların ya da bilişsel psikolojiye seslenen kaynakların sayısı gün geçtikçe artar. İnsanlar kendilerini bulmakta zorlandıkları güçlüklerin içerisinden bu tür kitaplar ile çıkmaya çalışır. Incognito - Beynin Gizli Hayatı kitabı, bu bakımdan rehber türünde bir kaynaktır. Günlük koşuşturmaların içerisinde sorgulamaya vakit bulamadığınız ilginç noktaları ustalıkla irdeler. Bunu yaparken de bilimsel verileri kullanarak kendinize dair bilgiler edinmenizi sağlar. Domingo Yayınevi Incognito sayesinde farkındalığınızı geliştirebilirsiniz. Kitap aracılığıyla önce kendinizi, sonra insanları anlamanız kolaylaşır. Incognito Beynin Gizli Hayatı David Eagleman kitabı eşliğinde hayata bakışınızı değiştirebilir ve sorunlarınıza karşı oldukça pratik yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. İlgi çekici içeriğiyle sizi de kendisiyle sürükleyen bu kitabı heyecanla ve zevkle okuyabilirsiniz.

Zihinsel Sorulara Yanıt Veren Bir Kitap: Incognito

Zihinsel Sorulara Yanıt Veren Bir Kitap: Incognito

Incognito - Beynin Gizli Hayatı - David Eagleman kitabıyla günlük hayatınızda anlam veremediğiniz veya inceleme fırsatı bulamadığınız konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kitapta kırmızı rengin neden sevildiğinden dedikodunun neden bu kadar yaygın olduğuna varana kadar değişik konularla karşılaşırsınız. David Eagleman Beynin Gizli Hayatı sayesinde aklınızı kurcalayan türden sorulara yanıt bulabilir ve bilincinizin derinliklerine uzanabilirsiniz. Anlaşılır ve ilgi çekici dili sayesinde kitabı bir solukta okursunuz. Kitabın sıkmayan anlatımı ve heyecan veren bilimsel verileri ile bilince dair bilgi dağarcığınızı geliştirebilirsiniz. Incognito David Eagleman ile farklı zihin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olabilir ve bunları kendi kişisel değerlendirmeleriniz ile harmanlayabilirsiniz. Çünkü bilişsel nöropsikolojiye yer veren bu tür kitaplar, kişileri verilen bilgileri yorumlamaya sevk ederek kendilerini anlamalarına yardımcı olur. Benliğiniz konusunda bilinçlenmek için siz de bu kitaptan faydalanabilirsiniz.

Uygun Fiyat Avantajıyla Incognito Beynin Gizli Hayatı

Uygun Fiyat Avantajıyla Incognito Beynin Gizli Hayatı

Beynin Gizli Hayatı David Eagleman, 20 farklı dile çevrilen favori bir kitaptır. Seçkin bir nörobilimcinin elinden çıkan bu kitap ile genel kültür bilginizi genişletebilirsiniz. Kitap içeriğindeki hasta vakalarıyla örneklendirilerek sunulan olay zincirleri sayesinde ilginç ve çarpıcı bilgiler edinebilirsiniz. Incognito Beynin Gizli Hayatı psikolojinin alt dallarından olan nöropsikoloji ve bilişsel psikoloji konuları üzerinde durur. Sunduğu bilgiler ile öğretici ve aydınlatıcı bir nitelik taşır. Kitabı edinerek bilimin bireysel prensiplerine uygun olarak kendinizi bile gözlemleyebilirsiniz. Bilincinizde neler olduğunu öğrenmek için bu kitabı inceleyebilirsiniz. İçeriği dolayısıyla bu kitap, her kütüphanede bulunması gereken eserlerden biridir. Siz de günlük faaliyetleriniz arasına Beynin Gizli Hayatı okumayı dahil edebilir, farkındalığınızı kısa sürede geliştirebilirsiniz. İndirimli ürün seçeneğine ulaşmak, müşteri yorumlarını incelemek ve sipariş vermek için Trendyol’dan destek alabilirsiniz.