Domingo Yayınevi Anne Baba Sihri

200 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
157,13 TL
Kurumsal Fatura
170,78 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Domingo Yayınevi Anne Baba Sihri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekstra Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Ekstra Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anne Baba Sihri İyi Ebeveyn Olmaya Yedi Adım Hedvig Montgomery / Domingo Yayınevi Basım Yılı: 2019
  • Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 204
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 15 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN-10: 6051980911
  • Yazar: Hedvig Montgomery
  • Çevirmen: Banu Gürsaler Syvertsen
  • Hedvig Montgomery'nin yirmi yıllık aile terapistliği boyunca en sık duyduğu soru: ''Nasıl iyi birer ebeveyn olabiliriz?'' Anne babalık hayatta üstlendiğiniz en büyük rol. Güzel haber ise şu: İyi anne baba olmak iyi insan olmakla el ele yürüyor. Bu kitap size mükemmel ebeveyn olmanın yollarını anlatmıyor. Böyle bir şey olmadığını ama daha iyiye doğru yol alabileceğimizi söylüyor ve bunun için adımlar sunuyor. Gerektiğinde çatışmayı öğretmek bir dedektif gibi davranacağınız anları bilmek ipin ucunu ne zaman bırakacağınızı görmek yaramazlığa müsaade etmek sınırları ve yakınlığı belirlemek bir adım geri çekilmek boş tehditleri bırakıp işbirliği yapmak gibi gündelik sihirleri her yaşa uygun önerilerle açıklıyor. Uyumlu kendine güvenen bağımsız ama aidiyet duygusu gelişmiş çocuklar yetiştirebilmek için öncelikle çocuğunuzu ve kendinizi daha iyi tanımanızın birlikte bir biz yaratmanızın neden sihrin ön koşulu olduğunu gösteriyor Montgomery. Ve yeri geldiğinde kendi ailevi deneyimlerini açık yüreklilikle paylaşarak bu güvenli bağı nasıl inşa edebileceğinizi anlatıyor Anne Baba Sihri'nde. Çünkü bu bağ bir kez doğru kurulduğunda yaşanacak bütün sıkıntılara hastalıklara uykusuz gecelere direnecek ve yaşam boyu çocuğunuzun yanında olacak. Bir güzel haber daha
  • tüm bu çabaya değiyor.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Hedvig Montgomery
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Domingo Yayınevi Anne Baba Sihri & Iyi Ebeveyn Olmaya Yedi Adım

Anne baba olmak üstlenilen en önemli rollerden biridir. Ebeveynler çocukların ilk rol modelleri olduğu için, anne baba olunca sorumluluklar önemli şekilde artar. İleride özgüvenli, ayakları üstünde durabilen, bağımsız ancak aidiyet duygusu olan ve uyumlu bireyler yetiştirmek ebeveynlerin elindedir. Bunun yanında çocukları yetiştirirken yardım almaya ihtiyaç duyulabilir. Bu yardım ise bir insandan veya bir kitaptan alınabilir. Domingo Yayınevi, Hedvig Montgomery’nin kaleme aldığı “Anne Baba Sihri & İyi Ebeveyn Olmaya Yedi Adım” adlı eseri Banu Gürsaler Syvertsen’in çevirisiyle sunar. Bu kitap sayesinde nasıl daha iyi bir anne baba olacağınız ve mevcut durumunuzu nasıl daha iyi bir hale getirebileceğiniz hakkında faydalı bilgiler edinebilirsiniz.

  • Anne Baba Sihri ile çocuklarınıza daha ılımlı yaklaşabilirsiniz.
  • Yedi adımda ebeveyn olarak kendinizi geliştirebilirsiniz.
  • Özgüvenli, sorumluluk sahibi, saygılı ve uyumlu bireyler yetiştirebilirsiniz.

