Domestos Dağ Esintisi 5 L

193,75 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domestos Dağ Esintisi 5 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekstremarkt Satıcı Ünvanı: TAŞ GIDA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0825024372000014 Vergi Kimlik Numarası: 8250243720
    Bu ürün Ekstremarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • domestos dağ esintisi 5 l
Geri Bildirim Ver

Domestos Dağ Esintisi 5 L

Rutin ev temizliklerinde yüksek hijyen sağlamak amacıyla çamaşır suyu sıklıkla kullanılır. Domestos dağ esintisi çamaşır suyu 5 l giysileri temizlemek, inatçı lekeleri çıkarmak, banyo, mutfak ve tuvalet hijyenini sağlamak gibi nedenlerle tercih edilir. Ürün, yüksek mikrop öldürme gücü ve kireç oluşumunu önleyen formülü sayesinde zemin, banyo seramikleri, mutfak, tuvalet gibi birçok alanda maksimum hijyen sağlamaya yardımcı olur. Uzun süreli koruma ve maksimum hijyen sağlayan ürün, sizin ve ailenizin sağlığını etkili bir şekilde korur. Düzenli aralıklarla kullanarak yüksek verim alabileceğiniz Domestos dağ esintisi 5 lt ile kullandığınız yüzeylerde parlaklık, temizlik ve hijyen sağlar. Ayrıca hoş kokusu ile de ferahlatır. Siz de hijyeniniz için etkili ve hoş kokulu bir ürün arıyorsanız bu ürün size göre olabilir.

  • Maksimum hijyen
  • Ferahlatıcı koku
  • Uzun süreli koruma

Maksimum Hijyen İçin Domestos Dağ Esintisi 5 L

Maksimum Hijyen İçin Domestos Dağ Esintisi 5 L

Ürün, yoğun kıvamlı formülü ile kireci 3 kata kadar uzun süre önler, suyun altında bile tutunarak lekeleri çıkarır. Uygulandığı bölgedeki mikrop ve bakteri gibi canlı türlerini öldürür. Ürünü, direkt yüzeylere uygulayabileceğiniz gibi banyo, küvet, lavabo, yer temizleyici olarak veya leke çıkarıcı olarak da kullanabilirsiniz. Kuvvetli bir dezenfektan olan Domestos dağ esintisi 5 l satın alarak yaşam alanınızda maksimum hijyen sağlayabilir, sağlığınızı etkili bir şekilde koruyabilirsiniz. Ürün, doğrudan kullanımda gerekli yüzeye uygulandıktan 5 dakika sonra durulanarak uygulanır. Yer veya geniş yüzeylerin temizliğinde kullanmak için 5 litre suya 180 ml Domestos dağ esintisi ekleyerek maksimum hijyen sağlayabilirsiniz. Parlak yüzeylere, temiz çamaşırlara, günlük kullanımın yoğun olduğu alanlarda detaylı ve derin bir temizlik sağlamak istiyorsanız ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Ürünü düzenli kullanarak maksimum etki görebilirsiniz.

Ferahlıtıcı Kokulu Domestos Dağ Esintisi 5 L yorumları

Ferahlıtıcı Kokulu Domestos Dağ Esintisi 5 L yorumları

Hayatınızın birçok alanında ihtiyaç duyduğunuz uzun süreli koruma ve maksimum hijyene bu ürün ile ulaşabilirsiniz. Markanın temizlik ürünleri konusunda kalitesini tescilleyen Domestos dağ esintisi 5 l yorumları da olumlu yöndedir. Ürün, bakteri ve mikropları öldürmek, hijyen sağlamak için özel olarak tasarlanmış formülü ile beğeni toplar. Ayrıca ürünün boyutu da uzun süre kullanıma elverişlidir. Farklı yüzeylerde kullanılabilme özelliği ile de pratik bir hijyen ürünüdür. Ürün içeriğinde yer alan klor sayesinde temas ettiği ortamlardaki mikropların protein yapısını bozarak yok eder ve bu sayede etkili koruma sağlar. Ürün, uyguladığınız alanları temizleyerek maksimum hijyen sağlar. Zengin formülasyonu sayesinde temiz bir yüzey oluşturarak uzun süre koruma sağlayan ürünü; banyo, lavabo, klozet gibi yüksek hijyenin önemli olduğu alanlarda rahatça kullanarak temizlik rutininizin bir parçası haline getirebilirsiniz.

Avantajlı Domestos Dağ Esintisi 5 L Fiyatı

Avantajlı Domestos Dağ Esintisi 5 L Fiyatı

Pratik ve kullanışlı Domestos dağ esintisi 5 l kullananlar tarafından da ürün kalitesi, uzun süre koruma sağlaması ve hoş kokusu gibi nedenlerle tavsiye edilir. Farklı yüzeylerde ve farklı şekillerde uygulanarak maksimum hijyen sağlayan ürün ev temizliğiniz için uygun ürün olabilir. Ürün, zengin formülasyonu ile kullandığınız alanda maksimum hijyen sağlamanıza yardımcı olur. Ayrıca ferahlatıcı ve temiz bir koku bırakarak sizi ve sevdiklerinizi mutlu eder. Hem maksimum hijyene ulaşabilir hem de ürünün ferahlatıcı hoş kokusundan etkilenebilirsiniz. Aileniz ve sizin sağlığınız için özenle tasarlanan ürün, etkileyici kokusu ve kaliteli içeriği ile kaçırılmaz bir alım fırsatı oluşturur. Hoş kokulu Domestos dağ esintisi 5 l fiyatı, müşteri yorumları ve detaylı kullanıma dair bilgiye Trendyol’dan ulaşabilir, indirim ve fırsatlardan yararlanarak ürünü güvenle satın alabilirsiniz.