4
Kaydırak kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Dolu 2 Si Bir Arada Unicorn Büyük Su Kaydırağı 2502

1.890 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899,99 TL
650 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.979,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dolu 2 Si Bir Arada Unicorn Büyük Su Kaydırağı 2502

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tıfıl Toys Satıcı Ünvanı: FARK BURADA ELEKTRONİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385140249600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851402496
    Bu ürün Tıfıl Toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dolu Unicorn Büyük Su Kaydırağı 36 AY VE ÜZERİ ÇOCUKLAR İÇİN UYGUNDUR. -114 x 85 x 189 ÖLÇÜLERİNDEDİR, KAYDIRAK UZUNLUĞU İSE 150 cm’dir. -İÇ VE DIŞ MEKANLARDA KULLANILABİLİR. -KAYDIRAĞA SU BAĞLANTISI YAPILARAK AQUA ÖZELLİĞİ İLE OYUNU DAHA EĞLENCELİ HALE GETİRMEKTEDİR. -ÇOCUKLARIN MOTOR KASLARININ GELİŞMESİNE KATKISI VARDIR VE SOSYALLEŞMESİNİ SAĞLAR.KULLANIŞLI VE DAYANIKLIDIR.KUTU İÇERİSİNDEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Yükseklik 114 cm
  • Genişlik 180 cm
  • Derinlik 85 cm
  • Renk Pembe
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Dolu Unicorn Büyük Su Kaydırağı

Dolu unicorn büyük su kaydırağı, çocukların en sevdiği park aktivitesine her daim ulaşabilmelerini sağlar. İdeal ölçüleri sayesinde hem iç hem de dış mekanda kullanılabilir. Kaydırak bölümüne su bağlantısı yapılarak su parkı özellikli bir eğlence aracına dönüştürülebilir. Küçüklerin eğlenceli oyun süreci geçirmeleri için özenle tasarlanmıştır.

  • 36 ay ve üzeri çocuklar için uygundur.
  • Dolu unicorn kaydırak, ev içerisinde veya bahçe ortamında kullanılabilir.
  • Ürün 114 x 85 x 189 cm ölçülerindedir.

Dolu unicorn büyük su kaydırağı 2502, küçüklerin motor-kas becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Fiziksel gelişimlerini eğlenceli bir şekilde yapmalarına imkân tanır. Çocukların arkadaşları ile birlikte hareketli ve renkli zaman geçirmelerine ortam hazırlar. Bu sayede küçüklerin sosyalleşmelerine yardımcı olur. Özellikle yaz aylarında küçüklerin bahçe ortamında eğlenceli bir şekilde serinlemelerini sağlar.

Dolu Unicorn Büyük Su Kaydırağı Özellikleri Nelerdir?

Dolu Unicorn Büyük Su Kaydırağı Özellikleri Nelerdir?

Dolu unicorn büyük su kaydırağı, hem ev gibi kapalı ortamlarda hem de bahçe ve apartman önü gibi dış alanlarda kullanılabilen bir üründür. Yüksek kaliteli ve sağlam malzemeden üretilir. Bu sayede deforme olmadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Ürünün merdiven uzunluğu 114 cm’dir. Bu bölüm, çocukların yorulmadan ve güvenli bir şekilde kaydırağın üst bölümüne çıkabilmeleri için özenle hazırlanmıştır. Kaydırak uzunluğu ise 189 cm’dir. Yaklaşık 2 metre olan, kayma eyleminin yapıldığı bölüm, küçüklerin rahatlıkla sığabileceği genişliğe sahiptir. Dolu unicorn büyük su kaydırağı, ev içerisinde bulunan oyun odasında kullanılabilir. Yüksekliği ve genişliği iç mekânda kullanılabilmesi için elverişli hâle getirilmiştir. Küçüklerin sıkılmadan oynayabilecekleri, enerjilerini doyasıya atabilecekleri bir bir aktivite imkânı sunar.

Dolu Unicorn Büyük Su Kaydırağı Kaç Yaş İçin Uygundur?

Dolu Unicorn Büyük Su Kaydırağı Özellikleri Nelerdir?

Dolu unicorn büyük su kaydırağı, 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur. 24 ay ve üzerinde olan, daha erken yürümeye başlamış küçükler de ebeveynleri gözetiminde bu ürünü kullanabilir. Bu oyuncak, park ortamında en çok sevilen aktivite aracını evinize kadar getirerek, çocuğunuzun dilediği zaman kaydırak ile oynamasına imkân tanır. Bu ürün ile ev ve bahçenizi mükemmel bir oyun alanına dönüştürebilirsiniz. Küçüklerin birlikte zaman geçirerek sosyalleşmesini de sağlayan su kaydırağı, benzersiz bir eğlence kaynağıdır. Dolu unicorn büyük su kaydırağı, ebeveynlerin çocukları ile birlikte verimli bir şekilde zaman geçirmeleri için de biçilmiş kaftandır. Çocuğunuzun tüm enerjisini güvenli ve eğlenceli bir şekilde vücudundan atmasına yardımcı olur. Su kaydırağı, küçüklerin uzun süreler boyunca sıkılmadan ve iştahla oynayabileceği bir üründür. Yaz aylarına eğlence katarak, geçirilen keyfi ikiye katlar.

Dolu Unicorn Büyük Su Kaydırağı Nerelerde Kullanılabilir?

Dolu Unicorn Büyük Su Kaydırağı Nerelerde Kullanılabilir?

Dolu unicorn büyük su kaydırağı, özenle tasarlanmış ölçüleri sayesinde hem iç hem de dış mekânda kullanılabilir. Ev ortamında, güvenli bir şekilde kullanılması için merdiven uzunluğu ideal boyutlarda üretilir. Su parkı özellikleri sayesinde bahçe gibi dış mekânlarda çok daha eğlenceli bir forma kavuşur. Ayrıca, ürünü özel havuzunuza uygun şekilde konumlandırmak suretiyle de kullanabilirsiniz. Barındırdığı özellikler ve sağlam oluşu sayesinde oldukça dikkat çekici olan Dolu unicorn büyük su kaydırağı yorum konusunda çoğunlukla tam puan alan ürünlerden biridir. Kullanıcı yorumları sipariş öncesi rehber niteliğindedir. Sipariş vermeden önce bu bölümü okuyarak ürün hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Dolu unicorn büyük su kaydırağı sipariş vermeniz için Trendyol’da sizleri bekliyor. Ayrıca, oyuncak kategorisindeki kampanyaları takip ederek bir sonraki alışverişinizin daha uygun olmasını sağlayabilirsiniz.