Domestos Hijyenik Köpük Banyo 450 Ml + Hijyenik Köpük Mutfak 450 Ml

179,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domestos Hijyenik Köpük Banyo 450 Ml + Hijyenik Köpük Mutfak 450 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kazançlı Marketim Satıcı Ünvanı: FATİH KASAP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6272531051200015 Vergi Kimlik Numarası: 5270306249
    Bu ürün Kazançlı Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Domestos Hijyenik Köpük Banyo 450 ml + Domestos Hijyenik Köpük Mutfak 450 ml
Geri Bildirim Ver

Domestos Hijyenik Köpük Banyo 450 ml + Hijyenik Köpük Mutfak 450 ml

Ev temizliği içerisinde mutfak ve banyo oldukça önemli bir yere sahiptir. Mutfak ve banyo yeteri kadar temizlenmediği takdirde bakteriler evin her yerine yayılabilir. Bu durumu önlemek için ise kaliteli temizlik malzemesi seçilmesi oldukça önemlidir. Domestos hijyenik köpük mutfak ürünü ile bu alanda ideal bir temizlik sağlayabilirsiniz. Domestos hijyenik köpük banyo seçeneği ise banyolarda derinlemesine bir temizlik sunar. Domestos hijyenik köpük ürünleri yüzeylerde mikrop, bakteri, virüs gibi zararlı maddelerin birikmesini önler. Bu sayede sağlığınızı koruma altına alır. Sprey şeklinde olan bu ürünler temizleme işlemini hızlı ve pratik yapmanıza imkan tanır. Ürünleri istediğiniz yüzeye püskürtmeniz yeterlidir. Mutfak ve banyodaki yüzeyleri parlak bir görünüme kavuşturan bu ürünleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Zahmetsiz ve pratik kullanım
  • Uzun süreli parlaklık etkisi
  • Kusursuz hijyenik alan

Domestos Hijyenik Köpük ile Kusursuz Temizlik

Domestos Hijyenik Köpük ile Kusursuz Temizlik

Domestos hijyenik köpük 450 ml temizlik ürününü kullandığınızda mutfak ve banyonuzu kusursuz bir görünüme kavuşturma imkanı yakalayabilirsiniz. Domestos hijyenik köpük banyo 450 ml + hijyenik köpük mutfak 450 ml içerisinde bulunan özel formüller sayesinde oldukça etkili sonuçlar ortaya çıkarır. Tek bir temizlik ile uzun süreli hijyenik kullanım elde etme imkanı sunar. Ürünlerin etkili formülleri sayesinde fayans, seramik ve mermer gibi yüzeylerin üstündeki kirleri temizlemek oldukça kolay bir hale gelir. Sprey şeklinde tasarlanan ürünler, müşterilere kullanım avantajı sağlar. Spreyin temizlenen yüzeye iyi etki etmesi sayesinde yüzeylerde biriken kirlerin de ortadan kaldırılması oldukça basitleşir. Domestos hijyenik köpük banyo 450 ml + hijyenik köpük mutfak 450 ml kullananlar yüzeylerde yer alan kirli görünümleri ortadan kaldırarak hijyenik bir görünüm elde edebilir.

Domestos Hijyenik Köpük Avantajları

Domestos Hijyenik Köpük Avantajları

Mutfak ve banyo gündelik hayatta yoğun olarak kullanılan mekanlardır. Sık kullanım sebebiyle mutfak ve banyo yüzeylerinin kirlenme olasılığı da bir o kadar fazladır. Domestos hijyenik köpük kullananlar, mutfak ve banyolarında sürekli hijyen sağlayabilir. Bu ürün kurumuş lekeleri, yağ izlerini kolayca söküp atarak size pratik bir kullanım avantajı sunar. Domestos hijyenik köpük banyo kullananlar tarafından parlatıcı etki verme özelliği sayesinde de ürün oldukça beğeni toplar. Domestos hijyenik köpük mevcut lekeleri ortadan kaldırır ve zararlı bakterilerden kurtulmanızı sağlar. Ayrıca yüzeyleri ışıltılı bir görünüme kavuşturmaya da yardımcı olur. Domestos hijyenik köpük içerisinde bulunan etkili formüller sayesinde temizlik kalitenizi yükseltebilirsiniz. Domestos hijyenik köpük yorum kısmını inceleyerek ürünü kullanan müşteriler tarafından yapılan tüm değerlendirmelere ulaşabilirsiniz. Gerçek müşterilerin deneyimleri sayesinde ürünün kullanım detaylarını da öğrenebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Domestos Hijyenik Köpük

Uygun Fiyatlı Domestos Hijyenik Köpük

Sık kullanılan temizlik ürünlerinin başında mutfak ve banyo temizleyicileri gelir. Domestos hijyenik köpük mutfak ve banyo temizleyici set halinde satışa sunulur. Bu ürün sayesinde mutfak ve banyonuzdaki kirli alanları tek seferde kusursuz bir hijyene kavuşturabilirsiniz. Hem banyonuzdaki hem de mutfağınızdaki fayans, mermer gibi yerlerde kullanabileceğiniz bu ürünü Domestos hijyenik köpük banyo 450 ml + hijyenik köpük mutfak 450 ml yorumları kısmındaki değerlendirmeleri inceleyerek satın alabilirsiniz. Domestos hijyenik köpük fiyat seçeneği geniş bir kitleye hitap eder. Ayrıca ürünün set halinde olması da avantajlı fiyatları beraberinde getirir. Domestos hijyenik köpük banyo 450 ml + hijyenik köpük mutfak 450 ml fiyatları son derece uygundur. Banyo ve mutfaktaki tüm yüzeyleri ışıltılı ve hijyenik bir görünüme kavuşturacak olan Domestos hijyenik köpüğü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Trendyol sayesinde hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.