Domingo Yayınevi İyi Ebeveyn Olmaya Yedi Adım Kitabı İçeriği

Domingo Yayınevi İyi Ebeveyn Olmaya Yedi Adım Kitabı İçeriği

Domingo Yayınevi Anne Baba Sihri İyi Ebeveyn Olmaya Yedi Adım kitabı, Norveç dilinde 2018 yılında Hedvig Montgomery tarafından yazılır. 20’den fazla dile çevrilen bu 204 sayfalık eser birçok ülkede ebeveynler tarafından büyük ilgi görür. 2019 yılında Türkçe’ye Banu Gürsaler Syvertsen tarafından çevirisi yapılmıştır. Nasıl daha iyi bir ebeveyn olunacağına dair tüyolar içeren bu eser her ebeveynin başucu kitabı haline gelebilir. Kitapta çocuklarınızı ne zaman serbest bırakmanız gerektiğinden hangi durumlarda ipi elinize almanız gerektiğine kadar pek çok faydalı bilgi bulunur. Çocukların dilini nasıl konuşacağınızı ve onlara nasıl yaklaşacağınıza dair bilgiler veren bu kitabı her anne babanın okuması tavsiye edilir. Yazar, kendi ailevi sorunlarını da paylaşarak daha samimi bir dil ile önerilerde bulunduğu Domingo Yayınevi Anne Baba Sihri kitabında biz dilinin önemini vurgular.

Domingo Yayınevi İyi Ebeveyn Olmaya Yedi Adım Kitabı Yazarı

3 Eylül 1968 yılında Norveç’in Oslo şehrinde dünyaya gelen Hedvig Montgomery, Oslo Üniversitesi’nden psikolog olarak mezun olur. Çocuk bakımı, çocuk gelişimi, ebeveyn olma üzerine birçok eser kaleme almıştır. Bunlardan bazıları: Keşif Yılları:Kreş ve Anaokulu Dönemi, Hoş Geldin:İlk İki Yaşın Sırları ve Anne Baba Sihri İyi Ebeveyn Olmaya Yedi Adım. Oslo’da psikolog ve terapist olarak çalışan Hedvig Montgomery Norveç’in en önemli isimlerinden biridir. Uluslararası bir kuruluş olan Famlab’de ebeveynlerin eğitimine destek vermek için seminer verir. Ebeveynlerin yanı sıra öğretmenlere de çocuk bakımı ve eğitimi üzerine eğitim veren psikolog, gelecek nesillerin daha sağlıklı bireyler olmaları için elinden geleni yapar.

Domingo Yayınevi Anne Baba Sihri Kitabını Kimler Almalıdır?h3>

Domingo Yayınevi Anne Baba Sihri Kitabı’nı başta anne baba olan herkes ve öğretmenlerin okuması tavsiye edilir. Çocuklar gün içinde anne babalarının yanı sıra öğretmenleriyle de çok fazla vakit geçirir. Bu nedenle bu eseri özellikle anne-baba ve öğretmenler için faydalı olabilir. Eseri satın almadan önce Trendyol’dan Domingo Yayınevi Anne Baba Sihri İyi Ebeveyn Olmaya Yedi Adım yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ailelerin gelişiminde büyük etkisi olan bu eserin ne kadar faydalı olduğunu yorumlarda görebilirsiniz. Saygılı, özgüvenli, uyumlu, aidiyet duygusu olan ve bağımsız bireyler yetiştirmek için Domingo Yayınevi’nden çıkan Anne Baba Sihri İyi Ebeveyn Olmaya Yedi Adım kitabını trendyol.com’dan alabilirsiniz. Trendyol’dan güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Alışveriş dostu platform kart bilgileriniz başta olmak üzere tüm kişisel bilgilerinizi uçtan uca şifreler ve üçüncü kişiler ile paylaşmaz. Ürünü satın alıp onay maili geldikten bir süre sonra siparişiniz kargoya verilir. Dilerseniz kargonuzu Trendyol’un sitesinden veya uygulamasından takip edebilirsiniz. Ürününüz elinize ulaştıktan sonra herhangi bir hasar tespit ederseniz değişim ve iade seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.