Domestos 2 Adet Pratik Yüzey Spreyi 200 Ml

549,90 TL
(274,95 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domestos 2 Adet Pratik Yüzey Spreyi 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAŞARAVM Satıcı Ünvanı: TAŞAR ALIŞ VERİŞ MERKEZİ TEKSTİL GIDA KUYUMCULUK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0826051295700016 Vergi Kimlik Numarası: 8260512957
    Bu ürün TAŞARAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 Adet Domestos Pratik Yüzey Spreyi 200 ML
Geri Bildirim Ver

Domestos 2 Adet Pratik Yüzey Spreyi 200 ml

İnsanlar gün içinde birçok farklı yüzeye dokunur. Herkesin temas ettiği ortak yüzeyler, birçok bakteri ve virüse ev sahipliği yapabilir. Kendinizi ve sevdiklerinizi bu ihtimalden korumak için Domestos pratik yüzey spreyi 200 ml ürününü deneyebilirsiniz. 80° alkol içermesi sayesinde bu ürünü gün içinde temas ettiğiniz tüm yüzeylere gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz. Çamaşır suyu içermeyen formülüyle Domestos yüzey spreyi 200 ml, yüzeylerde lekelenme ya da insanlarda alerjik reaksiyon gibi problemlere yol açmaz. Kapı kolu, kumanda, çöp kutusu ya da herhangi bir tutacağa sahip eşyalara pratik bir şekilde uygulanabilir. Tüm yüzeylere uygulanabilen alkol bazlı içeriğiyle etkili temizlik sağlar. İş hayatınızda kullandığınız asansörlerin düğmelerine ürünü uygulayarak bakteri ve virüslerden korunduğunuzdan emin olabilirsiniz.

  • Maksimum hijyen
  • 80° alkol içeriği
  • Pratik ve etkili temizlik

Domestos Yüzey Spreyi ile Tüm Yüzeylerde Maksimum Hijyen

Domestos Yüzey Spreyi ile Tüm Yüzeylerde Maksimum Hijyen

Son yıllarda birçok kişi online alışveriş yapmayı tercih eder. Sık sık yapılan online alışverişlerle evinize kadar gelen paketlerin yüzeyleri dikkatli bir şekilde temizlenmelidir. Aksi takdirde birçok farklı kişiye temas eden kargoların evinizde yaşayan bireylere fark etmeden bir hastalık taşıma ihtimali vardır. Domestos 2 adet pratik yüzey spreyi 200 ml ürününü satın alarak bu ihtimali ortadan kaldırabilirsiniz. Ürünü pratik bir şekilde 20 cm uzaklıktan 5 saniye püskürterek eşyaların yüzeylerini kirden arındırabilirsiniz. Bu sayede çocuklarınızın ve yakınlarınızın sağlığından emin olabilirsiniz. Domestos 2 adet pratik yüzey spreyi 200 ml yorumları, ürünün uygulama sonrasında rahatsız edici bir his bırakmayan formülü sayesinde oldukça olumludur. Ürün, aynı zamanda durulama gerektirmeyen bir uygulama sağlar. Siz de etkili temizlik için Domestos pratik yüzey spreyine bir şans verebilirsiniz.

Pratik ve Etkili Domestos Yüzey Spreyi Müşteri Yorumları

Pratik ve Etkili Domestos Yüzey Spreyi Müşteri Yorumları

Rahatlıkla tüm eşyalarınızın üzerine doğrudan uygulama yapabileceğiniz Domestos 2 adet pratik yüzey spreyi 200 ml kullananların beğenisini toplayan bir performans gösterir. Alkol formüllü olması sebebiyle tuvalet gibi kirlenmeye meyilli ortamlarda etkili bir temizlik sağlar. Domestos, maksimum hijyen sağlaması sebebiyle birçok evde farklı amaçlarla yer alan bir markadır. Markanın ürettiği 80° alkol içerikli hijyen spreyi, Domestos temizliğini her yere yanında taşımak isteyen müşterilerin tercihidir. Özellikle sık temas edilen yüzeylere dokunduktan sonra anında elini yıkama ihtiyacı hisseden müşterilere, o yüzeyleri anında temizleme şansı sunar. Ürünün iki adet set halinde satılması, yoğun temizliği sürdürmek isteyen müşterilerin beğenisini toplayan bir başka avantajdır. Çantanıza sığacak 200 ml şişe tasarımı sayesinde ürünü dilediğiniz her yere yanınızda taşıyarak gün boyu hijyen sağlayabilirsiniz.

Virüslere Son Veren Domestos Pratik Yüzey Spreyi Fiyatı

Virüslere Son Veren Domestos Pratik Yüzey Spreyi Fiyatı

200 ml ambalajı sayesinde çocuklu ailelerin çantalarında yerini alan yüzey spreyi, birçok farklı kullanım amacına hitap eder. Okulda, iş yerinde ya da bir kafede zaman geçirirken elinizin değdiği her yeri kolaylıkla temizlemenizi sağlayan bu ürün, ikili set halinde satılmasıyla avantaj sağlar. Bu sebeple Domestos pratik yüzey spreyi fiyatı, sağladığı etkili temizlikle kıyaslandığında oldukça avantajlıdır. Ürünü kendinize ve sevdiklerinize satın alarak salgın hastalıkların ve biriken tozların yaygınlaştığı kış aylarını sağlıkla geçirebilirsiniz. Domestos yüzey spreyi, dokunduğunuz her yerin hijyeninden emin olmanızı sağlayarak elinizi yıkama imkanı bulunmayan yerlerde dahi gönül rahatlığıyla hareket etmenize yardımcı olur. Siz de Trendyol aracılığıyla Domestos 2 adet pratik yüzey spreyi 200 ml fiyatlarına göz atabilir, ürünü satın alarak hijyenik ve pratik bir temizlik deneyimi yaşayabilirsiniz.