Domestos Çamaşır Suyu 3,5 Kg Dağ Esintisi 4 Adet

455 TL
(113,75 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
250 TL Üzeri Sepette %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
465 TL455 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
480 TL470 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
530,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domestos Çamaşır Suyu 3,5 Kg Dağ Esintisi 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marko Süpermarket Satıcı Ünvanı: MARKO SÜPERMARKET GIDA İNŞAAT PETROL VE PETROL ÜRÜNLERİ TARIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612060531900014 Vergi Kimlik Numarası: 6120605319
    Bu ürün Marko Süpermarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Domestos Çamaşır Suyu Çam Ferahlığı 3240 ml
  • Toplamda 3500 gr lık üründen 4 adet gönderilecektir. (1 koli)
  • Kireç oluşumunu önler maksimum hijyen ve parlaklık sağlar.
  • Kirece karşı aktif moleküller içeren formülü ile suyun altında bile tutunarak lekeleri çıkarıp kireç oluşumunu 3 kata kadar daha uzun süre engeller.
Geri Bildirim Ver

Domestos Çamaşır Suyu 3,5 kg Dağ Esintisi 4 Adet

Domestos marka ürünler, yüzeylerin derin temizliği için birebirdir. Beyaz çamaşırların üzerindeki kir ve yağ lekelerini çıkarır. Uygun boyut avantajıyla uzun süre kullanım imkanı sunar. Dağ esintisi kokusu ile yüzeylerin üzerinde hoş koku bırakır. Domestos çamaşır suyu 3.5 kg ağırlığa sahiptir. Ürün, yoğun kireç kalıntılarının temizlenmesini sağlar. Ultra kıvama sahip bir çamaşır suyudur. Domestos marka ürün, yüzeylere dökülerek ekstra koruma kalkanı yaratır. Tuvalet, mutfak, banyo, fayans ve mermer gibi yüzeylerde rahatlıkla kullanılır. Domestos marka çamaşır suyu, mikropların ortadan kalkmasını sağlar. Evinizde ultra temizlik hissi yaratır. Seramik zeminlerde yer alan kiri tamamen ortadan kaldırır. Bulaşıklarınızı da ürün yardımıyla temizleyebilirsiniz. Dilerseniz süngerin üzerine dökerek parlatma işlemi yapabilirsiniz. Domestos marka bu ürünü evinizin temizliği için satın alabilirsiniz.

  • 3.5 kg hacim
  • Ekstra hijyen
  • Uzun süre koruma

Domestos Çamaşır Suyu 3.5 Kg Özellikleri

Domestos Çamaşır Suyu 3.5 Kg Özellikleri

Domestos marka çamaşır suyu, klozet ve lavabo temizliğinde doğrudan kullanılır. Herhangi bir süngerle ovma işlemi yapmanıza gerek kalmaz. Mutfağınızdaki kesme tahtasının temizliğinde de kullanabilirsiniz. Yüzey temizleyiciyi kovanın içine sulandırarak dökebilirsiniz. Bu sayede geniş alanların temizliğinde kullanabilirsiniz. Fayansların arasında biriken beyaz ve açık gri renkteki kireçlerin temizlenmesi için ürün 15 dakika bu bölgenin üzerinde bekletilir. Ardından sert bir fırça yardımıyla temizleme işlemi yapılır. Domestos çamaşır suyu 3.5 kg dağ esintisi 4 adet avantajıyla müşteriye sunulur. Bir kere aldıktan sonra uzun süre kullanılır. Temizlik bezleri ve süngerleri temizlemek için de kullanılır. Bir kovanın içine biraz su ekledikten sonra bir miktar çamaşır suyu eklenir. Ardından bezler bu karışımın içinde bekletilir. Mikroplardan arındırılmış temizlik elde edilir. Ferah kokulu bu çamaşır suyunu sevdiklerinize ve kendinize armağan edebilirsiniz.

Domestos Çamaşır Suyu 3,5 Kg Dağ Esintisi 4 Adet Fiyatları

Domestos Çamaşır Suyu 3,5 Kg Dağ Esintisi 4 Adet Fiyatları

Domestos çamaşır suyu 3.5 kg dağ esintisi 4 adet fiyatları ürünün her türlü özelliği göz önünde bulundurularak belirlenir. Uygun fiyat fırsatlarıyla yüksek temizlik performansı sunar. Tuvaletlerinizin temizliğinde kullanabilirsiniz. Sifon çektikten sonra dahi yüzeye tutunarak ferah kokusunu korur. Ürün, kireç oluşumunu engeller. Ürün su ile durulanmalıdır. Ürünü kullandıktan sonra eller yıkanır. Konsantre formüle sahip olan ürün, uzun süreler rahatlıkla kullanılır. Modelin kapağı kaliteli malzemeden üretildiğinden dolayı dökülme ve sızıntı yapmaz. Domestos çamaşır suyu 3.5 kg dağ esintisi 4 adet kullananlar ürünün sunduğu tüm imkanlarından faydalanırlar. 4 adet 3.5 kg ürün uzun süre boyunca bitmeden kullanılır. Ürünün tek bir damlası mikropların temizlenmesinde etkilidir. Kalın yağ lekelerinin temizlenmesini sağlar. Leke oluşumunu önler. Domestos marka çamaşır suyuna uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.

Domestos Çamaşır Suyu 3.5 Kg Dağ Esintisi 4 Adet Yorumları

Domestos Çamaşır Suyu 3.5 Kg Dağ Esintisi 4 Adet Yorumları

Ürünü, dilerseniz püskürtmeli şişeye koyarak kullanabilirsiniz. Hem daha rahat taşıma hem de kirli yüzeye direkt uygulama fırsatı sunar. Yeşil renk tonuna sahip modeliyle dikkat çeker. Ambalajı kalın ve sağlam plastik malzemeden üretilir. Ürün temizlenen yüzey üzerinde hoş koku bırakarak mikropları öldürür. Düzenli olarak kullanımla, sizin ve ailenizin mikroplara karşı korunmanıza yardımcı olur. Ürünün içeriğinde kirece karşı geliştirilen aktif moleküller bulunur. Klozet kenarlarına dökerek gece boyunca bekletilir. Lavabo içine dökerek köpürmesi sağlanır. Ardından da bol suyla yıkanır. Domestos çamaşır suyu 3.5 kg dağ esintisi 4 adet yorumları ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşılmasını sağlar. Ürünü çamaşırlarınızı beyazlatmak için de kullanabilirsiniz. Ürünü beyaz kıyafetleri yıkarken, çamaşır makinesinin ön yıkama gözüne dökerek kullanabilirsiniz. Domestos marka çamaşır suyunu, Trendyol avantajlarıyla satın alabilirsiniz.