Dolu Nitro Jeep Akülü Araba 6V

6.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dolu Nitro Jeep Akülü Araba 6V

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eprom Teknoloji Satıcı Ünvanı: TUNCAY ELMA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3320246192
    Bu ürün Eprom Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nitro Jeep Akülü Araba 6V Dolu Nitro Jeep Akülü Araba 6V

Ürün Özellikleri

  • Güç 6 V
  • Model Tek Kişilik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dolu 6V Nitro Jeep Akülü Araba

Nitro 6 volt akülü araba açık ve kapalı alanlarda kullanıma uygun, kalitesiyle öne çıkan bir üründür. Ergonomik bir tasarıma ve keyifli bir kullanıma sahiptir. Çocukların severek oynadığı nitro akülü araba detaylı özellikleri olan bir oyuncaktır. Bu sayede çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine de katkı sağlar. Oyun saatlerini çok daha eğlenceli hâle getiren nitro akülü araba:

  • Güçlü ve uzun ömürlü bir aküye sahiptir. Bu sayede çocuklara özgürce hareket imkânı sağlar. Pratik bir şekilde şarj edilebilir.
  • Kaliteli ve sağlam bir oyuncaktır. Kısa sürede kullanım dışı kalmaz. Uzun ömürlü kullanımlar için ideal bir seçim olarak öne çıkar.
  • Gerçekçi tasarımı ile çocuklarınızın oyun saatlerini farklılaştırır. Araba kullanmaya dair ilk deneyimlerini elde etmelerine yardımcı olur.

Nitro Jeep Akülü Araba Genel Özellikleri Nelerdir?

Dolu 6V Nitro Jeep Akülü Araba

Nitro jeep akülü araba 3 yaş ve üzeri çocuklarınız için keyifli bir seçimdir. 35 kilograma kadar ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir. 6 volt gücündeki aküsü tam dolu olduğunda uzun süre kesintisiz kullanım sunar. Akünün şarj edilmesi için gereken adaptör kutu içerisinde yer alır. Parçalarının sökülebilir olması sayesinde nitro jeep akülü arabayı taşımak ve muhafaza etmek son derece pratiktir. Tek kişilik olarak tasarlanan Nitro akülü araba geniş ve konforlu bir koltuğa sahiptir. Keyifli ve rahat bir kullanım sunar. Dolu nitro jeep hareketli vites sistemi ile çocuklarınızın motor gelişimine katkıda bulunur. Saatte 3,5 kilometre hız yapabilir. Ayak gaz pedalından çekildiğinde devreye giren otomatik fren sistemi mevcuttur. Bu sayede güvenle kullanılabilir. Dikkat çekici bir renge ve görünüme sahiptir. Ön ve arka farları, emniyet kemeri, ayarlanabilir aynaları ve kornası ile nitro akülü araba çocuklarınıza gerçeğe yakın bir sürüş deneyimini sunar.

Nitro Jeep Akülü Araba Kaliteli Ve Dayanıklı mıdır?

Dolu 6V Nitro Jeep Akülü Araba

Nitro jeep akülü araba çocuklarınızın güvenli kullanımı için tasarlanan kaliteli bir üründür. Mekanik ve elektronik parçaları son derece dayanıklıdır. Yıpranmalara karşı yüksek direnç gösterir. Kullanıma bağlı olarak deforme olma ihtimali son derece düşüktür. Çocukların görece daha dikkatsiz ve sert oynamasından etkilenmez; parçaları zarar görmez. Güçlü aküsü doğru kullanıldığında uzun yıllar sorunsuz şekilde çalışır. Dolu nitro 6 volt akülü araba kauçuk çemberli tekerlekleri ile yüksek tutuş sağlar. Bu sayede ıslak zeminler dahil olmak her alanda kullanılabilir. Sürüş esnasında kaymaz. Güvenli bir kullanım sunar. Üstün malzeme kalitesi ile Nitro 6v akülü araba son derece dayanıklı bir oyuncaktır. Çocuklarınız için uzun süreli bir eğlence kaynağıdır.

Nitro Jeep Akülü Araba Uygun Fiyatlı mıdır?

Dolu 6V Nitro Jeep Akülü Araba

Nitro akülü araba çocuklarınızın keyifli zaman geçirmesine ve motor becerilerinin gelişmesine yönelik ekonomik bir seçimdir. Uzun süre kullanılabilir olması sayesinde fiyat performans açısından başarılı bir oyuncak olarak öne çıkar. Nitro jeep 6v akülü araba üstün teknik özellikleri ve uygun fiyatı ile çocuklarınızın farklı bir oyun deneyimi yaşamasına yardımcı olur. Nitro jeep 6v akülü araba yorumlarında ebeveynler üründen olan memnuniyetlerini sıkça belirtir. Tarzı ile çocukların beğenisini kazanan nitro akülü araba fiyatı ve kalitesiyle de ebeveynlerden çok sayıda olumlu geri dönüş alır. Alışverişi hesaplı, güvenli ve pratik bir hâle dönüştüren Trendyol aracılığı ile tüm bu yorumlara ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz an web sitesinden ya da mobil uygulamadan sadece birkaç tıklama ile alışveriş yapabilirsiniz.