Dolu Yağ Sıçratmaz Kapak Kızartma Tel Süzgeç

86,61 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
94,90 TL
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dolu Yağ Sıçratmaz Kapak Kızartma Tel Süzgeç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYNUR MUTFAK Satıcı Ünvanı: AYNUR DAĞITIM ZÜCCACİYE PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123111580900001 Vergi Kimlik Numarası: 1231115809
    Bu ürün AYNUR MUTFAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağ sıçratmaz kapak sayesinde etrafa yağ sıçramasına son! pratik bir üründür. tavanızın , tencerenizin üzerine kolayca oturur. işin sırrı kapağın üzerine işlenmiş minik karelerde gizlidir. Bu tel örgü yapısı sayesinde kızartmanız hava alırken yağların etrafa ve üzerinize sıçramasını engeller! mutfağınızın temiz kalmasını, üstünüzüm kirlenmemesini sağlar. sevdiğiniz kızartma yemeklerini daha fazla yapabilir zahmet çekmezsiniz. 29 cm ve daha küçük tava ve tencerelerde kullanıma uygundur. özel kolu sayesinde pratik kullanım imkanı sağlar. elde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Dolu Yağ Sıçratmaz Kapak Kızartma Tel Süzgeç

Kızartma ve soteleme usulleriyle yapılan lezzetli yiyecekler, sofraların vazgeçilmezidir. Sebzeler, hamur işleri, et yemekleri, tatlılar gibi pek çok yiyeceği yağda pişirerek tüketmek keyif verir. Bu yemekleri hazırlarken etrafa yağ sıçraması istenmez. Dolu yağ sıçratmaz kapak kızartma tel süzgeç NG788 böyle durumlar için pratik bir çözüm sunar. Farklı boylardaki tencere ve tavalarla kullanılabilen yağ sıçratmaz tel ile mutfağınız kirlenmeden kızartmalar yapabilirsiniz. Hafif bir malzeme olduğu için kolayca kullanılabilen ürün, hızlıca elde yıkanabilir. Kızartma yağ sıçratmaz teli yemek hazırladığınız ortamın kirlenmesini engellediği gibi sizin de üzerinize kızgın yağ gelmemesi için önlem sağlar. Yemeklerinizi pişirirken hem etraf kirlenecek endişesi taşımaz hem de kendinizi güvende hissedersiniz. Böylece kendiniz, aileniz ve misafirleriniz için sevdiğiniz kızartma yemeklerini rahatça hazırlayabilirsiniz.

  • Tel örgü
  • Hafif tasarım
  • Elde yıkanma

Dolu Yağ Sıçratmaz Kapak Kızartma Tel Süzgeç Özellikleri

Dolu Yağ Sıçratmaz Kapak Kızartma Tel Süzgeç Özellikleri

Hamur, sebze, köfte gibi yiyecekleri kızartırken ya da sotelerken gıdaların çıtır çıtır bir kıvam olması ve içine fazla yağ çekmemesi için hava alması önemlidir. Bu sebeple uygun materyallerle üretilen kapakların kullanılması gerekir. Dolu yağ sıçratmaz kapak kızartma tel süzgeç minik kareler şeklindeki tel örgüsü sayesinde hava geçirgenliği sağlar. Bu boşluklar yağın etrafa sıçramasını engeller. Böylece ocağınız, tezgahınız ve etraftaki diğer eşyalar kirlenmeden rahatça kızartma yapabilirsiniz. 29 cm çapındaki ürün, bu boyutlarda tava ya da tencerenize uyum sağlar. Sağlam ve esnek telden örülen kızartma yağı süzgeci kullanımın ardından kolayca elde yıkanır ve hızlı kurur. Tutuşu rahat olan sapı ile hem elinizi sıcak yağdan uzak tutabilirsiniz hem de saklama için dolap içi ya da raflarınızdaki askıları kullanabilirsiniz.

Dolu Yağ Sıçratmaz Kapak Kızartma Tel Süzgeç Kullanımı

Dolu Yağ Sıçratmaz Kapak Kızartma Tel Süzgeç Kullanımı

Yağ sıçratmayan kapak kızartma, soteleme yapacağınız veya tavada çevireceğiniz malzemeleri hazırladıktan ve tavanız ya da tencenizdeki yağı kızdırdıktan sonra elinizin altında olmasını isteyeceğiniz pratik bir üründür. Yiyecekleri kızgın yağ dolu tavaya atarken yağın üzerinize, elinize sıçramaması için siper olarak kullanılabilir. Ürünü, pişirme işlemi süresince tencerenizin üzerinde tutabilirsiniz. Yemek pişirme süreciniz bittiğinde hızlıca elde yıkayabilir ve yeniden kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Kızartma süzgecinizin sapı elinizi yakmadan tutmanız için plastik kaplamalı ve yeterli uzunluktadır. Ayrıca kanca ve askı gibi malzemelerle dolap içine ya da raflara asılabilir, fazla yer kaplamaz. Dolu yağ sıçratmaz kapak kızartma tel süzgeç kullananlar ürünün pratikliği ve yanmayı önleyen sapları sebebi ile her evde bulunması gerektiğini düşünebilir. Yemek hazırlığınız sırasında size kolaylık sağlayacak bu ürünü kullanabilirsiniz.

Cazip Dolu Yağ Sıçratmaz Kapak Kızartma Tel Süzgeç Fiyatı

Cazip Dolu Yağ Sıçratmaz Kapak Kızartma Tel Süzgeç Fiyatı

Mutfakta çok vakit geçiren ve farklı yiyecekler hazırlamayı sevenler için kızartma teli vazgeçilmez bir üründür. Mutfağınızın ve üzerinizin temiz kalması için kullanabileceğiniz bu ürün size zahmet çıkarmaz. Dolu yağ sıçratmaz kapak kızartma tel süzgeç yorumları ile ürün hakkında istediğiniz bilgiye ve müşteri deneyimlerine erişebilirsiniz. Kızartma severlere sıklıkla tavsiye edilen ürün, yemeği pişirdikten sonra ocağı ve çevredeki tüm eşyaları temizlemekle uğraşmanızı engeller. Sadece yağ sıçratmayan tel süzgecinizi yıkarsınız. Pişirme işlemi sırasında üzerinize yağ damlamadan ya da kızartma parçaları sıçramadan rahatça kızartma yaparsınız. Dolu yağ sıçratmaz kapak kızartma tel süzgeç fiyatları ve ürüne dair diğer bilgileri Trendyol ayrıcalığı ile öğrenebilir, güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Dolu yağ sıçratmayan tel örgü süzgecinizi kolayca sipariş verebilir ve sevdikleriniz için lezzetli yemekler pişirmeye başlayabilirsiniz.