Domestos Hijyenik Köpük Mutfak Okyanus Ferahlığı 450 ml

109 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domestos Hijyenik Köpük Mutfak Okyanus Ferahlığı 450 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: -Ushop Satıcı Ünvanı: PELİN YILDIZ ŞENER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9640348402
    Bu ürün -Ushop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Domestos Hijyenik Köpük Mutfak Okyanus Ferahlığı (450 ml)

Mutfak temizliği, pek çok kullanıcının en büyük titizliği gösterdiği alan olabilir. Mutfak hijyeninin doğru ürünlerle gerçekleştirilmesi de sağlık bakımından büyük bir önem arz eder. Domestos hijyenik köpük mutfak spreyi, mutfak hijyeni için güçlü bir temizleyici ve ferahlatıcı hoş koku sağlar. Ürün, mutfakta bulunan her türlü yüzeyde derinlemesine temizlik sağlar ve bakteri ve mikropların yayılmasını önlemeye yardımcı olur.

 
  • Mutfak hijyeni
  • Güçlü
  • Hoş koku

Domestos 450 ml Hijyenik Köpük Mutfak Okyanus Ferahlığı Özellikleri

Domestos 450 ml Hijyenik Köpük Mutfak Okyanus Ferahlığı Özellikleri

Mutfakta kullanılan pek çok temizlik ürünü ve aracı vardır. Kullanıcıların severek kullanmakta olduğu ürünlerin başında Domestos hijyenik köpük gelir. Hijyenik köpük Domestos kalitesiyle üretilmiş bir temizlik ürünü olup mutfak temizliği için oldukça kullanışlı ve etkili bir üründür. Bu temizleyici, okyanus ferahlığı kokusuyla evinizde taze bir his bırakır. Bu köpük temizleyici; sert su birikintileri, yemek kalıntıları ve diğer lekelerin neden olduğu kirleri kolayca çözer ve temizler. Ayrıca bakteri ve mikropların oluşumunu önleyen özel bir formülasyona sahiptir. Böylece mutfak yüzeylerinde hijyenik bir temizlik sağlar. Evlerdeki mutfak yüzeylerinin, lavabolarının ve tezgahlarının hijyenik bir şekilde temizlenmesini sağlayan özel bir formüle sahiptir. Özel formülasyonu sayesinde mutfak yüzeylerindeki lekeleri ve kirleri kolayca çözer ve bakteri ve mikropların oluşumunu önler. Harika okyanus ferahlığı kokusuyla evinize taze bir his bırakır. Domestos hijyenik köpüğün kullanımı da son derece kolay olup sonuçları oldukça tatmin edicidir.

 

Domestos 450 ml Hijyenik Köpük Mutfak Okyanus Ferahlığı Yorumları

Domestos 450 ml Hijyenik Köpük Mutfak Okyanus Ferahlığı Yorumları

Mutfaklar, evlerin en yoğun kullanılan ve en kolay kirlenen alanlarından biridir. Özellikle yemek hazırlama sırasında sık sık kullanılan tezgâhlar, ocaklar ve lavabolar, gıda kalıntıları, yağ lekeleri ve diğer kirlerle kolayca kirlenir. Bu kirler, mikropların ve bakterilerin yayılmasına ve sağlığın tehlikeye girmesine neden olabilir. Domestos hijyenik köpük mutfak okyanus ferahlığı 450 ml evlerimizdeki hijyen sorununu çözmek için tasarlanmıştır. Ürün, özel formülü sayesinde yüzeylerdeki kirleticileri etkili bir şekilde temizleyerek dezenfektasyonu başlatır. Ayrıca hoş bir okyanus ferahlığı kokusu bırakarak mutfaklarımızda taze ve temiz bir hava oluşturur. Güçlü formülü sayesinde evinizdeki mutfak hijyeni için etkili bir çözümdür. Ürün, yüzeylerin temizliği ve dezenfekte edilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Mutfakta en sık kullanılan alanlarda bile etkili bir temizlik sağlar. Bu ürün, mutfak hijyeninde güvenilir bir çözüm arayanların seçimidir. Domestos hijyenik köpük evinizdeki mutfak temizliği konusunda size yardımcı olabilir ve hijyenik bir ortam sağlayarak sağlığınızı koruyabilir.

 

Domestos 450 ml Hijyenik Köpük Mutfak Okyanus Ferahlığı Fiyatı

Domestos 450 ml Hijyenik Köpük Mutfak Okyanus Ferahlığı Fiyatı

Domestos hijyenik köpük, evinizin hijyenik ve temiz kalmasına yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiş etkili bir temizleyicidir. Bu köpük, mutfak tezgâhlarını, lavaboları, ocakların, fırınları ve diğer yüzeyleri kusursuz bir şekilde temizlemek için tasarlanmıştır. Domestos'un güçlü formülü, en zorlu lekeleri bile kolayca çıkarır ve aynı zamanda hijyen sağlar. Domestos hijyenik köpük, ferahlatıcı bir okyanus kokusuyla doludur. Bu nedenle mutfakta temizlik yaparken ferah ve hoş bir koku hissi sağlar. Ayrıca Domestos'un hijyenik özellikleri sayesinde evinizdeki zararlı bakterileri ve mikropları öldürür. 450 ml'lik kullanışlı şişesi, kullanımı kolay ve pratik bir tasarıma sahiptir. Etkili formülü, ferahlatıcı kokusu ve hijyenik özellikleriyle evinizin hijyenik ve temiz kalmasına yardımcı olur. Sizler de Trendyol’dan Domestos hijyenik köpük mutfak okyanus ferahlığı 450 ml fiyat ve detaylarını öğrenebilir, Domestos hijyenik köpük mutfak okyanus ferahlığı 450 ml yorum ve değerlendirmeleri kısmından fikir edinebilir ve dilerseniz ürünü sepete ekleyerek satın alabilirsiniz.