Dolu Süper Kamyon 83cm 7011

846,99 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
650 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
845,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
846,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dolu Süper Kamyon 83cm 7011

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dolu Süper Kamyon 7011 36 ay ve üzeri çocuklar için uygundur. 35*31*83 cm ölçülerindedir. Dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 4 Yaş
  • Pil ile mi çalışır? Evet
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

Dolu Kamyon 83 cm

Oyuncak çeşitleri arasında geçmişten günümüze kadar popülerliğini hiç yitirmeden gelen kamyon ürünleri teknolojinin gelişmesiyle birlikte birbirinden farklı modellerde üretilir. Oyuncak kamyonlar çocukların oynamayı en çok sevdiği oyuncaklar arasında yer alır. Birçok oyuncak markası tarafından üretilen bu birbirinden farklı kamyon modelleri erkek çocukları için sıklıkla tercih edilen oyuncak modelleri arasında yerini alır. Çocuklar oyuncaklar ile vakitlerini keyifli ve verimli bir şekilde harcamış olurlar. Bu oyuncaklar gerçek kamyonların minyatür hali şeklinde olmasından dolayı çocukların ilgisini çeker. Dolu Oyuncak Kamyon 83 cm renkli yapısı ve açılabilir dampere sahip olması ile dikkatleri üzerine çeker. Sahip olduğu 83 cm boyu sayesinde de hem aileler hem de çocuklar tarafından tercih edilir.

  • El ve göz koordinasyonunu geliştirme
  • Dikkat çekici ve canlı renkler
  • Fonksiyonel açılabilir damper

Dikkat Çekici Renkleriyle Dolu Kamyon 83 cm Özellikleri

Dikkat Çekici Renkleriyle Dolu Kamyon 83 cm Özellikleri

Genellikle büyük boydaki oyuncak kamyon modelleri çocuklarda gelişmekte olan motor becerilerini tetikleyerek gelişimlerini olumlu yönde etkiler. 6 adet teker, açılabilir damper, mavi ve kırmızı canlı renklerin hakim olduğu Dolu - Kamyon 83 cm (7011), cinsiyet gözetmeksizin hem kız hem de erkek çocuklarının keyifle vakit geçirdikleri oyuncak olmasıyla ön plana çıkar. Açılabilir dampere sahip olması çocukların oyun sırasında keyif almalarını sağlar. Damperli kamyon modelleri bir şeyi rahatlıkla taşıması avantajına sahip olduklarından dolayı çocuklar tarafından sıklıkla tercih edilir. Böylece çocuklar bu ürün ile kum gibi şeyleri rahatlıkla taşıyabilir. Dolu Kamyon 83 cm küçük parçalar içermediğinden çocuklar için güvenli bir oyuncaktır. Aynı zamanda ürünün yapıldığı malzemeler de sağlık açısından hiçbir zararlı madde içermez. Bu durum ürünün aileler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilmesini sağlar.

Çocukların Keyifle Zaman Geçirecekleri Dolu Kamyon 83 cm

Çocukların Keyifle Zaman Geçirecekleri Dolu Kamyon 83 Cm

Kamyonlar, çocuklar için her yönüyle ilgi çekici bir hale gelir. Çocukların severek oynadığı ve keyifli vakit geçirdikleri kamyonlar her yaştan ve cinsiyetten çocuğa hitap eder. Bu ürün çocukları bir yandan eğlendirirken bir yandan da hayal güçlerine katkı sağlar. Ayrıca el ve göz koordinasyonu gelişimine katkı sağlarken çocuklarınızın sosyal olarak gelişimini de destekler. Canlı renkler, kaliteli tasarımlar ile karşınıza çıkan Dolu 83 cm kamyon çocukların ilgisini üzerine çekmeyi başarır. Boyutlarının büyük olması ile çocukların oyun zamanını keyifli bir hale getirir. Bu ürün aynı zamanda çocuklarınızın farklı yönlerden beceriler kazanmasını sağlar. Çocuklar Dolu Kamyon 83 cm kutulu ile hayallerini somutlaştırılabilir ve oyunlar kurarak bir olay örgüsü oluşturabilme kabiliyeti kazanır. Oyuncaklar çocukların dünya ve çevreleri hakkında bilgi sahibi olmasını da sağlar.

Dolu Kamyon Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Dolu Kamyon Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Çocuklar için oyuncak alırken dikkat edilmesi gereken birçok kriter vardır. Ürünün üretildiği malzemenin sağlık açısından zararsız olması, oyuncağın çocukların yaşına uygun olması ve çocukların becerilerini geliştirmesi en önemli kriterler arasında yer alır. Oyuncak kamyon satın alırken kamyonun renk ve model olarak çocukların dikkatini çekmesi de önem taşır. Dolu Kamyon 83 cm fiyatları üretim malzemesi ve özellikleri ile doğru orantılı olacak şekilde belirlenir. Ürünü satın alırken karar verme işlemini kolaylaştırmak için ise ürün bilgilerini inceleyerek ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda da dolu kamyon 83 cm yorumları ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz. Böylece ürün ve satıcı hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu ürün 5 yıldızlı puanlamaları ile dikkat çeker. İndirimlerin düzenlendiği kampanya dönemlerinde ürüne uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.